Gość: G+6(-4) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.10.08, 18:38 Drogi autorze, ja na twarzy Ghosna nie widzialem zadnego przerazenia, ale mam pytanie do Ciebie. Czy Ty miales kiedykolwiek okazje przezyc G-Force poza karuzela na festynie? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: gosc Re: GT-R w National Geographic IP: *.bc.hsia.telus.net 23.10.08, 18:53 problemy GT-R ze skrzynia biegow, kilku wlascicieli w USA bedzie skarzyc Nissana o zwrot za naprawe skrzyni, ponad 20000 USD. Nissan twierdzi ze system VDS (Vehicle Dynamic System) nie powinien byc wylaczony podczas ostrej jazdy na torze. Z wlaczonym VDS samochod nie daje pelnej satysfakcji podczas szybkiej jazdy . Link Zgłoś
Gość: Jim Moore Re: GT-R w National Geographic IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.08, 20:00 ...no cóż jeżeli można uznać EuropaPark za "festyn" a SilverStar za karuzele to nie ma co, przecież to tylko przeciążenie rzędu 4g (przyspieszenie 4x większe niż przyśpieszenie ziemskie). Jeżeli chodzi drogi gościu o komentarz <quote>Czy Ty miales kiedykolwiek okazje przezyc G-Force poza karuzela na festynie?</quote> to jest on bez sensu. Każdy żyjący i dobrze mający się człowiek musi codziennie walczyć z przyśpieszeniem ziemskim, a to jaka jest jego wartość, to dopiero kwestia którą można podać pod dyskusje (wątpliwość!?)! Link Zgłoś
Gość: Gość Re: GT-R w National Geographic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 20:29 nawet nie pamietam, czy bylem kiedys na karuzeli. pozdrawiam, autor. Link Zgłoś
Gość: wolf Re: GT-R w National Geographic IP: *.168.wmc.com.pl 23.10.08, 21:56 o BMW 6 tez zrobili i to serial- 3 odcinki jak powstawało. Podobnie o fabryce Ferrari. Link Zgłoś
Gość: G+6 (-4) Re: GT-R w National Geographic IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.10.08, 07:16 Widze Jimmy ze masz duze doswiadczenie z wesolych miasteczek i aquaparkow. Wiesz, moje dzieciaki tez to uwielbialy gdy byly male. Ale, ale, skoro karuzela to +4g, to wartosci do watpliwosci jakos same sie znalazly. A o rzyganiu to pogadamy jak Cie ktos przewiezie tak jak Ghosna, bo na razie nie mamy wspolnej plaszczyzny. Gadanie o dwoch tramwajach, z ktorych 1 byl niebieski a 2 skrecil w prawo jakos mnie nie rajcuje. Link Zgłoś
Gość: pikador Re: GT-R w National Geographic IP: *.gdynia.mm.pl 24.10.08, 07:35 obejrzalem. ciekawa historia ale ten idiotyczny "nowoczesny" sposob krecenia dokumentow z basowym bass-drumem uderzajacym co minute zupelnie bez zadnego celu jest kompletnie idiotyczny!! dokumenty nie powinny wygladac jak holywoodzkie trailery. ale taka widac glupia moda. Link Zgłoś
Gość: Gość: japa Re: GT-R w National Geographic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 08:01 pikador, zgadzam się z Toba całkowicie Link Zgłoś
Gość: pikador Re: GT-R w National Geographic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.08, 09:47 dzieki japa ;) jak widzisz to kwestia smaku po prostu. Link Zgłoś
Gość: Gość Re: GT-R w National Geographic IP: *.row.net.pl 25.10.08, 12:44 Ja mam takie pytanie, czy jest wersja GT-R z kierownicą po lewej stronie? :P Link Zgłoś