ppawelec 07.01.06, 15:38 szok pewnie jeszcze styropianem je obkladaja <lol2> www.motocity.pl/forum/viewtopic.php?t=2648 Link Zgłoś Obserwuj wątek
devote Re: Tak transportuja LAMBO 07.01.06, 16:28 nie tylko lambo w US podobnie transportuja luksusowe samochody Link Zgłoś
skyddad Re: Tak transportuja LAMBO 07.01.06, 16:32 W Szwecji identycznie drogie Lexy i inne rzadkiemarki.Pzdr.Sky Link Zgłoś
frax1 Re: Tak transportuja LAMBO 07.01.06, 17:52 Ja padłem ze śmiechu jak widziałem VW Transportera, który ciągnął lawete.... a na niej było Lambo Gallardo :) na czeskich numerach :) a było to w nocy na autostradzie pod Stuttgartem - widok szokujący hehe A dodam że nie był niczym owinięty, transportowany tak jak jakiekolwiek auto na lawecie - nie rozbity. Pozdrawiam Link Zgłoś
dr.verte Re: Tak transportuja LAMBO 07.01.06, 18:01 frax1 napisał: > Ja padłem ze śmiechu jak widziałem VW Transportera, który ciągnął lawete.... > a na niej było Lambo Gallardo :) na czeskich numerach :) a było to w nocy na > autostradzie pod Stuttgartem - widok szokujący hehe > A dodam że nie był niczym owinięty, transportowany tak jak jakiekolwiek auto na > lawecie - nie rozbity. > Pozdrawiam Eeee tam.To pewnie jakiś pontiac fiero był.Ciemno było,nie widać dokładnie, wyobraźnia podpowiada różne rzeczy a gdy rozum śpi budzą się upiory. Link Zgłoś
frax1 Re: Tak transportuja LAMBO 07.01.06, 18:07 Jestem na 100 % pewny że to było Gallardo, nie kierowałem byłem pasażerem więc przyjrzałem się dokładnie. Chyba, że replika w co wątpię. Pewnie do serwisu jechał :) Pozdrawiam Link Zgłoś
dr.verte Re: Tak transportuja LAMBO 07.01.06, 18:11 Skoro jesteś pewien.W takich chwilach przydają się ap.cyfrowe. Link Zgłoś
frax1 Re: Tak transportuja LAMBO 07.01.06, 18:41 Wiem, miałem niestety w bagażniku :( Ale wyobraź sobie jak byłem zdziwiony, raz że lambo, dwa że laweta, a trzy że czeskie blachy :) Pozdrawiam Link Zgłoś
bialy2k [...] 07.01.06, 18:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
frax1 Re: Tak transportuja LAMBO 07.01.06, 18:50 Tylko im pogratulować :) szkoda natomiast że jechało na lawecie. Pozdrawiam Link Zgłoś
szymizalogowany Re: Tak transportuja LAMBO 07.01.06, 18:47 ppawelec napisał: > szok pewnie jeszcze styropianem je obkladaja <lol2> > > www.motocity.pl/forum/viewtopic.php?t=2648 W samej fabryce w Sant Agata (czy jakoś tak) nie było widać takich zabezpieczeń ale każdy samochód odbywał jazdę próbną najpierw po terenie a potem na wąskiej szosie przy której jest fabryka (jest ona położona przy drodze która ma może z 7m szerokości, po jednym pasie w każdą stronę i brak pobocza. Ja się dziwiłem że nikt tych wózków nie oszczędza tylko tester, ciemny Włoch z ucieszoną gembą wciskał w deche. Widziałem jak szalał, zastanawiam się czy kiedyś któryś z tych kierowców rozbił dopiero co zrobione Lambo. Pewnie pakują je w ten styropian jak już skatują. Link Zgłoś
frax1 Re: Tak transportuja LAMBO 07.01.06, 18:51 I kupuje jeden milioner z drugim wypierdziane auto <rotfl> ;) Pozdrawiam Link Zgłoś
dr.verte Re: Tak transportuja LAMBO 07.01.06, 19:01 frax1 napisał: > I kupuje jeden milioner z drugim wypierdziane auto <rotfl> i to jeszcze przez jakiegoś włoskiego pożeracza pizzy i spaghetti Link Zgłoś
porwanyobledem Re: Tak transportuja LAMBO 07.01.06, 19:05 Szymon pomieszales to bylo nie w Sant Agata tylko w San Francisco. Link Zgłoś
wiktoria11 Re: Tak transportuja LAMBO 07.01.06, 21:12 Ostatnio widziałem jak transportowali volwo s60 było przysypane warstwą śniegu i lodu muślę że auta tej wartości powinny być osłaniane jakimś pokrowcem tylko który producent wyda te 10-20 zł na takie opakowanie? Link Zgłoś
devote Re: Tak transportuja LAMBO 07.01.06, 23:43 w US tez norma jest ze prawie wszystkie blachy sa pokryte folia cos na rodzaj naklejki Link Zgłoś
devote Re: Tak transportuja LAMBO 08.01.06, 01:51 oklejone w ten sposob images.rdefined.com/albums/album128/DSC00711.jpg Link Zgłoś
b12.ie Re: Tak transportuja LAMBO 08.01.06, 04:30 Na bazie promowej w Nowym Porcie (Gdansk) stoja najrozniejsze marki, najczesciej nissany i wszystkie stojace blizej niz te 40 m od plotu sa zakryte folia, dalej wglab stoja drozsze modele, SUVy itp Swoja droga patrzac na tego golfa pokazanego przez devote zastanawiam sie ile czasu spedzil pracownik na samo oklejenie go w tak fikusny sposob... Kazde dobro luksusowe kosztujace kilkadziesiat tysiecy zlociszy - a do takich nalezy kazdy nowy samochod - powinno byc odpowiednio zapakowane, tym bardziej takie Lambo; kiedy kupuje kolumny za 20kzl rowniez oczekuje, ze beda zapakowane starannie i efektownie Link Zgłoś
devote Re: Tak transportuja LAMBO 08.01.06, 04:59 oklejane sa tylko gorne partie wozu chyba ze wzgledu na roznego rodzaju opady i osady ktore stojac dlugo na lakierze moga spowodowac jakies zniszczenia,odbarwenia np: jak ptaszek narobi na dach itd tak mi sie wydaje Link Zgłoś
swoboda_t Re: Tak transportuja LAMBO 08.01.06, 10:21 Aż dziw bierze, że nikt nie zauważył i afery nie zrobił. Biorę to na siebie. Na pierwszym zdjęciu stoi.... FAAAABIAAAA!!!! Podpowiedź dla różnych niebanalnych - zapewne jest to ukryta sugestia, że Fabia to już nie prawie VW czy Audi, ale prawie Lamborghini ;) Link Zgłoś
tomi_22 Volvo Lepiej 08.01.06, 11:51 Jako jedyny producent transportuje swoje auta POD PLANDEKA. TZN, nie sa one wystawione na powietrze i dzialanie czynnika pogodowego... Do tego kazde auto jest pod pokrowcem, o styropianach juz nie wspomne... Link Zgłoś
wonnan29 Re: Tak transportuja LAMBO 08.01.06, 12:03 Nie wiem jak w Polsce,ale w Niemczech nowe BMW przewozone sa w specjalnych "kondomach" z bialej folii,maja nawet poowijane kola. Link Zgłoś
art_0 Re: Tak transportuja LAMBO 09.01.06, 08:19 W Polsce jest tak samo. Ostatnio widziałem X5 właśnie w ten sposób poobwijane pozdrawiam Art_0 Link Zgłoś