Dodaj do ulubionych

Opony zimowe Wiking - jakie są Wasze opinie?

IP: *.net.autocom.pl 07.11.03, 10:52
Obserwuj wątek
    • Gość: peak Re: Opony zimowe Wiking - jakie są Wasze opinie? IP: *.czerniakowska.pl / *.elnetplus.waw.pl 07.11.03, 15:55
      zobaczhttp:
      //www.opony.com.pl/testy/index_testy1.asp?
      i_rodzaj=3&rodzaj_pojazdu=wszystkie&producent=Viking&i_producent=&model=STOP%
      205000&ilosc=0

• Gość: peak Re: Opony zimowe Wiking - jakie są Wasze opinie? IP: *.czerniakowska.pl / *.elnetplus.waw.pl 07.11.03, 15:57
      zobacz
      www.opony.com.pl
    • Gość: JANG Re: Opony zimowe Wiking - jakie są Wasze opinie? IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 07.11.03, 22:54
      A po co ci opinie?
      Chcesz kupić, to kupuj, bo przecież widać, że nie chcesz wydawać na micheliny.
      I słusznie.
      • Gość: Michal Re: Opony zimowe Wiking - jakie są Wasze opinie? IP: *.telia.com 08.11.03, 14:16
        O ile sobie przypominam jest to firma w Småland ktora regumeruje stare opony .
        Nie jestem w 100% pewny ale cos mi sie kolacze.Opony ich sie dobrze balansuja
        ale sa ciezkie i niezbyt trwale.Pzdr.Michal
        • Gość: H2O Re: Opony zimowe Wiking - jakie są Wasze opinie? IP: 213.155.167.* 08.11.03, 14:40
          Pamietaj zimą najgorsza opona zimowa jest 100 razy lepsza od najlepszej opony
          letniej.

pozdr.
          • Gość: Michal Re: Opony zimowe Wiking - jakie są Wasze opinie? IP: *.telia.com 08.11.03, 19:25
            Teraz sobie przypomnialem Viking jest to firmma Norweska.Pzdr.Michal
            • Gość: cc Re: Viking IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.03, 20:00
              Firma należy do Continentala.
              Dwa lata temu kupiłem ich opony zimowe, kierunkowe, bo były w cenie polskich, a
              dali 2 lata gwarancji (wystawionej na druku Continental, gdzie w rubryce typ
              wpisano Viking itd.).
              Nie mam zastrzeżeń. Wcześniej miałem Dębice Frigo i było gorzej pod każdym
              względem.
              • Gość: a Re: Viking IP: *.acn.waw.pl 08.11.03, 20:06
                miałem te opony w swojej toyotce - moim zdaniem były bardzo dobre!
                • Gość: cc Re: Viking IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.03, 20:19
                  a już na pewno nie są regenerowane, jak sugeruje Michal.
                  • Gość: Wiktor Re: Viking IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.03, 21:02
                    Prawie 3 lata temu dostałem te opony gratis (zimówki) do nowej Almery.Teraz
                    będzie 3 sezon ich eksploatacji. Na razie bez żadnych zastrzeżeń.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka