6izy6da 06.08.06, 23:48 prawdopodobnie najbardziej wiejski samochod wszechczasow Link Zgłoś Obserwuj wątek
jk978 Re: Skoda Octavia I 05.11.06, 16:02 Witaj. Ciekawe dlaczego wiejski? Jestem posiadaczem Skody Octavi 1.9TDI 110KM od 6 lat i naprawdę nie można narzekać. Przejechałem 102000km i na naprawy wydałem ok.1200zł Usterki to ; przepływomierz, akumulator, klocki tył oraz odbojniki amortyzatorów tył. Myślę, że można to znieś przy takim przebiegu i po naszych drogach. Nie wliczyłem wymian oleju, który jest drogi /Castrol SLX/i wy- mianę paska rozrządu. Odpowiadając na zadane pytanie wiejski - ale w dobrym tego słowa znaczeniu. Pozdrawiam JK978 Link Zgłoś
mis.z.wiertarka Re: Skoda Octavia I 05.11.06, 16:09 >Myślę, że można to znieś przy takim przebiegu nie sadze. jakbys mial honde to nic bys nie musial wymieniac. zero zuzycia eksploatacyjnego, a wrecz codziennie z rury wydechowej z wdziecznosci honda sypie pieniedzmi. taka jakosc i wykonanie. Link Zgłoś
przemekthor Re: Skoda Octavia I 05.11.06, 16:22 mis.z.wiertarka napisała: > >Myślę, że można to znieś przy takim przebiegu > > nie sadze. jakbys mial honde to nic bys nie musial wymieniac. zero zuzycia > eksploatacyjnego, a wrecz codziennie z rury wydechowej z wdziecznosci honda > sypie pieniedzmi. taka jakosc i wykonanie. hehe nic dodac :) szacuneczek Link Zgłoś
darcy25 Re: Skoda Octavia I 21.11.06, 12:17 miałem hondę - koszty serwisu po 100 tys km były duzo wyzsze niz w przypadku skody octavii - wymiana klocków i tarcz hamulcowych po 90 tys km kosztowała więcej niż 1 tys zł. Serwis tez był blisko dwukrotnie droższy. Jedno muszę przyznac Honda jest duzo ciekawszym autem, ale wcale nie jest tansza w eksploatacji Link Zgłoś
jay_z Re: Skoda Octavia I 05.11.06, 16:11 Ogolnie to w tym art opisane sa SAME wady: usterka tu, psuje sie to, kiepsko z tym i tamtym... Smelc i tyle. Juz sama nazwa wiele mowi... Link Zgłoś
dx771 Re: Skoda Octavia I 05.11.06, 16:17 Piszesz że skoda w porównaniu z hondą to szmelc, a za chwile ktoś tam napisze ze honda to w porównaniu z czymś tam to szmelc itd. Link Zgłoś
mis.z.wiertarka Re: Skoda Octavia I 05.11.06, 16:32 honda jest tak swietnie wykonana ze nawet jak zdarzy jej sie wypadek sama sie prostuje. w zaleznosci od skali deformacji regeneracja trwa w suchym garazu od 1-6 dni.kierowiec trup od obrazen a honda po tygodniu nowka nierdzewka nielatana. Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Skoda Octavia I 06.11.06, 07:05 hihiihhi ci ciebie tak napadneło z tom hondom? Link Zgłoś
xxbms Re: Skoda Octavia to rozrzutnik do obornika 05.11.06, 22:04 smierdzi i wibruje - z przeznaczeniem jak w tytule Link Zgłoś
mis.z.wiertarka Re: Skoda Octavia to rozrzutnik do obornika 05.11.06, 23:07 xxbms napisał: > smierdzi i wibruje - z przeznaczeniem jak w tytule -------------------------------------------------------------------------------- moto.allegro.pl/item137314699_honda_civic_3d_95_01r_tyl_pod_zderzak_tfb_tuning.html zajebisty,nie? Link Zgłoś
tow_beton primera kombi jest bardziej wiejska 21.11.06, 13:29 to dopiero wiocha, zaprzac konia i mozna obornik wozic. Link Zgłoś