Gość: RRR IP: 194.181.36.* 24.06.03, 11:27 OD 4 LAT MAM SAMOCHÓD TICO-DAEWOO JEST REWELACYJNY!!! PRAKTYCZNIE ZERO AWARII RAZ TYLKO WYMIENIŁEM TŁUMIK. OCZYWIŚCI EMA SWOJE WADY ALE JAKO SAMOCHÓD MIEJSKI SAME ZALETY CZY MACIE PODOBNE OPINIE Link Zgłoś Obserwuj wątek
zerosiedemset Re: TICO-MOJ KOCHANY SAMOCHÓD 24.06.03, 11:56 Mojej znajomej zawiesza się immobilizer. Ostatnio w niedzielę musiała tikusia zostawić na działce, bo nie odpalił. A następnego dnia bez problemu i za drugim i trzecim razem. Znajoma postanowiła że ten immobilizer odłączy bo kto kradnie tikusie, chyba że na części. ale poza tym nic się nie dzieje. samochód jaki jest każdy widzi, więc nie będe się czepiał wyglądu czy komfortu jazdy. ten tłumik to dość szybko ci poszedł. Link Zgłoś
nocny_fryzjer Re: TICO-MOJ KOCHANY SAMOCHÓD 24.06.03, 12:34 to auto jest nie zniszczalne w 3 lata zrobilem 185 000 i dalej jezdzi] Link Zgłoś
nocny_fryzjer max speed to 160 km 24.06.03, 12:35 wiecej nie da rady ale tyle to spokojnie Link Zgłoś
Gość: hip Re: TICO-MOJ KOCHANY SAMOCHÓD IP: *.pgi.waw.pl 24.06.03, 13:53 Jeździłem tico dość dużo. I byłem z niego zadowolony. Idealny do miasta. O wiele lepiej się sprawował niż CC700. Do 55 tys. wymieniłem tłumik, tylne łożyska, tylne wkładki hamulców. I nigdy nie było tak, żebym nie mógł pojechać bo odmówił współpracy, w przeciwieństwie do CC, którego w końcu z ulgą się pozbyłem. Teraz Tico użytkuje żona i nadal bardzo lubi tego "potwora". pozdr Link Zgłoś