Gość: peak Re: Opony zimowe Wiking - jakie są Wasze opinie? IP: *.czerniakowska.pl / *.elnetplus.waw.pl 07.11.03, 15:55 zobaczhttp: //www.opony.com.pl/testy/index_testy1.asp? i_rodzaj=3&rodzaj_pojazdu=wszystkie&producent=Viking&i_producent=&model=STOP% 205000&ilosc=0 Link Zgłoś
Gość: peak Re: Opony zimowe Wiking - jakie są Wasze opinie? IP: *.czerniakowska.pl / *.elnetplus.waw.pl 07.11.03, 15:57 zobacz www.opony.com.pl Link Zgłoś
Gość: JANG Re: Opony zimowe Wiking - jakie są Wasze opinie? IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 07.11.03, 22:54 A po co ci opinie? Chcesz kupić, to kupuj, bo przecież widać, że nie chcesz wydawać na micheliny. I słusznie. Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Opony zimowe Wiking - jakie są Wasze opinie? IP: *.telia.com 08.11.03, 14:16 O ile sobie przypominam jest to firma w Småland ktora regumeruje stare opony . Nie jestem w 100% pewny ale cos mi sie kolacze.Opony ich sie dobrze balansuja ale sa ciezkie i niezbyt trwale.Pzdr.Michal Link Zgłoś
Gość: H2O Re: Opony zimowe Wiking - jakie są Wasze opinie? IP: 213.155.167.* 08.11.03, 14:40 Pamietaj zimą najgorsza opona zimowa jest 100 razy lepsza od najlepszej opony letniej. pozdr. Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Opony zimowe Wiking - jakie są Wasze opinie? IP: *.telia.com 08.11.03, 19:25 Teraz sobie przypomnialem Viking jest to firmma Norweska.Pzdr.Michal Link Zgłoś
Gość: cc Re: Viking IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.03, 20:00 Firma należy do Continentala. Dwa lata temu kupiłem ich opony zimowe, kierunkowe, bo były w cenie polskich, a dali 2 lata gwarancji (wystawionej na druku Continental, gdzie w rubryce typ wpisano Viking itd.). Nie mam zastrzeżeń. Wcześniej miałem Dębice Frigo i było gorzej pod każdym względem. Link Zgłoś
Gość: a Re: Viking IP: *.acn.waw.pl 08.11.03, 20:06 miałem te opony w swojej toyotce - moim zdaniem były bardzo dobre! Link Zgłoś
Gość: cc Re: Viking IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.03, 20:19 a już na pewno nie są regenerowane, jak sugeruje Michal. Link Zgłoś
Gość: Wiktor Re: Viking IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.03, 21:02 Prawie 3 lata temu dostałem te opony gratis (zimówki) do nowej Almery.Teraz będzie 3 sezon ich eksploatacji. Na razie bez żadnych zastrzeżeń. Link Zgłoś