polesiak 15.10.02, 08:43 Pytanie: gdzie w Warszawie w miarę tanio można kupić nowe alufelgi rozmiar 14 do Opla Corsy. Pozdrawiam Polesiak Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: zx Re: Alufelgi do Opla Corsy IP: *.waw.cdp.pl / *.crowley.pl 15.10.02, 08:46 Spróbuj Feu Vert Ursynów koło Geant Link Zgłoś
polokokt Re: Alufelgi do Opla Corsy 15.10.02, 08:46 tanio to znaczy ile? po 200zl za sztuke czy 500zl za sztuke? Link Zgłoś
Gość: mac1 Re: Alufelgi do Opla Corsy IP: 213.77.125.* 15.10.02, 08:51 Polecam producenta. Robią dla Niemców. Byłem tam dwa tygodnie temu i mieli do Corsy. Częśc przecenionych poniżej 200 zł. Ja kupiłem do Golfa IV 15 cali za 228 zł. Warto było, jechałem po nie 250 km w jedną stronę. Najlepiej zadzwoń i zarezerwuj jesli się zdecydujesz. Ja dostałem fotkę mailem. Pzdr www.wskgorzyce.pl/ Link Zgłoś
polokokt Re: Alufelgi do Opla Corsy 15.10.02, 08:58 Rzeczywiscie ceny maja fajne, ale gdzie sa te Gorzyce? :) Bo jestem kiepski z topografi Polski :) Ile km od wawy? Link Zgłoś
Gość: mac1 Re: Alufelgi do Opla Corsy IP: 213.77.125.* 15.10.02, 09:11 Chyba masz bliżej z Wawy. Ja mam 250 km z Katowic. Gorzyce sa koło Sandomierza ok. 6 km. Salon felg i obsługa w Gorzycach na wysokim poziomie. Mam nawet oryginale zanaczki VW na felgach. W Katowicach kosztuja takie ok. 450 zł. tak że zrobiłem sobie z żonką wycieczkę do Sandomierza połączoną z miłym zakupem wymarzonych alusek. Pzdr. Link Zgłoś
polesiak Re: Alufelgi do Opla Corsy 15.10.02, 12:33 Tanio to znaczy zdecydowanie poniżej 500 zł. Link Zgłoś
Gość: polokokt Re: Alufelgi do Opla Corsy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.02, 17:49 No to w tej cenie to juz mozna czego poszukac. Jak masz czas i bedziesz gdzies w okolicy to wpadnij do takiego sklepu tuningowego w Jablonnie k/wawy (na polnoc po prawej stronie wisly). Jak sie jedzie od wawy to po lewej stronie jest Unicar (taki duzy sklep tuningowy), ale to nie o ten sklep chodzi. Za nim jakies 300-400 metrow po prawej stronie jest drugi sklep (z takimi trzema duzyki garazami). Ja tam kupile swoje nowe felgi 15" chromowane Alessio po 400zl. W calej warszawie nie bylo taniej. Ale ja bralem komplet z oponami, a to tez ma wplyw na cene. W kazdym razie mozesz sie przejechac. Ma spory wybor takze uzywanych. Ostatnio widzialem 17" identyczne jak moje, ale nie wiem jaka cena. Pozdrawiam Link Zgłoś
letalin Re: Alufelgi do Opla Corsy 15.10.02, 18:48 Tylko Gorzyce! Te felgi jadą do Niemiec i wracają o 200zł droższe. Kupiłem komplet za 1000 zł (15cali , cena z opłatą Servisco) za takie same w sklepie, ale po przejechaniu w dwie strony granicy zapłaciłbym lekko 1600-1800zł. Mają na rancie Made in Germany... Link Zgłoś
Gość: mac1 Re: Alufelgi do Opla Corsy IP: 213.77.125.* 16.10.02, 07:21 Gość portalu: polokokt napisał(a): > No to w tej cenie to juz mozna czego poszukac. > Jak masz czas i bedziesz gdzies w okolicy to wpadnij do takiego sklepu > tuningowego w Jablonnie k/wawy (na polnoc po prawej stronie wisly). Jak sie > jedzie od wawy to po lewej stronie jest Unicar (taki duzy sklep tuningowy), ale > > to nie o ten sklep chodzi. Za nim jakies 300-400 metrow po prawej stronie jest > drugi sklep (z takimi trzema duzyki garazami). Ja tam kupile swoje nowe felgi > 15" chromowane Alessio po 400zl. W calej warszawie nie bylo taniej. Ale ja > bralem komplet z oponami, a to tez ma wplyw na cene. W kazdym razie mozesz sie > przejechac. Ma spory wybor takze uzywanych. Ostatnio widzialem 17" identyczne > jak moje, ale nie wiem jaka cena. > Pozdrawiam U nas (Katowice) Alessio 15" są po 350-370 zł we wszystkich sklepach tuningowych i warsztatach. Też brałem je po uwagę, ale wolałem jednak Gorzyce. Nie bez znaczenia jest że Alessio to makarony. Dobry design, kiepskie wykonanie. Ale zdaają się perełki. Pzdr. Link Zgłoś