Gość: KONTROWERSJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 11:33 CZEKAM NA WASZE OPINIE Link Zgłoś Obserwuj wątek
mr.elwood Re: POSIADACZE BMW TO....... 25.10.03, 13:18 To rozni ludzie. Bez uogolniania prosze. Moj sasiad emeryt - ma BMW 3 -calkiem nowa. Moj znajomy ma 7 i jest ekonomista Moja kolezanka ma 3 compact i jest tepa blondynka, specjalistka PR Moj znajomy ma 528iA i jest ochroniarzem w bandyckim klubie. To ze BMW ma powodzenie u lysych panow, najczesciej w modnych dresach o niczym nie swiadczy(chociaz byc moze o tym ze maja dobre osiagi i ladny dzwiek silnika - bo to dla lysego najwazniejsze), a mowienie ze BMW to auto dla dresow i lysych jest krzywdzace dla normalnych posiadaczy aut tej marki. Nie znosze uogolnien :) Link Zgłoś
Gość: AG Geeee, IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.03, 14:10 geniuszem jesteś doprawdy. Co za syntetyczna analiza i analityczna synteza. Geniusz, prawdziwy geniusz. Anty-geniusz Link Zgłoś
Gość: Emilek Re: Geeee, IP: *.dip.t-dialin.net 25.10.03, 14:25 Gość portalu: AG napisał(a): > geniuszem jesteś doprawdy. Co za syntetyczna analiza i analityczna synteza. > Geniusz, prawdziwy geniusz. > > Anty-geniusz Ze auto dla dresiarzy,to mowi tylko pare mln Polakow.A czy oni maja cos w dzisiejszym swiecie do powiedzenia...?Na podstawie ich osiagniec w przemysle sam.to chyba powinni tylko zeby zacisnac i milczec... Link Zgłoś
mr.elwood Re: Geeee, 25.10.03, 15:39 ? Mozesz sie wypowiedziec na temat watku a nie idiotycznie ironizowac? Link Zgłoś
Gość: marcinc3 Re: POSIADACZE BMW TO....... IP: *.elblag.dialog.net.pl 25.10.03, 14:22 slusznie Link Zgłoś
Gość: micz Re: POSIADACZE BMW TO....... IP: 217.153.131.* 25.10.03, 14:31 a właściciele 126p to kto. A pugów to kto. Jacyś durnie sa na tym forum. Co drugi temat-dlaczego nie lubie bmw, mam dres jakie bmw mam kupić. kompleksy czy żeście w autobusach pomarzli Link Zgłoś
Gość: kriss Re: POSIADACZE BMW TO....... IP: *.net / *.net 25.10.03, 15:29 Dlaczego w Niemczech,ojczyźnie BMW nikt nie ma takich dylematów,tylko tutaj w Polsce jakiś palant zawsze sobie wymyśli jakiś sztuczny temat? Link Zgłoś
Gość: CENT Re: "STRASZNE CZEŚKI" ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.03, 09:40 Bardzo dobre samochody,łyse łby w dresach to tylko cześc ich posiadaczy w polsce,którzy najcześciej jeżdzą jakimiś "przeszczepami" z niemiec,ciekawe ilu z nich ma salonową wersje ;) Ludzie znający się na motoryzacji dobrze wiedzą o zaletach tego auta i nie jeden z nich chciałby nim brykaĆ! Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: "STRASZNE CZEŚKI" ? IP: *.cs.bialystok.pl 26.10.03, 09:55 Słuszna uwaga. Link Zgłoś
Gość: oj rety Re: "STRASZNE CZEŚKI" - pajacyki IP: 62.233.164.* 26.10.03, 10:56 BMW -to samochód bardzo dobry. Duży, szybki, wygodny itp. Fajnie byłoby pobrykać takim autkiem, ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. I ja lubie moją corsinke. Może mała, może nie ma extra kopa. Ma jednak jedną wielką zalete. Żaden pajac nie zaczyna wątków pt "Kierowcy Corsy to - co o nich sądzicie" Nie można oceniać ludzi po tym jakim samochodem jeżdzą, albo nie jeżdzą. Pozdrawiam wszystkich normalnych Link Zgłoś