Dodaj do ulubionych

Polaczki, Polaczki ...

02.01.02, 22:30
Watek "brak ABS-u to badziewiactwo" to byla oczywiscie prowokacja.
Niczego nie swiadomi, wzieliscie udzial w eksperymencie socjologicznym, ktorego wyniki byly
wlasnie takie, jakich sie spodziewalem.
Mianowice, nie lubicie ABS-u bo was po prostu na niego nie stac. Gdyby kazdy z was mial w swoim
10 letnim escorcie czy kadecie ABS, to bylaby to najlepsza rzecz pod sloncem. A tak, potwierdzila sie
najgorsza cecha typowego malomiasteczkowego Polaczka: nie statc mnie, to nie lubie.
Opony zimowe tak uwielbiacie, bo was na nie stac - w koncu te pol pensji moza jakos przebolec, a
jaki to szpan, kiedy zbierze sie grupka badziewiakow i dyskutuja w czerwcu, ktory to jakie opony
zimowe bedzie mial za pol roku. Zal mi was.

P.S. Pozdrowienia dla Rafskiego.
Obserwuj wątek
    • Gość: letalin Re: druid do oślej ławki! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.02, 22:50
      Za pogardę dla ludzi narodowości polskiej.
      • Gość: Duk Re: druid do oślej ławki! IP: *.rsk.pl 02.01.02, 23:25
        po prostu ręce opadają.Jak mozna być takim chamem i idiotą i jeszcze sie z tym
        obnosić i afiszować?
        • Gość: muchozol Re: druid do oślej ławki! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 02.01.02, 23:40
          Szkoda, ze cię matka z pały nie zlizała, cwelu.
          • Gość: JP Re: druid do oślej ławki! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.01.02, 23:52
            Gość portalu: muchozol napisał(a):

> Szkoda, ze cię matka z pały nie zlizała, cwelu.

Tego tez sie spodziewałes ??? Błehehe :P
            tak, wiem... eksperyment...
    • Gość: szatan a coraz większe ignorowanie też przewidziałeś??? IP: *.pl 03.01.02, 00:14
      moim zdaniem to ty się coraz bardziej błaźnisz i teraz chcesz wykorzystać
      niejakie pomówienia że studiujesz psychologię.....a ty stary gówno
      studiujesz....twoje wyczyny na forum to zwykłe prowokacje a nie badania i
      eksperymenty.......
      ...ludzie dają się sprowokować bo wielu chce porozmawiać o motoryzacji i jak
      słyszy i czyta takie dyrdymały to im się włos na głowie jeży....tylko dlatego
      twoje głupawe teksty wywołuja takie jałowe dyskusje.....
      ...I JESZCZE JEDEN FAKT...NIE WIELU TAK JAK JA CZY NIKNEJM CZY JAREK DOBRZE
      PAMIĘTA TWÓJ BRAK KONSEKWENCJI I MIESZANIE W ZEZNANIACH....STĄD STAŁE
      PODEJMOWANIE TWOICH TEMATÓW...

LUDZIE JA PROPONUJĘ ALBO POWALCZYĆ JEGO BRONIĄ..CZYLI CHAMSTWO I
      PROWOKACJA......ALBO UCIEC SIĘ DO IRONI....z własnego doświadczenia wiem że
      Druid na teksty ironiczne(w zasadzie) nie odpowiada...bo on raczej kłóci się z
      tymi których może wyprowadzić z równowagi i pośmiać się z nich...a jak ktoś się
      z niego nabija to już całkiem inna bajka.....

pozdrawaim wszystkich.....
      a ty druid idź sobie na forum sport..tam tekstem o nacjonaliźmie polaków albo
      przesadnym szowiniźmie niemców wywołasz dyskusję która osiągnie szczyty
    • Gość: huggoo Re: Polaczki, Polaczki ... IP: *.acn.waw.pl 03.01.02, 04:29
      idz sobie już druid o.k?
      • Gość: pewal Re: Polaczki, Polaczki ... IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.02, 07:10
        Mam nowe auto, z ABS-em ale jeżdżę na zimowych oponach. Tak więc w zasadzie 2:1
        i powinienem zostać Druidem pod warunkiem, że ja zrezygnuję z zimówek, a Ty,
        tak jak już Ci radziłem zmienisz lekarza. Ale Tobie już nic nie pomoże.
        Wniosek: JAKBYM MIAŁ TAKĄ GŁOWĘ JAK TY TO BYM NA NIEJ SIADAŁ. Pa
    • Gość: Rafski Re: Polaczki, Polaczki ... IP: *.waw.cdp.pl 03.01.02, 08:19
      Dziękuję za pozdrowienia . Druid odpuść im trochę , zima ich męczy wystarczająco
      miej litość nad ratlerkami - Zacytuję z pamięci
      mojego kumpla ,który wczoraj jechał na wieś
      "przecież mam opony zimowe"(sniegu na metr)- słuch
      po nim zaginął

Pozdrowienia w Nowym Roku
      • Gość: atomski Re: Polaczki, Polaczki ... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 10:47
        Ledwo tu zajrzałem i już się zmęczyłem . Nie zimą ,bo mam ABS i zimówki tylko
        paroma kretynami
        • Gość: atomski Re: Polaczki, Polaczki ... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 10:51
          I jeszcze mam małomęczący kolor granatowy (samochodu) i jedną nalepkę PL z tyłu
          na szybie i nigdy bym nie kupił Leona .

No chyba ,że zeszliby z tej wziętej z sufitu ceny podchodzącej pod Passata :)))
          Cyrk normalnie .Aż strach pomyśleć ile będzie kosztowała nowa Ibiza .
          • Gość: Michal Re: Polaczki, Polaczki ... IP: *.telia.com 03.01.02, 11:28
            No i Panowie Rodacy znowu nasz dzielny Druid uzyskal material na piekna
            prace,tym razem napewno cos z tego wyciagnie i teraz Wam pokaze to kapcie
            pogubicie.
            Pzdr.Dla Was i dla Druida Michal
      • Gość: Jarek Polaczek Rafski ... IP: *.unregistered.formus.pl 04.01.02, 18:55
        Gość portalu: Rafski napisał(a):

> miej litość nad ratlerkami - Zacytuję z pamięci
        > mojego kumpla ,który wczoraj jechał na wieś
        > "przecież mam opony zimowe"(sniegu na metr)- słuch
        > po nim zaginął

Wychodzi z ciebie malomiasteczkowy Polaczek (okreslenie twojego przyjaciela)
        zamiast uratowac znajomemu zycie i cichaczem zmienic mu opony na letnie (z miasta
        by wtedy nie wyjechal), to ty nie uczyniles nic!!!
    • Gość: Lupo Re: Polaczki, Polaczki ... IP: *.man.polbox.pl 03.01.02, 11:48
      druid_ napisał(a):

> Watek "brak ABS-u to badziewiactwo" to byla oczywiscie prowokacja.
      > Niczego nie swiadomi, wzieliscie udzial w eksperymencie socjologicznym, ktorego
      > wyniki byly
      > wlasnie takie, jakich sie spodziewalem.
      > Mianowice, nie lubicie ABS-u bo was po prostu na niego nie stac. Gdyby kazdy z
      > was mial w swoim
      > 10 letnim escorcie czy kadecie ABS, to bylaby to najlepsza rzecz pod sloncem. A
      > tak, potwierdzila sie
      > najgorsza cecha typowego malomiasteczkowego Polaczka: nie statc mnie, to nie lu
      > bie.
      > Opony zimowe tak uwielbiacie, bo was na nie stac - w koncu te pol pensji moza
      > jakos przebolec, a
      > jaki to szpan, kiedy zbierze sie grupka badziewiakow i dyskutuja w czerwcu, kto
      > ry to jakie opony
      > zimowe bedzie mial za pol roku. Zal mi was.
      >
      > P.S. Pozdrowienia dla Rafskiego.

Do Druida:

Takie forum jak to może oczywiście być polem do prowokacji socjologicznych. Nikt
      tego nikomu nie zabroni, i dopóki ludzie będą mieli ochotę tu coś pisywać to
      niech tacy Druidzi sobie prowokacje robią.

A teraz parę uwag o warsztacie Druida:

1. Napisałeś „wyniki były takie jakich oczekiwałem” – oznacza to że Twoje badanie
      było nieobiektywne, ponieważ tak prowadziłeś dyskusję aby udowodnić z góry
      założoną tezę.
      2. Uogólniasz na całą populację („Polaczki, Polaczki ...”) wyniki (interpretacja
      których jest dość wątpliwa – o tym poniżej) zaobserwowane na niewielkiej i z całą
      pewnością nie reprezentatywnej próbie. Skąd wiesz, jaka ilość Internautów
      pochodzi z małych miasteczek?
      3. Rozumiem, że interpretujesz wynik swojej błyskotliwej prowokacji
      jako „Polaczki nie lubią ABS-u, bo ich na to nie stać więc są Badziewiakami”.
      Otóż nawet, jeżeli przyjąć powyższą tezę za sensowną, to przeczytawszy wątki, na
      które się powołujesz wcale nie można stwierdzić, że Polaczko-Badziewiako-
      Forumowicze ABSu nie lubią. Ja widzę, że piszą o wadach i zaletach tego
      rozwiązania z różnych punktów widzenia i nie zapominają, że co do zasady ABS
      bezpieczeństwo jazdy poprawia.
      4. Chełpisz się, że „Niczego nie świadomi, wzięliście udział w eksperymencie
      socjologicznym, którego...”. Przecież to jest śmieszne. Powodzenie Twojego
      eksperymentu zależało właśnie od tego, że Forumowicze się nie domyślą się „o co
      się rozchodzi”. Gdyby się domyślili to powodzenie Twojego nowatorskiego
      eksperymentu byłoby wątpliwe.
      5. Wreszcie Twój język i skłonność do obrażania adwersarzy sugerują, że egzaminów
      wstępnych na Socjologię na przyzwoitym Uniwersytecie to byś raczej nie zdał.

Wnioski:

1. Piątka za pomysł i wykreowanie postaci Druida-chama (choć post w którym się
      odkrywasz mocno sugeruje, że Druid przejął sporą ilość cech swego twórcy).
      2. Bania za warsztat i wnioski.
      3. Odradzam próbowanie podobnego eksperymentu w podobnym stylu wśród np.
      miłośników porannego jabcoka. Może się to skończyć skopaniem siedzenia młodego i
      ambitnego socjologa.

Rozumiem, że jeżeli nie odpowiesz na moje uwagi to przyznasz mi rację (nie liczę
      oczywiście odpowiedzi w stylu „lecz się”).

pzdr
      Lupo
    • Gość: matul Re: Polaczki, Polaczki ... IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 03.01.02, 15:08
      Przysłuchuje się waszym szalonym dyskusjom od niedawna i pewnie nie zdążyłem
      jeszcze zgłębić wszystkich,szalenie interesujących sporów ,jakie toczycie z
      kolegą Druidem.Wyobrażam sobie,że pewnie nie raz, dał czadu,tak,że wszyscy mają
      go letko dość.Ponieważ jednak jestem tu od niedawna i zdążyłem przejrzeć
      zaledwie niewielką część korespodnencji,zarezykuję stwierdzenie,że może koleżka
      ma trochę,podkreślam,trochę racji?Panowie toż to dopiero 12-lat minęło od czasu
      kiedy,marzenia, chociażby te motoryzacyjne, mają szanse na spełnienie.Jakieś 17
      lat temu(pewnie niektórzy nie pamiętają tego dobrze)szczytem było zakupienie
      Fiata 125p w Polmozbycie za 1.250.000 (dużo taniej niż na giełdzie).Po tylu
      latach totalnej posuchy i braku możliwości,wszyscy łapczywie nadrabiamy
      zaległości.He,he wszyscy znają jakieś historyjki,moja jest o kolesiu który miał
      BMW 850 i mieszkał na 10 piętrze w wieżowcu w 34m.kw.(auta nie były jego
      życiową pasją)Skromne życie, ale fury na raty za miliony.Myślę,że tego
      wszystkiego trzeba zachować jakiś dystans, o który trochę trudno,biorąc pod
      uwagę fakt,że prawie każdemu facetowi w tym kraju wydaje się ,że musi znać się
      na wszystkim a na samochodach w szczególności,nawet jeżeli nie ma prawka..Warto
      zastanowić się na chłodno czy ten kolo-Druid,czasem nie ma trochę racji.Warto
      zastanowić się nad sensem robienia niektórych rzeczy,nad wpływem subiektywnych
      opinii innych na nasze działania, oraz wpływem reklamy.Przejechałem przez 17
      lat,(tyle mam prawko) 14 samochodami różnych marek(wyprodukowanych w różnych
      krajach) które użytkowałem prywatnie, ok.1.5 miliona kilometrów i wciąż
      rozbawiają mnie stwierdzenia naszych "złotych rączek"na
      temat"niemców","francuzów",oraz innych marek,o których mają na ogół tak mgliste
      pojęcie jak i o kobietach.Warsztatowi teoretycy gawędziarze...Pozdrawiam
      • Gość: szatan Re: Polaczki, Polaczki ... IP: *.pl 03.01.02, 19:53
        taaakk.....dobrze...hmmmm
        jak sam powiedziałeś jesteś tu nowy i nie do końca zdąrzyłeś się zaznajomić
        z postami niejakiego Druida...
        żeby z tobą porozmawiać muszę poznać twoje zdanie by wiedzieć w jakiej kwestii
        podzielasz zdanie Druida??
        1. używanie opon zimowych to owczy pęd?
        2. kupujący używane samochody to "badziewiacy"
        3. sugestia że kupujący Matizy to tacy i owacy..?
        4. brak ABs-u to badziewiactwo
        5. "Polaczki, Polaczki"
        czy jeszcze jakiś post o którym zapomniałem....

moim zdaniem mało które opinie wygłaszane przez Druida są sensowne...

pozdrawiam
        • Gość: Michal Re: Polaczki, Polaczki ... IP: *.telia.com 03.01.02, 20:11
          Fajny jestes.Pzdr.Michal
          • Gość: szatan Re: Polaczki, Polaczki ... IP: *.pl 03.01.02, 20:30
            Gość portalu: Michal napisał(a):

> Fajny jestes.
            wyczuwam ironię, insynuacje itd więc przestań mnie drażnić bo to naprawdę staje
            się nudne...
            Czytałem Twoje sugestie w poście "olać Druida"..nie odpowiedziałem bo z punktu
            psychologicznego to by było porażką....
            ale mówiłeś tam że wiesz kim jest Druid(proszę, masz szansę powiedzieć)
            jeśli sprawdzałeś adres IP to sprawdź jeszcze raz bo są z pewnością inne...
            pisałeś również że Druid prowadzi rozmowę z samym sobą pod różnymi
            nickami...jeśli jesteś tego pewien to powiedz które to nicki......

pozdrawiam
        • Gość: XXL Re: Polaczki, Polaczki ... IP: *.echostar.pl 03.01.02, 20:15
          Przepraszam, czy te "Po-laczki" to jakiś nowy rodzaj
          opon zimowych ???????

Laczki - popularna nazwa opony...
    • Gość: Darek Re: Polaczki, Polaczki ... IP: 212.106.189.* 04.01.02, 09:08
      Ludzie!!ignornorancja chyba będzie najlepszym sposobem na tego socjologa
      psychopatę druida/z małej litery/.
    • Gość: bocian druidzie - mały imbecylku, patrz poza swój rozumek IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 04.01.02, 10:32
      druid_ napisał(a):

> Niczego nie swiadomi, wzieliscie udzial w eksperymencie socjologicznym, ktorego
      > wyniki byly
      > wlasnie takie, jakich sie spodziewalem.

Nie myślałeś że to ty jesteś doświadczeniem socjologicznym - nie przewidziałeś że
      na temat ABS'u można mieć odmienne zdanie od twojego. Twoj rozumek na to nie
      pozwala? Niewiedza? Przeswiadczenie o własnym niepodwazalnym geniuszu? Ech,
      potestowal bys troche aut z ABS em i bez na wielu rożnych nawierzchniach i to
      samo zrobił z oponami zimowymi i letnimi w zimie! A nie tylko - na letnich
      oponach z ABS'em wiem wszystko. Boisz się że podważono twój genialny wybór? Czy
      mieszkasz w kraju gdzie zimówki sa niepotrzebne?

> Mianowice, nie lubicie ABS-u bo was po prostu na niego nie stac. Gdyby kazdy z
      > was mial w swoim
      > 10 letnim escorcie czy kadecie ABS, to bylaby to najlepsza rzecz pod sloncem. A
      > tak, potwierdzila sie
      > najgorsza cecha typowego malomiasteczkowego Polaczka: nie statc mnie, to nie lu
      > bie.

Pamiętam jak jakiś czas temu miałem auto z ABS'em ale nie stać mnie było na
      zimówki - po prostu ABS był seryjny. Czy może ty jesteś w podobnej sytuacji? Nie
      stać cię na zimówki? I potwierdziła się zasada - niestać mnie to...!

> jakos przebolec, a
      > jaki to szpan, kiedy zbierze sie grupka badziewiakow i dyskutuja w czerwcu, kto
      > ry to jakie opony
      > zimowe bedzie mial za pol roku. Zal mi was.
      >
      > P.S. Pozdrowienia dla Rafskiego.

Po pierwsze - kupione przezemnie opony zimowe kosztowały mnie 2000 PLN (komplet).
      Jeśli dla przeciętnego polaka to pół pensji to znaczy że zarabia 4000 PLN netto!
      Co daje około 8000 PLN brutto! Pacanku, znasz polskie realia???
      Znajomy kupił zimówki po 1000 pln/szt. Co daje pensję netto 8000 PLN netto! Ani
      on ani niewielu innych tyle zarabia! Zapewne ty też nie!
      Mam kolegów którzy zarabiają po 1000 PLN netto a znają się na samochodach,
      technikach jazdy, itp., jak mało kto! Więc zasobność portwela nie świadczy o
      wiedzy (co starasz się udowodnić!!! Bo Twoją metodą mogę stwierdzić iż wszystko
      na co mnie stać jest dobre i bezpieczne!!! To bzdura. To że Cie stać na ABS nie
      znaczy że w każdej sytuacji jest dobry! Miałem kilka sytuacji w których
      przeklinałem posiadanie ABS'u. Posiadania zimowek nie przeklinalem nigdy -
      poprostu wówczas gdy zaczynają przeszkadzać (wiosna) zmieniam je na letnie i
      basta. A zimówki dają bezporównania lepszą przyczepność - choćby dlatego że
      zimowa ma na tyle szeroki bieżnik że wyrzuca śnieg na zewnątrz i cały czas
      podchodzi do podłoża "pusta". Letnia zapycha się śniegiem i możesz jeździć rownie
      dobrze na slikach - to jest praktyka nie teoria więc miej to na uwadze.
      I mówi ci to praktyk mający za sobą naprawdę dużą ilość kilometrów oraz jazdę
      wieloma autami z ABS'em i bez oraz na zimówkach i bez.
      bocian
      • Gość: szatan Re: druidzie - mały imbecylku, patrz poza swój rozumek IP: *.pl 04.01.02, 16:26
        Gość portalu: bocian napisał(a):

> A zimówki dają bezporównania lepszą przyczepność - choćby dlatego że
        > zimowa ma na tyle szeroki bieżnik że wyrzuca śnieg na zewnątrz i cały czas
        > podchodzi do podłoża "pusta".

też jestem zwolennikiem zimówek i zgadzam się z tobą w 100%
        ale ostatnio słyszałem że niektóre nowoczesne zimówki działają też na takiej
        zasadzie że częściowo trzymają śnieżek co daje lepsze tarcie śnieg ze śniegiem
        (śnieg się przykleja)...

pozdrawiam
    • Gość: Kira Ludzie, ludzie... IP: 212.137.27.* 04.01.02, 11:14
      ... dlaczego Wy się przejmujecie wypowiedziami osób pokroju Druida. Przecież
      jemu własnie o to chodzi - o wywołanie reakcji. Najwyrazniej ta zdesperowana,
      samotna jednostka, rozpaczliwie starająca się zostać zauważoną, chce choć przez
      chwilę poczuć, iż jej słowa mają moc podrywania tłumów. To naprawdę smutne, że
      musi uciekać sie do osmieszania innych, aby zaspokoić swoje podstawowe potrzeby.
    • Gość: Kira Ludzie, ludzie... IP: 212.137.27.* 04.01.02, 11:15
      ... dlaczego Wy się przejmujecie wypowiedziami osób pokroju Druida. Przecież
      jemu własnie o to chodzi - o wywołanie reakcji. Najwyrazniej ta zdesperowana,
      samotna jednostka, rozpaczliwie starająca się zostać zauważoną, chce choć przez
      chwilę poczuć, iż jej słowa mają moc podrywania tłumów. To naprawdę smutne, że
      musi uciekać sie do osmieszania innych, aby zaspokoić swoje podstawowe potrzeby.
      • Gość: sknera Re: Ludzie, ludzie... IP: *.epsa.pl 04.01.02, 13:01
        Nie warto się powtarzać i tak nie posłuchają.
    • Gość: Jarek Oj, driudek, druidek... IP: *.unregistered.formus.pl 04.01.02, 18:14
      druid_ napisał(a):

Nic nowego. Zaczyna to powoli byc nuzace. Zastanow sie nad soba, bo stajesz sie
      nudny.

> wyniki byly wlasnie takie, jakich sie spodziewalem.

Po co dorabiasz teorie do swoich zachowan???

> was mial w swoim 10 letnim escorcie czy kadecie ABS, to bylaby to najlepsza
      > rzecz pod sloncem. A tak, potwierdzila sie najgorsza cecha typowego
      > malomiasteczkowego Polaczka: nie statc mnie, to nie lubie.

Oj, driudku kochany,
      wynika jednak z tego, ze spodziewales sie, ze 10-letnie auta mialy montowany np.
      ABS seryjnie. Osobiscie mialem embwiwalentny stosunek do ww. systemu, bo ciezko
      cos takiego mozna bylo dostac nawet za doplata do 14-letniego malucha, czy tez 15-
      letniego Poldka. Od paru lat jezdze autem za ABS-em i przyznam, ze zdaza mi sie
      go przeklinac po dzien dzisiejszy. Po prostu trzeba sie nauczyc innego
      obchodzenia z pedalem hamulca. Jednym slowem potwierdzila sie u mnie swego czasu
      cecha "mialomasteczkowego Polaczka" - bylo mnie stac na autko, ale nie nabylem
      ABS-u. Ale to zupelnie tak samo jak z pewnym czlowieczkiem, ktorego stac
      na "zimowki", ale ich nie kupi, bo cuchna mu owcza skora, albo innym pedem, a
      moze nawet popedem. He, he, he...

> jakos przebolec, a jaki to szpan, kiedy zbierze sie grupka badziewiakow i
      > dyskutuja w czerwcu, ktory to jakie opony zimowe bedzie mial za pol roku.

Nigdy w zyciu nie wydalbym pol pensji na opony!!! Wystarczy przeciez tylko okolo
      1-2 tys. PLN za komplet, a przy krajowych realna cena jest 600-700 PLN. Jak sie
      zbiore z grupa znajomych badziewiakow w czerwcu - przepraszam, ze to znowu
      niezgodne z twoimi przewidywaniami - na grillu w moim ogrodku to dyskutujemy
      raczej o wspolnych planach na wakacje (Mazury, gory, czy Baltyk) - jak widzisz
      inwestycja w oponki ("dotkliwy" drenaz domowych budzetow) "nie pozwala" nam na
      wyjazdy zagraniczne, w koncu przyzwoite krajowe domy wczasowe sa i tak drozsze od
      zagranicy. A wiekszy szpan powiedziec innym badziewiakom, ze wydales na
      wypoczynek w kraju dwa razy wiecej niz np. w Grecji. He, he, he, he...

> Zal mi was.

I na wzajem i na wzajem... He, he, he, he...

P.S. "Socjologu" moglbys mi nadac jakis ladny dyplom "tepego dyplomowanego
      badziewiaka, czyli malomiasteczkowego Polaczka". Prosze! Bedzie kupa smiechu, jak
      sie spotkam ze znajomymi badziewiakami w czerwcu na grillu. He, he, he, he...
    • Gość: Klemens Re: Polaczki, Polaczki ... IP: 192.168.0.* 04.01.02, 21:05
      A ja mam oprócz ABSu TCS, 4 poduszki, tempomat, klimatyzację, 4 szyby el.,
      OPONY ZIMOWE itp. duperele ale nie mam kompleksu niższości i nie mówię do
      nikogo : "Masz tempomat? Nie ... To jesteś badziewiak".
      Proponuję : naklej sobie w widocznym miejscu nalepkę : "Mam ABS. Hurraaa !".
      • Gość: lepperek Re: Polaczki, Polaczki ... IP: *.gazeta.pl 05.01.02, 08:52
        ... on tylko robi eksperyment socjologiczny... tak sie bawi... ja też tak
        wczoraj spróbowałem ...zabrałem lizaka przedszkolakowi -ryczał aż miło....to
        dopiero jest zabawa ..
      • Gość: bObO Re: Polaczki, Polaczki ... IP: *.chello.pl 06.01.02, 22:40
        Gość portalu: Klemens napisał(a):

> A ja mam oprócz ABSu TCS, 4 poduszki, tempomat, klimatyzację, 4 szyby el.,
        > OPONY ZIMOWE itp. duperele ale nie mam kompleksu niższości i nie mówię do
        > nikogo : "Masz tempomat? Nie ... To jesteś badziewiak".
        > Proponuję : naklej sobie w widocznym miejscu nalepkę : "Mam ABS. Hurraaa !".

Z tego co pamiętam, to w Dełuuu na szybie tylnej jest napis: "ABS, dual airbag".
        Czy to auta dla ludzi z kompleksami? :-)

bObO
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka