djkrzywepalce 22.08.07, 19:34 Spodobało mi się to zdanie: "Standardowe wyposażenie Priora ma obejmować elektrycznie sterowane lusterka oraz szyby w drzwiach przednich [...]" ...he he, szyby przednie w standardzie, kto by pomyślał! :D Link Zgłoś Obserwuj wątek
kato28 Re: Spóźniona premiera Łady Priora 23.08.07, 18:52 Wygląda jak koreańskie cudo techniki sprzed 15 lat. Link Zgłoś
sonda1 Gwiazdy na ulicach Moskwy to Maybachy i Hummery 23.08.07, 19:50 A nie Łady, których jezdzi tam tyle, co u nas Polonezów. He he he. Link Zgłoś
harry122 Re: Spóźniona premiera Łady Priora 23.08.07, 20:47 Następna tandeta na ruski rynek. Przez Rosję przelewa się tyle szmalu, że głowa boli a nie mogą zainwestować w jakiś szałowy desing i jednostkę napędową. Czyżby Lada to tylko wielka pralnia pieniędzy??? Link Zgłoś
fakej A co z Moskwiczami? 23.08.07, 20:56 A nie wie ktoś jak się mają Moskwicze? Zapodałbym sobie takiego sprzęta. Kiedyś starszy przywiózł mi takiego sowieckiego żelaźniaka do mojej kolekcji Matchboxów (btw: co za profanacja, że dzisiejsze Matchboxy schodzą z tej samej lini produkcyjnej co Ken i Barbie) Link Zgłoś
parigot Spóźniona premiera Łady Priora 23.08.07, 21:26 Z pierwszego zdjecia przypomina Daihatsu Aplause z 1987r.Czyzby wlasnie dlatego nie doszlo do podpisania umowy miedzy Daihatsu a FSO 20 lat temu? Swolocz juz wtedy miala ochote na ten japonski wozek! Link Zgłoś
holewiusz Spóźniona premiera Łady Priora 24.08.07, 00:14 A co z ABS ? Od 1 lipca 2006 r. wszystkie sam. osob. w Unii muszą je mieć . Link Zgłoś
dskowronski Re: Spóźniona premiera Łady Priora 24.08.07, 08:53 Wygląda jak lifting poprzedniego modelu - ta sama paskudna linia tylnych drzwi. Generalnie pod względem stylistycznym samochód jest jakies 10 lat za konkurentami. No może 8... Link Zgłoś
p26 Ile kosztuje to cudo??? 24.08.07, 09:09 Bo jak gdzieś koło 30.000 zł to wolę sobie dołożyć z 5 tysiaków i kupić na przykład Hyundaia Getz'a lub coś takiego. Nawet Dacie Logan wolę bo robi to renault. Taką ładę to mogę kupić za 10-15 tysięcy. max. Link Zgłoś
grazand Spóźniona premiera Łady Priora 24.08.07, 11:17 wyjatkowa miernota, od razu przypominaja mi sie polskie proby zaatakowania swiatowych rynkow syrena i polonezem. Rosyjscy stylisci dzialaja podobnie, szkoda wlasciwie dalszych slów na ten temat... Link Zgłoś
stg44 Re: Spóźniona premiera Łady Priora 24.08.07, 16:29 bardzo ciekawa alternatywa! a co do kilku osób które pisały wcześniej - chodziło o elektryczne szyby przednei a nie szyby jako same w sobie - chyba to był żart z Twojej strony i jak ktoś też słusznie zauważył ,że wszsytkie nowe samochody oferowane w UE muszą posiadać ABS co oczywiscie ŁAda będzie musiał montować i nie widzę w tym nic dziwnego - kiedyś tak samo było z Żiguli gdzie na rynki krajów o "lepszej" gospodarce - na wyższym poziomie - były oferowane w podniesionym standarcie wyposażenia tj. wtrysk elektroniczny , ele.szyby , wspomaganie , skórzana tapicerka itp. głównie szły na rynek RFN-Niemiec, Finlandii , Beneluxu i W. Brytanni. Link Zgłoś