Gość: Wacek IP: 80.48.236.* 09.10.03, 16:55 Mam do wyboru opony zimowe kierunkowe z Dębicy i z firmy Matador w podobnej cenie (145/70/R13). Które lepsze? Co sądzicie o matadorach? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: alias Re: Opony 'Matador' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.03, 18:31 Gość portalu: Wacek napisał(a): > Mam do wyboru opony zimowe kierunkowe z Dębicy i z firmy Matador w podobnej > cenie (145/70/R13). Które lepsze? Co sądzicie o matadorach? Matador to kiła taka że lepiej nie mówić. Nie dają sie wyważyć, poza tym bieżnik czasami z nich odchodzi po paru tysiącach kilometrów. Dębice nie są może oponami "najwyższych lotów" ale jakość w porównaniu do matadorów zdecydowanie lepsza. Pozdrawiam i życze udanego wyboru. Link Zgłoś
Gość: Ene Re: Opony "Matador" IP: *.mrs / *.mrs-net.eu.org 09.10.03, 19:29 Miałem Dębicę Furio (letnie) po przejechaniu 15 tys. zostały "wybit" jak to okreslił sprzedawca. Nie polecam!!! Oczywiście reklamacji nie uyznano. Stwierdzajac, że używane były w niewłaściwy sposób, pojazd była w złym stanie techniczny(samochód miał wtedy 18 miesięcy) lub użytkowane były po nierówbych nawieżchniach(to najciekawsze). Matador zakupił mój kolega do swojego Focusa, uzyskał wynik identyczny - zmienił na Klebery, ja przesiadłem się na Dunlopy i jeżdzę. Pozdrawiam. Link Zgłoś