herell 29.10.08, 17:18 Nie stac mnie na taki samochod, a bardzo chcialbym go miec. W zwiazku z tym... ;> Zwracam sie do wszystkich ludzi dobrej woli... Zlozcie sie na niego dla mnie! Bo nie mam czym jezdzic :( :/ :) ;> Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Clarkson Re: Pagani Zonda R IP: 212.106.16.* 29.10.08, 17:50 A poprawili w końcu układ kierowniczy na tyle, żeby nadawało sie to do jazdy? Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Pagani Zonda R IP: *.limes.com.pl 29.10.08, 21:05 Obrzydliwy i prostacki - zwlaszcza tyl z czterorurka i ta monstualna deska do prasowania. Calosc wyglda jakby ktos stuningowal owada przez urwanie nózek i skrzydelek, a w zaminian doczepil kola. To ze auto kosztuje gruba bańkę i ma silnik o mocy elektrowni nie swiadczy od razu o tym ze jest piekne i wysmakowane. To jest na to najlepszy przyklad. Link Zgłoś
Gość: koza Re: Pagani Zonda R IP: *.intelink.pl 29.10.08, 21:44 widac, ze niekotrzy nie wiedza co to wloska pieknosc ;p Link Zgłoś
Gość: ased Re: Pagani Zonda R IP: *.e-wro.net.pl 30.10.08, 08:55 blacha?:P toz to samo wlokno weglowe, stopy tytanu i aluminium :P Link Zgłoś
Gość: paweu Re: Pagani Zonda R IP: *.chello.pl 30.10.08, 10:18 Na pewno na ulicy będzie się rzucał w oczy :-) Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Pagani Zonda R IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.08, 10:27 To auto jest po prostu brzydkie ... fujjj Link Zgłoś
Gość: designer Re: Pagani Zonda R IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.08, 12:38 Bardzo odważne i agresywne, ale jakieś takie przerysowane... brak muskulatury !!! Link Zgłoś
nazir5 Re: Pagani Zonda R 30.10.08, 22:09 Zonda od dluzszego czasu to nie tylko autko to rowniez klasa, to nie sposob poruszania sie to sposob bycia. Zaakceptowac to nie jest latwo ba trudno nawet parzac na to auto ale z drugiej strony samochod nie nabywa cech ogolnie przyjetych jako stylistycznie skladnych on jest takim outsiderem, Dylanem motorystyki pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Pagani Zonda R IP: *.class147.petrotel.pl 31.10.08, 13:11 Miodzio, po prostu miodzio... Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Pagani Zonda R IP: *.range86-157.btcentralplus.com 31.10.08, 16:00 W londynie mozna sobie Zonde wynajac, ?140 za godzine + depozyt za auto. Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Pagani Zonda R IP: *.aster.pl 02.11.08, 14:44 wydaje mi sie ze to auto nadaje sie TYLKO i wylacznie do jazdy agresywnej. Klasa? Owszem tak, poniewaz nie licznich osob stac na cos takiego.. Ale funkcjonalnosc? Niee. Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Pagani Zonda R IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.09, 10:30 subcio chcialbym taką Link Zgłoś