Gość: c_dek IP: 168.143.113.* 18.10.02, 14:01 Duze czy male? Jakie dodatki? Czy ma byc bialy? Pastowac tylne swiatla. Jakie audio? Czy sa obecnie jakies promocje dla zakompleksionych? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Trąbka Re: Mam malego siusiora. Jakie auto - doradzcie. IP: proxy / 212.177.57.* 18.10.02, 17:20 Gość portalu: c_dek napisał(a): > Duze czy male? Jakie dodatki? Czy ma byc bialy? > Pastowac tylne swiatla. Jakie audio? Czy sa obecnie > jakies promocje dla zakompleksionych? Proponuje Trabanta. Będzie w sam raz. Link Zgłoś
fioletycjanubis Re: Mam malego siusiora. Jakie auto - doradzcie. 20.10.02, 15:36 Kup rower z ramą. Link Zgłoś
Gość: markous Re: Mam malego siusiora. Jakie auto - doradzcie. IP: *.bmj.net.pl 18.10.02, 17:25 Gość portalu: c_dek napisał(a): > Duze czy male? Jakie dodatki? Czy ma byc bialy? > Pastowac tylne swiatla. Jakie audio? Czy sa obecnie > jakies promocje dla zakompleksionych? kup se smarta , cc, sc, lubi inne pseudo auto- od razu bedzie widac ze ma sie do czynienia z kolesiem o malych rozmiarach - a tak poza tym to idz do psychiatry a nie zal sie na forum !! p.s. jako wyposazenie mozesz sobie wziasc podgrzewane siedzonka - podobno moze sie cos wychodowac - ale nie licz na to p.s. 2 . a przede wszystkim kup fotelik (taki jak dla dzieci ) bo podobno z malymi fiutkami nie mozna jezdzic - jak sa nie zapiete w foteliku Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Mam malego siusiora. Jakie auto - doradzcie. IP: *.ces.clemson.edu 22.10.02, 22:08 Gość portalu: markous napisał(a): > Gość portalu: c_dek napisał(a): > > > Duze czy male? Jakie dodatki? Czy ma byc bialy? > > Pastowac tylne swiatla. Jakie audio? Czy sa obecnie > > jakies promocje dla zakompleksionych? > > > kup se smarta , cc, sc, lubi inne pseudo auto- od razu bedzie widac ze ma sie > do czynienia z kolesiem o malych rozmiarach - a ja myślę, że jest odwrotnie - im większy samochód, tym mniejszy ptaszek. Właściciel musi jakoś zrekompensować sobie niedociągnięcia natury... >a tak poza tym to idz do > psychiatry a nie zal sie na forum !! > > p.s. jako wyposazenie mozesz sobie wziasc podgrzewane siedzonka - podobno moze > sie cos wychodowac - ale nie licz na to > > p.s. 2 . a przede wszystkim kup fotelik (taki jak dla dzieci ) bo podobno z > malymi fiutkami nie mozna jezdzic - jak sa nie zapiete w foteliku Link Zgłoś
arturx2 Re: Mam malego siusiora. Jakie auto - doradzcie. 18.10.02, 17:28 Najwazniejsze są opony zimowe. Dawno tem w Fiatach 125p była nalepka "Uwaga hamulce tarczowe!" Później w prywaciarskich sklepach każdy drech mógł sobie kupić nalepkę "ABS". Czy są obecnie dostępne nalepki "Mam opony zimowe"? Link Zgłoś
Gość: verte Re: Mam malego siusiora. Jakie auto - doradzcie. IP: 62.233.163.* 18.10.02, 17:42 Kup sobie białe cinquecento z kratką i nalepką "jestem Bogiem". Widziałem takie auto. Link Zgłoś
maryszka Re: stara sprawdzona zasada 18.10.02, 17:45 Gość portalu: c_dek napisał(a): > Duze czy male? Jakie dodatki? Czy ma byc bialy? > Pastowac tylne swiatla. Jakie audio? Czy sa obecnie > jakies promocje dla zakompleksionych? Jest taka stara, sprawdzona zasada: im mniejszy siusiak tym wiekszy samochod im wieksze kompleksy tym wiecej KM. Jesli do tego bije cie zona, masz pelne prawo od czasu do czasu przejechac sie 180 lub wiecej. Ponoc pomaga. P.S. A swiatel to bym nie pastowala, no chyba, ze musisz sie wyplakac poza domem, zeby dzieci nie widzialy. Link Zgłoś
dreaded88 Re: stara sprawdzona zasada 18.10.02, 18:38 A Schumacher,TIRowcy i właściciele Rolls Royce'ów to mają chyba wręcz z antymaterii. Link Zgłoś
Gość: robert i te panienki tak na nich lecą - mylą się czy co? IP: *.acn.pl / 10.129.132.* 18.10.02, 18:50 Link Zgłoś
maryszka Re: "panienki" lecą - kobiety nie. 19.10.02, 12:30 "Panienki" leca nawet na tanie imitacje, kobiety nie. Link Zgłoś
Gość: robert no to pewnie stąd tyle nieporozumień i porażek IP: *.acn.pl / 10.129.132.* 20.10.02, 13:44 Link Zgłoś
Gość: Jasiu Nieważne duży, czy mały, byle tylko był wariat!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.10.02, 19:20 Link Zgłoś
Gość: Rataj Re: Nieważne duży, czy mały, byle tylko był waria IP: *.acn.waw.pl 19.10.02, 01:28 It's not the shape, it's not the size, it's how many times you can make it rise... ;) Pozdro Link Zgłoś
Gość: Braził Re: Mam malego siusiora. Jakie auto - doradzcie. IP: 213.25.84.* 19.10.02, 10:47 Gość portalu: c_dek napisał(a): > Duze czy male? Jakie dodatki? Czy ma byc bialy? > Pastowac tylne swiatla. Jakie audio? Czy sa obecnie > jakies promocje dla zakompleksionych? Duuuuuuuuże auto. Najlepiej BMW rocznik 88 , Pozdr. Link Zgłoś
quak Re: Mam malego siusiora. Jakie auto - doradzcie. 19.10.02, 11:12 A tam zaraz kupować, nie myślałeś o przegubowym autobusie? PZDR :) Link Zgłoś
Gość: mm Re: Mam malego siusiora. Jakie auto - doradzcie. IP: *.chello.pl 19.10.02, 12:26 SKODA! Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Mam malego siusiora. Jakie auto - doradzcie. IP: *.telia.com 19.10.02, 12:37 Tutaj napewno powiekszysz swego susiorka do susiora kupujac Audi TT. Zastanawiasz sie nad pastowaniem tylnich lamp,cos zaproponuje ,ale to miedzy nami mezczynami,najpierw wypastuj do glansu jaja ,a jak zostanie to reszte przeznacz na tylnie lampy no i dla pasazerki abys nie utknol w przejsciu. Pzdr.Michal P.S zastanawiales sie nad typem pasty,zwykla tempertynowa czy teflonowa lampy wytrzymaja ,pasazerka tez ,ale Ty padniesz tzn Twoj susior. Link Zgłoś
wxxx Re: kup ode mnie, mi juz urósł:-) 19.10.02, 20:40 Daewoo Matis, w sam raz dla narcyza z małym krzkiem:) A tak swoją drogą, to nie ważna długość przyrodzenia, tylko technika pier....nia. pozdro, wxxxxx Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Mam malego siusiora. Jakie auto - doradzcie. IP: 212.106.151.* 20.10.02, 09:45 Poniżej 10cm.powinieneś jeżdzić dźwigiem samojezdnym np.Coles lub Grove ale to zależy też jaki masz wytrysk.Powinieneś napisać więcej o sobie oraz upodobaniach poza erotycznych.Cześć. Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Mam malego siusiora. Jakie auto - doradzcie. IP: *.sqad.ick.pl / 192.168.10.* 21.10.02, 09:19 radzilbym kupic chulajnoge Link Zgłoś
Gość: c_dek Re: Mam malego siusiora. Jakie auto - doradzcie. IP: 209.234.157.* 21.10.02, 10:01 Bardzo dziekuje wszystkim, ktorzy potraktowali moj temat powaznie. Nie zycze nikomu tej przypadlosci, ktora wymusza m.in. jazde w piekny dzien na halogenach czy ze zwiasajaca za okno reka. Mimo, ze mam jeszcze czas sklaniam sie raczej ku bialej Leganzie 2.0 CDX z czarnymi szybami i szprychowymi alu. Stosunek ceny do wygladu wypada zdecydowanie na korzysc. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Braził Re: Mam malego siusiora. Jakie auto - doradzcie. IP: 213.25.84.* 21.10.02, 15:30 Gość portalu: c_dek napisał(a): > Bardzo dziekuje wszystkim, ktorzy potraktowali moj temat > powaznie. Nie zycze nikomu tej przypadlosci, ktora > wymusza m.in. jazde w piekny dzien na halogenach czy ze > zwiasajaca za okno reka. > Mimo, ze mam jeszcze czas sklaniam sie raczej ku bialej > Leganzie 2.0 CDX z czarnymi szybami i szprychowymi alu. > Stosunek ceny do wygladu wypada zdecydowanie na korzysc. > Pozdrawiam To FABIA raczej się nie nadaje ? Link Zgłoś
Gość: Andre Re: Mam malego siusiora. Jakie auto - doradzcie. IP: *.pcplus.com.pl 21.10.02, 20:41 Gość portalu: Braził napisał(a): > Gość portalu: c_dek napisał(a): > > > Bardzo dziekuje wszystkim, ktorzy potraktowali moj temat > > powaznie. Nie zycze nikomu tej przypadlosci, ktora > > wymusza m.in. jazde w piekny dzien na halogenach czy ze > > zwiasajaca za okno reka. > > Mimo, ze mam jeszcze czas sklaniam sie raczej ku bialej > > Leganzie 2.0 CDX z czarnymi szybami i szprychowymi alu. > > Stosunek ceny do wygladu wypada zdecydowanie na korzysc. > > Pozdrawiam > To FABIA raczej się nie nadaje ? Mam malego siusiora. Jakie auto - doradzcie Ja też zalecam duuuże auto bo jest najleprzy przedłóżaczem penisa Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Mam malego siusiora. Jakie auto - doradzcie. IP: *.atlanta.ga.us 21.10.02, 20:45 Moim zdaniem najlepszy w tym celu jest Dodge Viper. Nie znam zadnego innego samochodu ktory by w rownym stopniu powiekszal jak to napisales "siusiora" (co za piekne okreslenie!). W przypadku braku kasy na tenze proponuje Forda Mustanga a jakby i na to kasy brakowalo to PF 125p z silnikiem 2000 turbo tez jakis wzrost da... Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Mam malego siusiora. Jakie auto - doradzcie. IP: *.ces.clemson.edu 21.10.02, 23:25 Gość portalu: c_dek napisał(a): > Duze czy male? Jakie dodatki? Czy ma byc bialy? > Pastowac tylne swiatla. Jakie audio? Czy sa obecnie > jakies promocje dla zakompleksionych? Najlepiej jakieś duże SUV albo truck, np. Ford Excursion Link Zgłoś
Gość: bjbax Re: Mam malego siusiora. Jakie auto - doradzcie. IP: 213.186.93.* 22.10.02, 07:33 Gość portalu: c_dek napisał(a): > Duze czy male? Jakie dodatki? Czy ma byc bialy? > Pastowac tylne swiatla. Jakie audio? Czy sa obecnie > jakies promocje dla zakompleksionych? ty se lepiej nocnik kup !!!! Link Zgłoś
Gość: Sven Re: Mam malego siusiora. Jakie auto - doradzcie. IP: 217.153.10.* 22.10.02, 08:50 "ty se lepiej nocnik kup !!!" A to mu do czego? Link Zgłoś
Gość: ARAFAT Kup sobie nowego Mini Coopera IP: *.utp.pl / 10.10.10.* 22.10.02, 22:32 No wlasnie frajerze kup sobie mini coopera ktory jest adekwatny do twojego size Pozdrawiam Fajansa Link Zgłoś