Gość: Wojtek IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 20.01.03, 08:22 Cześć czy nowy hyundai elantra nie przypomina wam poprzedniej toyoty corolli 5-cio drzwiowej? Sprawdźcie na www.hyundai.pl Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: wojtek Re: Toyota a Hyundai IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 20.01.03, 11:20 remo29 napisał: > No trochę tak... Też ma 4 koła ;) Gratuluję błyskotliwości,refleksu inteligencji etc. a tak na serio rozumiem że w poniedziałek rano nie odpaliły ci wszystkie szre komórki. Trzymam za ciebie kciuki i zyczę powodzenia. Próbuj, próbuj. Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Toyota a Hyundai IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 20.01.03, 11:21 remo29 napisał: > No trochę tak... Też ma 4 koła ;) Gratuluję błyskotliwości,refleksu inteligencji etc. a tak na serio rozumiem że w poniedziałek rano nie odpaliły ci wszystkie szare komórki. Trzymam za ciebie kciuki i zyczę powodzenia. Próbuj, próbuj. Link Zgłoś
remo29 Re: Toyota a Hyundai 20.01.03, 11:35 Gość portalu: wojtek napisał(a): > Gratuluję błyskotliwości,refleksu inteligencji etc. a tak na serio rozumiem że > w poniedziałek rano nie odpaliły ci wszystkie szare komórki. Tak gada, a sam wysłał post dwa razy... Link Zgłoś
Gość: właścicielkatoyoty Re: Toyota a Hyundai IP: 213.76.140.* 20.01.03, 11:50 Z przodu - trochę tak. Z tyłu - nie bardzo. A w ogóle toyota ładniejsz, bo toyota :-P. Pozdrawiam wszystkich, tych błyskotliwych :-) i tych, co posty dwa razy wysyłają - to nie miało być złośliwe, tylko śmieszne :-). Link Zgłoś
remo29 Re: Toyota a Hyundai 20.01.03, 12:11 Gość portalu: właścicielkatoyoty napisał(a): > Pozdrawiam wszystkich, tych błyskotliwych :-) i tych, co posty dwa razy > wysyłają - to nie miało być złośliwe, tylko śmieszne :-). Wiem, wiem, ale nie jestem pewien, czy założyciel wątku się zorientuje :) Link Zgłoś
Gość: właścicielkatoyoty Re: Toyota a Hyundai IP: 213.76.140.* 20.01.03, 14:45 Wiedziałam, że Ty, Remo, zrozumiesz - nie na darmo założyciel nazwał Cię błyskotliwym, inteligentym itd. :-) (to nadal ma być smieszne - na wszelki wypadek się asekuruję :-) ) pozdrooffka Link Zgłoś
remo29 Re: Toyota a Hyundai 20.01.03, 14:59 Gość portalu: właścicielkatoyoty napisał(a): > Wiedziałam, że Ty, Remo, zrozumiesz - nie na darmo założyciel nazwał Cię > błyskotliwym, inteligentym itd. :-) > (to nadal ma być smieszne - na wszelki wypadek się asekuruję :-) ) > pozdrooffka No i jednak nie wierzysz w moją inteligencję, błyskotliwość i poczucie humoru, ty asekurancie, ty... ;) Link Zgłoś
remo29 Re: Toyota a Hyundai 20.01.03, 15:02 A tak, żeby już się nie przedrzeźniać z Wojtkiem (bo coś skubany nie daje się podpuszczać :)), to w temacie analogii elantry to z toyotą IMO nie ma zbyt wiele wspólnego. Bardziej mi wygląda jak spuchnięty tu i ówdzie accent. BTW: elantra to bagażnik ma gigantyczny... pzdr Link Zgłoś
Gość: właścicielkatoyoty Re: Toyota a Hyundai IP: 213.76.140.* 20.01.03, 15:25 Co to jest IMO??? International Maritime Organisation? In My Opinion? Kurka wodna... Jednak rzeczywiście TYLKO TY jesteś tu inteligentny, błyskotliwy itp. :-) - Wojtek obserwuje z ukrycia nie dając znaku życia, a ja, najwyraźniej, nie rozumiem połowy z tego, co piszesz :-). Chyba zmienię forum... na jakieś o proszku do prania... albo o makaronie... albo innych kluskach względnie odkurzaczach albo żelazkach. :-) Pozdrawiam (w imieniu swoim i toyotki) :-) Link Zgłoś
remo29 Re: Toyota a Hyundai 20.01.03, 15:32 Forum najmniej obciążające szare komórki to "piłka nożna". Można się pozbyć wszelkich intelektualnych kompleksów ;) Link Zgłoś
Gość: właścicielkatoyoty Re: Toyota a Hyundai IP: 213.76.140.* 20.01.03, 15:35 Hmm... Nasi @##$%^&**(*&^%$#())?><": GOLA!!! Nadam się? :-) Link Zgłoś
remo29 Re: Toyota a Hyundai 20.01.03, 15:43 Oni nie używają krzaków, bo pozostali nie wiedzieliby czy zostali nazwani "chujami" czy "kurwami" :) PS Przepraszam za łacinę. Już się wyłączam. Link Zgłoś