Dodaj do ulubionych

Alufelgi do Opla Corsy

15.10.02, 08:43
Pytanie: gdzie w Warszawie w miarę tanio można kupić nowe alufelgi rozmiar
14 do Opla Corsy.

Pozdrawiam
Polesiak
Obserwuj wątek
    • Gość: zx Re: Alufelgi do Opla Corsy IP: *.waw.cdp.pl / *.crowley.pl 15.10.02, 08:46
      Spróbuj Feu Vert Ursynów koło Geant
    • polokokt Re: Alufelgi do Opla Corsy 15.10.02, 08:46
      tanio to znaczy ile?
      po 200zl za sztuke czy 500zl za sztuke?
      • Gość: mac1 Re: Alufelgi do Opla Corsy IP: 213.77.125.* 15.10.02, 08:51
        Polecam producenta. Robią dla Niemców. Byłem tam dwa tygodnie temu i mieli do
        Corsy. Częśc przecenionych poniżej 200 zł. Ja kupiłem do Golfa IV 15 cali za
        228 zł. Warto było, jechałem po nie 250 km w jedną stronę. Najlepiej zadzwoń i
        zarezerwuj jesli się zdecydujesz. Ja dostałem fotkę mailem. Pzdr
        www.wskgorzyce.pl/
        • polokokt Re: Alufelgi do Opla Corsy 15.10.02, 08:58
          Rzeczywiscie ceny maja fajne, ale gdzie sa te Gorzyce? :) Bo jestem kiepski z
          topografi Polski :) Ile km od wawy?
          • Gość: mac1 Re: Alufelgi do Opla Corsy IP: 213.77.125.* 15.10.02, 09:11
            Chyba masz bliżej z Wawy. Ja mam 250 km z Katowic. Gorzyce sa koło Sandomierza
            ok. 6 km. Salon felg i obsługa w Gorzycach na wysokim poziomie. Mam nawet
            oryginale zanaczki VW na felgach. W Katowicach kosztuja takie ok. 450 zł. tak
            że zrobiłem sobie z żonką wycieczkę do Sandomierza połączoną z miłym zakupem
            wymarzonych alusek. Pzdr.
      • polesiak Re: Alufelgi do Opla Corsy 15.10.02, 12:33
        Tanio to znaczy zdecydowanie poniżej 500 zł.
        • Gość: polokokt Re: Alufelgi do Opla Corsy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.02, 17:49
          No to w tej cenie to juz mozna czego poszukac.
          Jak masz czas i bedziesz gdzies w okolicy to wpadnij do takiego sklepu
          tuningowego w Jablonnie k/wawy (na polnoc po prawej stronie wisly). Jak sie
          jedzie od wawy to po lewej stronie jest Unicar (taki duzy sklep tuningowy), ale
          to nie o ten sklep chodzi. Za nim jakies 300-400 metrow po prawej stronie jest
          drugi sklep (z takimi trzema duzyki garazami). Ja tam kupile swoje nowe felgi
          15" chromowane Alessio po 400zl. W calej warszawie nie bylo taniej. Ale ja
          bralem komplet z oponami, a to tez ma wplyw na cene. W kazdym razie mozesz sie
          przejechac. Ma spory wybor takze uzywanych. Ostatnio widzialem 17" identyczne
          jak moje, ale nie wiem jaka cena.
          Pozdrawiam
          • letalin Re: Alufelgi do Opla Corsy 15.10.02, 18:48
            Tylko Gorzyce! Te felgi jadą do Niemiec i wracają o 200zł droższe. Kupiłem
            komplet za 1000 zł (15cali , cena z opłatą Servisco) za takie same w sklepie,
            ale po przejechaniu w dwie strony granicy zapłaciłbym lekko 1600-1800zł. Mają
            na rancie Made in Germany...
          • Gość: mac1 Re: Alufelgi do Opla Corsy IP: 213.77.125.* 16.10.02, 07:21
            Gość portalu: polokokt napisał(a):

> No to w tej cenie to juz mozna czego poszukac.
            > Jak masz czas i bedziesz gdzies w okolicy to wpadnij do takiego sklepu
            > tuningowego w Jablonnie k/wawy (na polnoc po prawej stronie wisly). Jak sie
            > jedzie od wawy to po lewej stronie jest Unicar (taki duzy sklep tuningowy),
            ale
            >
            > to nie o ten sklep chodzi. Za nim jakies 300-400 metrow po prawej stronie
            jest
            > drugi sklep (z takimi trzema duzyki garazami). Ja tam kupile swoje nowe felgi
            > 15" chromowane Alessio po 400zl. W calej warszawie nie bylo taniej. Ale ja
            > bralem komplet z oponami, a to tez ma wplyw na cene. W kazdym razie mozesz
            sie
            > przejechac. Ma spory wybor takze uzywanych. Ostatnio widzialem 17" identyczne
            > jak moje, ale nie wiem jaka cena.
            > Pozdrawiam

U nas (Katowice) Alessio 15" są po 350-370 zł we wszystkich sklepach
            tuningowych i warsztatach. Też brałem je po uwagę, ale wolałem jednak Gorzyce.
            Nie bez znaczenia jest że Alessio to makarony. Dobry design, kiepskie
            wykonanie. Ale zdaają się perełki. Pzdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka