Dodaj do ulubionych

Pagani Zonda R

29.10.08, 17:18
Nie stac mnie na taki samochod, a bardzo chcialbym go miec. W zwiazku z tym... ;> Zwracam sie do wszystkich ludzi dobrej woli... Zlozcie sie na niego dla mnie! Bo nie mam czym jezdzic :( :/ :) ;>
Obserwuj wątek
    • Gość: Clarkson Re: Pagani Zonda R IP: 212.106.16.* 29.10.08, 17:50
      A poprawili w końcu układ kierowniczy na tyle, żeby nadawało sie to do jazdy?
    • Gość: asdf Re: Pagani Zonda R IP: *.limes.com.pl 29.10.08, 21:05
      Obrzydliwy i prostacki - zwlaszcza tyl z czterorurka i ta monstualna deska do prasowania. Calosc wyglda jakby ktos stuningowal owada przez urwanie nózek i skrzydelek, a w zaminian doczepil kola. To ze auto kosztuje gruba bańkę i ma silnik o mocy elektrowni nie swiadczy od razu o tym ze jest piekne i wysmakowane. To jest na to najlepszy przyklad.
    • Gość: koza Re: Pagani Zonda R IP: *.intelink.pl 29.10.08, 21:44
      widac, ze niekotrzy nie wiedza co to wloska pieknosc ;p
    • Gość: ased Re: Pagani Zonda R IP: *.e-wro.net.pl 30.10.08, 08:55
      blacha?:P toz to samo wlokno weglowe, stopy tytanu i aluminium :P
    • Gość: paweu Re: Pagani Zonda R IP: *.chello.pl 30.10.08, 10:18
      Na pewno na ulicy będzie się rzucał w oczy :-)
    • Gość: Gość Re: Pagani Zonda R IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.08, 10:27
      To auto jest po prostu brzydkie ... fujjj
    • Gość: designer Re: Pagani Zonda R IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.08, 12:38
      Bardzo odważne i agresywne, ale jakieś takie przerysowane... brak muskulatury !!!
    • nazir5 Re: Pagani Zonda R 30.10.08, 22:09
      Zonda od dluzszego czasu to nie tylko autko to rowniez klasa, to nie sposob poruszania sie to sposob bycia. Zaakceptowac to nie jest latwo ba trudno nawet parzac na to auto ale z drugiej strony samochod nie nabywa cech ogolnie przyjetych jako stylistycznie skladnych on jest takim outsiderem, Dylanem motorystyki
      pozdrawiam
    • Gość: Gość Re: Pagani Zonda R IP: *.class147.petrotel.pl 31.10.08, 13:11
      Miodzio, po prostu miodzio...
    • Gość: Pablo Re: Pagani Zonda R IP: *.range86-157.btcentralplus.com 31.10.08, 16:00
      W londynie mozna sobie Zonde wynajac, ?140 za godzine + depozyt za auto.
    • Gość: Gość Re: Pagani Zonda R IP: *.aster.pl 02.11.08, 14:44
      wydaje mi sie ze to auto nadaje sie TYLKO i wylacznie do jazdy agresywnej. Klasa? Owszem tak, poniewaz nie licznich osob stac na cos takiego.. Ale funkcjonalnosc? Niee.
    • Gość: Gość Re: Pagani Zonda R IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.09, 10:30
      subcio chcialbym taką

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka