Dodaj do ulubionych

Jaguar XKR

30.09.06, 18:16
Rewelacyjny sprzet, o lata swietlne wyprzedzający plebejska masówkę w rodzaju
mesia czy audi. samochód z historią i duszą1
Obserwuj wątek
    • zeft Re: Jaguar XKR 01.10.06, 13:20
      Zgadza się! Żaden sportowy mercedes czy bmw nie jest w stanie dać takich wrażeń
      jak Jaguar. Jestem miłośnikiem marki. Patrzenie na ten samochód, podchodzenie do
      niego wywołuje niespotykane emocje!
      • mlodydaniel Co znaczy dac takich wrazen jak Jaguar?... 01.10.06, 14:05
        Jechales jeden z drugim znafco z pensja 4 brutto chociaz jednym z tych wozow?
        • speedy_olaf Re: Co znaczy dac takich wrazen jak Jaguar?... 01.10.06, 14:11
          klimat i historia tych sprzetow jest nieporownywalna - jechalem coupe jaguara z
          lat 70tych - wspanialy samochod;
          co do pensji - pracujac w polsce zarabiam 17 000 miesiecznie wiec chyba nie
          najgorzej jak na informatyka?
          • mlodydaniel Za takie drobne to XK nie kupisz najwyzej.. 01.10.06, 14:15
            .. kolo zapasowe a w latach 70 to ja chodzilem do zlobka i samochodu z tamtych
            lat nie chce. Jak bedziesz mial SL i XKR to mozesz sie wypowiadac ktory jest lepszy.
            • andrju9 Re: Za takie drobne to XK nie kupisz najwyzej.. 01.10.06, 14:21
              ciebie szczylu to nawet na ten zapas nie stac
              ps. jaguar, którego mi pozyczono podczas pobytu w anglii był wart ok. 280 tys.
              zł mimo ze pochodził z lat 70tych - wspaniały samochód
              • speedy_olaf Re: Za takie drobne to XK nie kupisz najwyzej.. 01.10.06, 14:22
                zostaw - to jakis "mlody jeleń" - i tak nie zrozumie.
              • mlodydaniel Nastepny knur informatyk z pensja 20tys... 01.10.06, 14:34
                ... sie odezwal. Jeden widzial u kolegi, drugi na ulicy, trzeciemu pozyczyli a
                czwarty czytal w gazecie. U mnie chlopak od komputerow czyli informatyk dostaje
                7 brutto i jest szczesliwy. Jutro spytam go czy tez na internecie jezdzi
                Jaguarem i zarabia 20tys jak koledzy po fachu.
                • speedy_olaf Re: Nastepny knur informatyk z pensja 20tys... 01.10.06, 14:45
                  wlasnego jaggy nie mam bo jest za drogi w utrzymaniu natomiast moja pensja
                  szczeniaczku nie wynika z tego ze jestem "chlopakiem od komputerow" tylko
                  informatykiem
                  • zeft Młody daniel! 01.10.06, 19:00
                    Napisałem przecież, że jestem miłośnikiem marki, to moja pasja i mimo, iż nie
                    jeżdze żadnym to mogę coś o nim wiedzieć. Danielu, misiu pysiu, możesz nam
                    wytłumaczyć twój radykalizm? Dlaczego nie mogę wyrazić swojego zdania, które
                    nikomu krzywdy nie robi? Nie obrażam nikogo, w przeciwieństwie do Ciebie,
                    prostaku. Jeżeli nie widzisz wyjątkowości marki no to, przepraszam...
    • dr.rocco Re: Jaguar XKR 28.10.06, 14:01
      Jaguary to piekne samochody , z klasa , kupuja je ludzie nie tylko bogaci , ale
      majacy tez gust , ci ktorych nie stac na jaga , zadowalaja sie mercem albo
      bmw/audi. Nie mam jaga , bo nie stac mnie na niego.
      • 01boryna Re: Jaguar XKR 28.10.06, 14:32
        dr.rocco napisał:

> ci ktorych nie stac na jaga , zadowalaja sie mercem albo
        > bmw/audi.

pomyslales przed napisaniem?

Jaguar cabrio 4.2L V8 298PS - 89500 Euro
        Jaguar cabrio XKR 416PS - 102990 Euro

Mercedes SL 350 272PS - 82244 Euro
        Mercedes SL 500 388PS - 103240 Euro

a jezeli ci malo mocy to mozesz kupic

SL 65 AMG 612PS - 206828 Euro. Tak mocnego Jaguara nie dostaniesz za zadne
        pieniadze.

To byloby na tyle jesli chodzi o tanie autka z Niemiec
      • traktorzysta Mój znajomy ma Jaguara ,Merca i BMW . 28.10.06, 14:37
        Częściej jeździ BMW .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka