Dodaj do ulubionych

Bełkot PARTNER - części

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.03, 18:26
Słuchajcie, w zeszłym tygodniu gość wjechał mi w tył mojego PARTNERA. Był
niezły dzwon ale szkoda opowiadać. Miało to miejsce w Gdańsku na moście przy
byłym INTERVAPO. Autko jest w miarę nowe ale nie zamierzam naprawiać go w
serwisie. W związku z tym poszukuję części do tyłu: klapa z szybą, prawa
lampa, zderzak. I nie wiem co jeszcze bo wyjdzie po rozłożeniu autka. Jeśli
coś macie pomóżcie.
Adzio
Obserwuj wątek
    • Gość: Astra Re: Bełkot PARTNER - części IP: 62.181.161.* 26.06.03, 18:32
      Gość portalu: Fast napisał(a):

> Słuchajcie, w zeszłym tygodniu gość wjechał mi w tył mojego PARTNERA. Był
      > niezły dzwon ale szkoda opowiadać. Miało to miejsce w Gdańsku na moście przy
      > byłym INTERVAPO. Autko jest w miarę nowe ale nie zamierzam naprawiać go w
      > serwisie. W związku z tym poszukuję części do tyłu: klapa z szybą, prawa
      > lampa, zderzak. I nie wiem co jeszcze bo wyjdzie po rozłożeniu autka. Jeśli
      > coś macie pomóżcie.
      > Adzio

coś dużo tych wypadków na Elbląskiej,i znowu te INTERVAPO...co jest???
      zamieniłeś sie z zibim który płacze tu w 10 postach???
      • Gość: FAST Re: Bełkot PARTNER - części IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.03, 18:43
        ASTRA
        no wiem, że dużo. W tym dniu to było tak: moje autko jechało z mostu i stanęło
        w korku. Korek był spowodowany stłuczką na dole. Jak stało w korku to gość
        najechał na nie z tyłu i był duży dzwon. Postawiono trójkąty ostrzegawcze i....
        ktoś wpadł w te trójkąty i było kolejne bum. W sumie chyba ze 6 autek. Było
        rano, po deszczu. Ja wiem tyle, że mam rozbity tył i musze go szybko i tanio
        zrobić. Ale swoją drogą to masz rację, w tym miejscu ciągle coś się dzieje. A z
        ciekawostek powiem to, że błyskawicznie na miejscu pojawiło się kilka pomocy
        drogowych oraz jeden "świadek", którego przypadkowo znam - prowadzi warsztat
        blacharski. A jak przyjechali panowie z drogówki to byli bardzo niezadowoleni,
        że odrywamy ich od pracy!!!
        Pozdr
        Adzio
    • Gość: zibi Re: Bełkot PARTNER - części IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.03, 00:02
      na twoim miejscu nie robil bym tego w intervapo mniej wiecej wiesz dla czego
      ale podaje ci moj adres bo podalem mi ciekaw asugestie zbyszekm2@gazeta.pl
      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka