celicaman Innym się może podobają 12.04.06, 20:30 Widziałem wiele brzydszych aut niz np. Mustang, Corvette, Chrysler Crossfire, Dodge Charger, Pontiac GTO. Ale nad gustami się nie dyskutuje. Nie podobają Ci się, to ich nie kupuj, w końcu nie ma przymusu. Link Zgłoś
waskes29 Re: Innym się może podobają 12.04.06, 21:07 A mi wlasnie sie amerykanskie podobaja ale sa tandetnie wykonane- przynajmniej jak do tej pory tak bylo ,za to kompletnie nie trawie japonskiej stylistyki ,jakies takie damskie najczesciej .Tylko Lexsus jakos wyglada . Link Zgłoś
mis.z.wiertarka Re: Innym się może podobają 12.04.06, 21:13 www.autogaleria.pl/tapety/img/chrysler/chrysler_300c_2004_01_s.jpg moze nieco wulgarny,ale przez to nie nudny. dla mnie bomba. Link Zgłoś
mis.z.wiertarka Re: Innym się może podobają 12.04.06, 21:16 www.autoefl.pl/imgsrv/get.asp?type=0&idp=7498 Link Zgłoś
waskes29 Re: Innym się może podobają 12.04.06, 21:20 mis.z.wiertarka napisała: > www.autoefl.pl/imgsrv/get.asp?type=0&idp=7498 Ten rewelacja ja wlasnie lubie takie czolgi . Link Zgłoś
mis.z.wiertarka Re: Innym się może podobają 12.04.06, 21:21 i pani pewna udowodnila ze calkiem bezpieczne. Link Zgłoś
marcinc3 300 jest super 13.04.06, 14:05 jak bede mogl sobie kupic to sobie kupie w nastempnym roku takiego 3000 diesla Link Zgłoś
callafior Re: Innym się może podobają 17.04.06, 16:14 Dokładnie "bomba". A tak naprawdę dla mnie to fortepian na kólkach. Link Zgłoś
marekatlanta71 Re: Dlaczego Amerykanie robią takie brzydkie auta 13.04.06, 01:36 Grand Cherokee jest ladny?!?!? Link Zgłoś
gigaizyda [...] 13.04.06, 07:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
kodem_pl Re: Dlaczego Amerykanie robią takie brzydkie auta 13.04.06, 10:20 Robia chyba najladniejsze auta:-D No w supersportowych dobrzy sa wlosi, ale w pozostalych... Link Zgłoś
wowo5 Re: Dlaczego Amerykanie robią takie brzydkie auta 13.04.06, 13:41 Oto kilka tych brzydkich: autos.msn.com/research/vip/gallery.aspx?year=2006&make=Cadillac&model=XLR&trimid=-1 autos.msn.com/research/vip/overview.aspx?year=2006&make=Pontiac&model=Solstice autos.msn.com/research/vip/overview.aspx?year=2006&make=Chevrolet&model=Corvette autos.msn.com/research/vip/gallery.aspx?year=2006&make=Pontiac&model=G6&trimid=-1 autos.msn.com/research/vip/overview.aspx?year=2006&make=Ford&model=Fusion Link Zgłoś
kodem_pl Re: Dlaczego Amerykanie robią takie brzydkie auta 13.04.06, 14:17 3 pierwsze to przyklady pieknych aut, 2 ostatnie przyklady akceptowalnych aut czytso popularnych. Nie sa one przynajmniej nijakie. Link Zgłoś
civic_06 Re: Dlaczego Amerykanie robią takie brzydkie auta 18.04.06, 03:45 kodem_pl napisał: > 3 pierwsze to przyklady pieknych aut, > > 2 ostatnie przyklady akceptowalnych aut czytso popularnych. Nie sa one > przynajmniej nijakie. Przepraszam, ze Solstice ma niby byc ladny??? Najdelikatniej nazwalbym go nietuzinkowy, XLR zaprojektowany wylacznie przy uzyciu linijki. Widzac te auta na ulicy czesciej niz raz na ruski rok naprawde powszednieja szybciej niz to moze sie wydawac, ale ponoc o gustach sie nie dyskutuje... Link Zgłoś
fazi_ze_sztazi Re: Dlaczego Amerykanie robią takie brzydkie auta 18.04.06, 05:42 solstice jest ladny ale tylko z tylu, jak jedzie z otwartym dachem to wyglada nieprzecietnie. w srodku tandeta !!! bylem na jezdzie probnej i od tej pory to autko mi sie nie podoba, choc lubie 2 osobowe wozki. pzdr. Link Zgłoś
kodem_pl Re: Dlaczego Amerykanie robią takie brzydkie auta 18.04.06, 13:28 Solstice to auto, ktore majac 20 kawalkow od razu kupilbym dziewczynie. XLR jest swietny, nie da sie go porownac z zadnym innym, trzyma stylistyke obrana przez Cadillaca, wyglada jak klin rozcinajacy powietrze. Link Zgłoś
msz1 Re: Dlaczego Amerykanie robią takie brzydkie auta 13.04.06, 19:14 Pontiac G6 może być, nawet ładny. Link Zgłoś
niknejm Re: Dlaczego Amerykanie robią takie brzydkie auta 13.04.06, 13:54 msz1 napisał: > Oprócz Grand Cherokee wszystkie są szczytem ohydy. Bo jak wiadomo, Europejczycy robią same śliczności. Np. Megane II hatchback - no, miodzio po prostu ;-) Chyba gusta bywają MOCNO różne. Pzdr Niknejm Link Zgłoś
2pac8 Re: Dlaczego Amerykanie robią takie brzydkie auta 17.04.06, 16:24 nowe amerykańskie autka są brzydkie ale to dlatego że się upodabniają do japońskiej i europejskiej stylistyki. mi zawsze podobały się klasyczne amerykańskie auta, nadwozia oparte na ramie, z przodu kanapa, biegi przy kierownicy, duże rozmiary. niektóre z tych krążowników są nadal produkowane: www.fordvehicles.com/cars/crownvictoria/?v=html Link Zgłoś
civic_06 Re: Dlaczego Amerykanie robią takie brzydkie auta 18.04.06, 03:49 2pac8 napisał: > nowe amerykańskie autka są brzydkie ale to dlatego że się upodabniają do japońs > kiej i europejskiej stylistyki. > > > mi zawsze podobały się klasyczne amerykańskie auta, nadwozia oparte na ramie, z > przodu kanapa, biegi przy kierownicy, duże rozmiary. > niektóre z tych krążowników są nadal produkowane: > www.fordvehicles.com/cars/crownvictoria/?v=html I tutaj sie z kolega w pelni zgadzam. Moim faworytem jest Impala w jakimkolwiek kolorze pod warunkiem, ze czarna http://images.google.com/imgres?imgurl=http://impala.lc.cc.il.us/impala94.jpg&imgrefurl=http://impala.lc.edu/impalapictures.html&h=315&w=493&sz=22&tbnid=GoWdgU4l3I8WrM:&tbnh=81&tbnw=127&hl=en&start=1&prev=/images%3Fq%3D92%2Bimpala%2Bss%26svnum%3D10%26hl%3Den%26lr%3D%26client%3Dopera%26rls%3Den%26sa%3DN Link Zgłoś
fazi_ze_sztazi Re: Dlaczego Amerykanie robią takie brzydkie auta 18.04.06, 05:47 nowa impala wyglad za bardzo europejsko, ale te stare to .... sa warte grzechu pzdr. mnie nogi miekna na widok jakiegos cabrioleta z lat 60 na felgach 22", mnostwo chromu, biala tapicerka itp... cos w tym guscie: www.classiccar.com/photopost/showphoto.php?photo=216&password=&sort=1&cat=574&page=2 pzdr. Link Zgłoś
civic_06 Re: Dlaczego Amerykanie robią takie brzydkie auta 19.04.06, 03:39 owa impala wyglad za bardzo europejsko, ale te stare to .... sa warte grzechu > pzdr. Dla wyjasnienia bo mi cos nie wyszlo z linkiem, chodzilo mi o Impale z pierwszej polowy lat 90tych. Nowe sa do bani, albo do Hertza Link Zgłoś
villac Najładniejsze są auta amerykańskie 17.04.06, 18:20 od początku motoryzacji , od Forda T. I nie przekonuj mnie , że jest inaczej. Link Zgłoś
swoboda_t Re: Najładniejsze są auta amerykańskie 18.04.06, 23:50 Plymouth Valliant 59, Pontiac Aztec, AMC Pacer, Scion'y, Saturny - same piękności. To tak z biegu, do tego dochodzą dziesiątki modeli (głównie z lat 70- tych i 80-tych). Ostatnio widać modę retro - i to dobrze, bo naprawdę ładne auta amis robili w latach 50, 60, wczesne 70. Link Zgłoś
msz1 Re: Najładniejsze są auta amerykańskie 19.04.06, 10:33 To tak podsumowując Grand Cherokee i Pontiac G6 są fajne, reszta to brzydota. Ale najbardziej w US to mi się podobają ceny, za podstawową wersję G6 trzeba zapłacić 17000 dol. czyli okoł 55tys pln, inżynier w US może sobie więc kupić nową fajną furkę gdzieś za 5 pęsji, też chciał żeby w Polsce tak było. Link Zgłoś
frequentflyer Re: Najładniejsze są auta amerykańskie 19.04.06, 10:51 a ja bym nie chciał by polskim inżynierom płacono pęsje. bez względu na wysokość. Link Zgłoś
frequentflyer Re: Najładniejsze są auta amerykańskie 19.04.06, 11:00 Scion to Toyota. a xB kupiłbym choćby dziś. Link Zgłoś
01boryna cadillac, hehehe 19.04.06, 15:56 dzis ogladalem sobie BLS. Totalne zatracenie proporcji, dobor materialow i wykonczenie na poziomie Ranault Megane (nie ublizajac francuzowi), krzykliwe epatowanie szczegolami jak chocby logo firmy (chyba po to zeby sasiedzi nie przeoczyli) czy trzecie swiatlo hamulca w postaci olbrzymiego skrzydla w odblaskowej czerwieni na szerokosc calej klapy bagaznika. Ogolne wrazenie: jarmark i kolorowe wiatraczki. Zenujace! Ale najbardziej podobalo mi sie zdanie w opisie: "system kontroli trakcji w calym zakresie predkosci". Link Zgłoś
kodem_pl Re: cadillac, hehehe 19.04.06, 16:39 Planuje w weekend zobaczyc:-D To swiatlo i znaki firmowe to taka linia marki. Znaki tej wielkosci pewnie nei raza na escalade wielkosci TIRa;-) Link Zgłoś
01boryna Re: cadillac, hehehe 19.04.06, 16:48 kodem_pl napisał: > Planuje w weekend zobaczyc:-D Odezwij sie po ogledzinach > To swiatlo i znaki firmowe to taka linia marki. Znaki tej wielkosci pewnie nei > raza na escalade wielkosci TIRa;-) Wierz mi nie do przegapienia.... Link Zgłoś
kodem_pl Re: cadillac, hehehe 19.04.06, 17:00 > Odezwij sie po ogledzinach Nie bedziesz zadowolony, pewnie mi sie spodoba;-) No moze za wyjatkiem materialow, jesli jest tak jak mowisz... Link Zgłoś
01boryna Re: cadillac, hehehe 19.04.06, 17:03 kodem_pl napisał: > > Odezwij sie po ogledzinach > > Nie bedziesz zadowolony, pewnie mi sie spodoba;-) No moze za wyjatkiem > materialow, jesli jest tak jak mowisz... Nie zalezy mi na wyszukiwaniu myslacych jak ja. Wprost przeciwnie, ciekaw jestem zdania innych Link Zgłoś