Dodaj do ulubionych

Skoda Octavia I

06.08.06, 23:48
prawdopodobnie najbardziej wiejski samochod wszechczasow
Obserwuj wątek
    • jk978 Re: Skoda Octavia I 05.11.06, 16:02
      Witaj. Ciekawe dlaczego wiejski? Jestem posiadaczem Skody Octavi 1.9TDI 110KM
      od 6 lat i naprawdę nie można narzekać. Przejechałem 102000km i na naprawy
      wydałem ok.1200zł Usterki to ; przepływomierz, akumulator, klocki tył oraz
      odbojniki amortyzatorów tył. Myślę, że można to znieś przy takim przebiegu i po
      naszych drogach. Nie wliczyłem wymian oleju, który jest drogi /Castrol SLX/i wy-
      mianę paska rozrządu. Odpowiadając na zadane pytanie wiejski - ale w dobrym
      tego słowa znaczeniu. Pozdrawiam JK978
      • mis.z.wiertarka Re: Skoda Octavia I 05.11.06, 16:09
        >Myślę, że można to znieś przy takim przebiegu

nie sadze. jakbys mial honde to nic bys nie musial wymieniac. zero zuzycia
        eksploatacyjnego, a wrecz codziennie z rury wydechowej z wdziecznosci honda
        sypie pieniedzmi. taka jakosc i wykonanie.
        • przemekthor Re: Skoda Octavia I 05.11.06, 16:22
          mis.z.wiertarka napisała:

> >Myślę, że można to znieś przy takim przebiegu
          >
          > nie sadze. jakbys mial honde to nic bys nie musial wymieniac. zero zuzycia
          > eksploatacyjnego, a wrecz codziennie z rury wydechowej z wdziecznosci honda
          > sypie pieniedzmi. taka jakosc i wykonanie.

hehe

nic dodac :) szacuneczek
        • darcy25 Re: Skoda Octavia I 21.11.06, 12:17
          miałem hondę - koszty serwisu po 100 tys km były duzo wyzsze niz w przypadku
          skody octavii - wymiana klocków i tarcz hamulcowych po 90 tys km kosztowała
          więcej niż 1 tys zł. Serwis tez był blisko dwukrotnie droższy. Jedno muszę
          przyznac Honda jest duzo ciekawszym autem, ale wcale nie jest tansza w
          eksploatacji
    • jay_z Re: Skoda Octavia I 05.11.06, 16:11
      Ogolnie to w tym art opisane sa SAME wady: usterka tu, psuje sie to, kiepsko z
      tym i tamtym... Smelc i tyle. Juz sama nazwa wiele mowi...
      • dx771 Re: Skoda Octavia I 05.11.06, 16:17
        Piszesz że skoda w porównaniu z hondą to szmelc, a za chwile ktoś tam napisze ze
        honda to w porównaniu z czymś tam to szmelc itd.
        • mis.z.wiertarka Re: Skoda Octavia I 05.11.06, 16:32
          honda jest tak swietnie wykonana ze nawet jak zdarzy jej sie wypadek sama sie
          prostuje. w zaleznosci od skali deformacji regeneracja trwa w suchym garazu od
          1-6 dni.kierowiec trup od obrazen a honda po tygodniu nowka nierdzewka
          nielatana.
          • wujaszek_joe Re: Skoda Octavia I 06.11.06, 07:05
            hihiihhi
            ci ciebie tak napadneło z tom hondom?
    • xxbms Re: Skoda Octavia to rozrzutnik do obornika 05.11.06, 22:04
      smierdzi i wibruje - z przeznaczeniem jak w tytule
      • mis.z.wiertarka Re: Skoda Octavia to rozrzutnik do obornika 05.11.06, 23:07
        xxbms napisał:

> smierdzi i wibruje - z przeznaczeniem jak w tytule
        --------------------------------------------------------------------------------

moto.allegro.pl/item137314699_honda_civic_3d_95_01r_tyl_pod_zderzak_tfb_tuning.html

zajebisty,nie?
    • evohf73 Re: Skoda Octavia I 21.11.06, 13:20
      a ty synek czym jezdzisz?
    • tow_beton primera kombi jest bardziej wiejska 21.11.06, 13:29
      to dopiero wiocha, zaprzac konia i mozna obornik wozic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka