Dodaj do ulubionych

wnętrze nowej S-klasy

20.06.05, 08:47
Jak będzie wyglądać z zewnątrz to pewnie większość z nas juz widziała. Tu mamy
jednak zdjęcie wnętrza. Szok. Wygląda identycznie jak znienawidzone wnętrze BMW 7!
motoryzacja.interia.pl/news?inf=636615
Obserwuj wątek
    • wahacz Re: wnętrze nowej S-klasy 20.06.05, 09:08
      duze_a_male_d_duze_m napisał:
      > Jak będzie wyglądać z zewnątrz to pewnie większość z nas juz widziała. Tu mamy
      > jednak zdjęcie wnętrza Szok Wygląda identycznie jak znienawidzone wnętrze BMW7

rzeczywiscie podobne do 7emki
      coz klienci BMW docenili bmw 7 i jest co nasladowac. znakomite wyniki sprzedazy
      bmw 7 to potwierdzaja
      tylko gołodupcy w stylu szymiego jeżdzący autem z zepsuta klima narzekaja na
      wnetrze bmw. Na szczescie nie on narzuca styl bo nigdy nie bedzie klientem bmw
      • wonnan29 Re: wnętrze nowej S-klasy 20.06.05, 09:15
        wahacz napisał:

> duze_a_male_d_duze_m napisał:
        > > Jak będzie wyglądać z zewnątrz to pewnie większość z nas juz widziała. Tu
        > mamy
        > > jednak zdjęcie wnętrza Szok Wygląda identycznie jak znienawidzone wnętrze
        > BMW7
        >
        > rzeczywiscie podobne do 7emki
        > coz klienci BMW docenili bmw 7 i jest co nasladowac. znakomite wyniki
        sprzedazy
        >
        > bmw 7 to potwierdzaja
        > tylko gołodupcy w stylu szymiego jeżdzący autem z zepsuta klima narzekaja na
        > wnetrze bmw. Na szczescie nie on narzuca styl bo nigdy nie bedzie klientem bmw

A zapomniales o 150 patolach ktore szymi ulokowal czesciowo w gruntach pod
        autostrade a reszte trzyma na tajnym koncie bankowym na wyspie Man?
        • wahacz Re: wnętrze nowej S-klasy 20.06.05, 09:21
          wonnan29 napisała:
          > A zapomniales o 150 patolach ktore szymi ulokowal czesciowo w gruntach pod
          > autostrade a reszte trzyma na tajnym koncie bankowym na wyspie Man?

ulokowanie kasy w gruntach i na koncie tlumaczy czemu szymi nie naprawil
          jeszcze tej klimy i rozbitego kierunkowskazu - po prostu chlopak wszystko
          inwestuje i szkoda mu kasy na naprawe. ciekawe jednak ze mimo inwestowania jego
          waga rosnie (ostatnio podobno ze 116 kg do 120 kg) - swiadczy to o tym ze na
          jedzeniu jednak nie oszczedza
    • franek-kielbasa Re: wnętrze nowej S-klasy 20.06.05, 09:20
      Z zewnątrz wygląda jak Skoda SuperB ,więc po co przepłacać ?
      • tasma_klejaca Re: wnętrze nowej S-klasy 20.06.05, 09:28
        Pewnie, tez tak uwazam.
        Poza tym w superbie sa porzadne pompowtrychy, ktore mozesz scipowac i orac pole.
      • wujaszek_joe Re: wnętrze nowej S-klasy 20.06.05, 09:33
        jak oni to robią w tej biedronce?
    • greenblack Re: wnętrze nowej S-klasy 20.06.05, 12:12
      O ku.., nawet kształt kratek jest taki sam. Co za żenada.
      • hubort Re: wnętrze nowej S-klasy 20.06.05, 20:22
        > O ku.., nawet kształt kratek jest taki sam. Co za żenada.

I ta budka suflera :)
    • duze_a_male_d_duze_m wiecej zdjęć 20.06.05, 13:49
      www.auto-motor-und-sport.de/d/85285
      Eeee... Nie wierzę..
    • edek40 Re: wnętrze nowej S-klasy 20.06.05, 16:12
      No coz. Nie stac mnie na takie auto, wiec zdecydowanie mi sie nie podoba. Choc musze przyznac, ze jest wiele aut, na ktore mnie nie stac (nawet bardziej niz na tego merca czy bmw 7), a jednak podobaja mi sie. Jest to stylistyka wg. mnie swietnie nawiazujaca do naszych polskich mebloscianek na wysoki polysk z lat siedemdziesiatych. O ile w mercu s, przeznaconym z zalozenia dla popiardujacych dziadkow, to w bmw 7 (teoretycznie dla dziadkow z jajami) to absolutna tragedia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka