dr.uid 19.08.03, 19:54 Mam tylko jeden problem. Czy mozna tak skonstruowac umowe pomiedzy mna a badziewiakiem, aby nie mogl on zalozyc gazu pod grozba kary/odszkodowania. Poprosze o wypowiedz jakiegos prawnika. Link Zgłoś Obserwuj wątek
greenblack Re: Uwaga - sprzedaje Seata Leona 19.08.03, 19:57 Chcesz od jakiegoś badziewiaka, amatora zapierdzonych samochodów brać pieniądze? Link Zgłoś
dr.uid Re: Uwaga - sprzedaje Seata Leona 19.08.03, 20:09 greenblack napisał: > Chcesz od jakiegoś badziewiaka, amatora zapierdzonych samochodów brać pieniądze > ? Zadowole sie czekiem lub przelewem. Link Zgłoś
krakus.mp Re: Uwaga - sprzedaje Seata Leona 19.08.03, 20:07 Kolejna twoja prowokacja!? Ale jak twój zamiar jest poważny,to życzę powodzenia w realizacji. Jak znajdziesz chętnego na ten pedalski samochód to się pochwal na forum. Link Zgłoś
dr.uid Re: Uwaga - sprzedaje Seata Leona 19.08.03, 20:12 krakus.mp napisał: > Kolejna twoja prowokacja!? > Ale jak twój zamiar jest poważny,to życzę powodzenia w realizacji. > Jak znajdziesz chętnego na ten pedalski samochód to się pochwal na forum. Zadna tam prowokacja. Mam juz chetnego, z tym ze przebakiwal cos tam o zalozeniu gazu, ale tej satysfakcji mu nie dam, dlatego pytam o srodki prawne rozwiazania tego problemu. Link Zgłoś
greenblack Re: Uwaga - sprzedaje Seata Leona 19.08.03, 20:13 dr.uid napisał: > dlatego pytam o srodki prawne > rozwiazania tego problemu. Wystarczy wyciąg z twoich żółtych papierów. Link Zgłoś
Gość: marcinc3 Re: Uwaga - sprzedaje Seata Leona IP: *.elblag.dialog.net.pl 19.08.03, 20:15 slusznie Link Zgłoś
krakus.mp Re: Uwaga - sprzedaje Seata Leona 19.08.03, 20:17 dr.uid napisał: > krakus.mp napisał: > > > Kolejna twoja prowokacja!? > > Ale jak twój zamiar jest poważny,to życzę powodzenia w realizacji. > > Jak znajdziesz chętnego na ten pedalski samochód to się pochwal na forum. > > Zadna tam prowokacja. Mam juz chetnego, z tym ze przebakiwal cos tam o zalozeni > u gazu, ale tej satysfakcji mu nie dam, dlatego pytam o srodki prawne > rozwiazania tego problemu. Ale dlaczego nie?! Co Ciebie potem będzie obchodzić na czym koleś będzie jeździć. Wiem że zazdrościsz ludziom tańszej (teoretycznie) eksploatacji z gazem. Ja jestem wrogiem LPG! Ale będzie mi latać koło d... to czy nowy właściciel mojej Foki będzie zakładał do niej gaz! Nie masz innych problemów? > Link Zgłoś
dr.uid Re: Uwaga - sprzedaje Seata Leona 19.08.03, 20:21 krakus.mp napisał: > dr.uid napisał: > > > krakus.mp napisał: > > > > > Kolejna twoja prowokacja!? > > > Ale jak twój zamiar jest poważny,to życzę powodzenia w realizacji. > > > Jak znajdziesz chętnego na ten pedalski samochód to się pochwal na fo > rum. > > > > Zadna tam prowokacja. Mam juz chetnego, z tym ze przebakiwal cos tam o > zalozeni > > u gazu, ale tej satysfakcji mu nie dam, dlatego pytam o srodki prawne > > rozwiazania tego problemu. > Ale dlaczego nie?! > Co Ciebie potem będzie obchodzić na czym koleś będzie jeździć. > Wiem że zazdrościsz ludziom tańszej (teoretycznie) eksploatacji z gazem. > Ja jestem wrogiem LPG! Ale będzie mi latać koło d... to czy nowy właściciel > mojej Foki będzie zakładał do niej gaz! > Nie masz innych problemów? > > A chcialbys, zeby twoja byla zone dmuchal jakis kloszard? Link Zgłoś
krakus.mp Re: Uwaga - sprzedaje Seata Leona 19.08.03, 20:47 dr.uid napisał: > krakus.mp napisał: > > > dr.uid napisał: > > > > > krakus.mp napisał: > > > > > > > Kolejna twoja prowokacja!? > > > > Ale jak twój zamiar jest poważny,to życzę powodzenia w realizacj > i. > > > > Jak znajdziesz chętnego na ten pedalski samochód to się pochwal > na fo > > rum. > > > > > > Zadna tam prowokacja. Mam juz chetnego, z tym ze przebakiwal cos tam > o > > zalozeni > > > u gazu, ale tej satysfakcji mu nie dam, dlatego pytam o srodki prawne > > > > rozwiazania tego problemu. > > Ale dlaczego nie?! > > Co Ciebie potem będzie obchodzić na czym koleś będzie jeździć. > > Wiem że zazdrościsz ludziom tańszej (teoretycznie) eksploatacji z gazem. > > Ja jestem wrogiem LPG! Ale będzie mi latać koło d... to czy nowy właścicie > l > > mojej Foki będzie zakładał do niej gaz! > > Nie masz innych problemów? > > > > > A chcialbys, zeby twoja byla zone dmuchal jakis kloszard? Samochód to nie kobieta! Ale myśląc po Twojemu,nie chcesz aby Leona dymał jakiś Gas (nie gaz)!? Link Zgłoś
dr.uid Re: Uwaga - sprzedaje Seata Leona 20.08.03, 10:42 krakus.mp napisał: > > A chcialbys, zeby twoja byla zone dmuchal jakis kloszard? > Samochód to nie kobieta! > Ale myśląc po Twojemu,nie chcesz aby Leona dymał jakiś Gas (nie gaz)!? Spoko, tylko zartowalem. Ale fakt jest faktem, ze dla niektorych samochod to cos wiecej niz kobieta. Mnie chodzi tylko o to, ze jezeli koles mysli, ze trafil taka okazje jaka jest moj 3-letni zadbany, serwisowany, bezwypadkowy Seat, to musi cos poswiecic, zeby go miec (w jego przypadku gaz). Link Zgłoś
Gość: erich Re: Uwaga - sprzedaje Seata Leona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.03, 22:39 Wsadz tam silnik diesla. Link Zgłoś
Gość: Felek Re: Uwaga - sprzedaje Seata Leona IP: *.toya.net.pl 19.08.03, 22:52 tu kolezanka ma ochote kupic i nie bedzie przerabiac forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=7518651 tylko czy ciebir dr.uid wypuszcza ze szpitala? Link Zgłoś
tyciarek Re: Uwaga - sprzedaje Seata Leona 20.08.03, 00:07 Gość portalu: Felek napisał(a): > tu kolezanka ma ochote kupic i nie bedzie przerabiac > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=7518651 > tylko czy ciebir dr.uid wypuszcza ze szpitala? Link Zgłoś
Gość: pingwin Re: Uwaga - sprzedaje Seata Leona IP: *.slackware.com 20.08.03, 00:45 zeby tylko jej nie pogryzl Link Zgłoś
Gość: 7410,,, problem posiadania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.03, 09:04 najpierw trzeba coś mieć, aby je sprzedać. Link Zgłoś
dr.uid Re: problem posiadania 20.08.03, 10:46 Gość portalu: 7410,,, napisał(a): > najpierw trzeba coś mieć, aby je sprzedać. Zgadzam sie. Link Zgłoś
edek40 Re: Uwaga - sprzedaje Seata Leona 20.08.03, 10:34 Po ewentualnej transakcji bedziesz musial wymietosic prawice badziewiaka. Przezyjesz to? Czy moze zachowasz sie jak burak bez kindersztuby. Link Zgłoś
dr.uid Re: Uwaga - sprzedaje Seata Leona 20.08.03, 10:39 edek40 napisał: > Po ewentualnej transakcji bedziesz musial wymietosic prawice badziewiaka. No i co z tego? Poswiece sie. > Przezyjesz to? Czy moze zachowasz sie jak burak bez kindersztuby. Bez przesady. Nie jest to az takie obrzydliwe. Link Zgłoś
emes-nju Re: Uwaga - sprzedaje Seata Leona 20.08.03, 10:44 Czy zdajesz sobie sprawe, ze nie zlomujac samochodu powiekszasz "srodowisko" badziewiakow? Zachowujesz sie tak samo konsekwentnie jak klient, ktoremu ukradli radio z samochodu, i ktory od razu (zlorzeczac zlodziejowi) gna na gielde, zeby kupic kradzione radio. A fe! Link Zgłoś
Gość: def Re: Uwaga - sprzedaje Seata Leona IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.08.03, 02:07 migdałowo-gówniany zapach dodajesz gratis ? to dziekuje... Link Zgłoś
Gość: york Re: Uwaga - sprzedaje Seata Leona IP: *.acn.pl / 10.68.4.* 21.08.03, 08:34 Słoma z butów ci badziewiaku wystaje i ci jeszcze chcesz ? Link Zgłoś