Dodaj do ulubionych

Golf najlepszym kompaktem?

• Gość: do goki Re: Golf najlepszym kompaktem? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 01.02.09, 20:48
      bo ta toyota to złom nie robi już dobrych aut a głupia kia się postarała z tym modelem jedyny w miarę fajny ale w życiu bym go nie kupił a mercedes jest mały drogi przepłacony jak volvo c30 tylko bardziej mercedes klasy A to szmelc nie każdy mercedes musi być dobry aha fiat akurat za bravo nie przepadam co innego punto jakby walczyło z toyota yaris i peugeotem 207 czy czymś innym nie zdziwił bym się bo punto wyprzedza epokę
    • Gość: do goki Re: Golf najlepszym kompaktem? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 01.02.09, 20:52
      nie wiem ale ten merc jest tak mały że do klasy punto nawet by się załapał a fiat ma niezłe diesle
    • Gość: złośnik Re: Golf najlepszym kompaktem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 21:28
      Nuova Bravo! pzdr autokaick.pl
    • k2i Re: Golf najlepszym kompaktem? 01.02.09, 22:14
      a gdzie jest mazda 3????
    • Gość: golfiasz Re: Golf najlepszym kompaktem? IP: *.elpos.net 01.02.09, 22:15
      czesc, mam na imie jarek, mam 19 lat tak samo jak moj golf. golf rzondzi!
    • uteczek Re: Golf najlepszym kompaktem? 01.02.09, 22:25
      Potwierdzam: tylko Nuova Bravo!

Luteczek, pozdrawiam
    • Gość: kuba Re: Golf najlepszym kompaktem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 22:30
      szkoda że nie uwzglednili mazdy3.. moim zdaniem faworyt
    • Gość: KDUDII Re: Golf najlepszym kompaktem? IP: *.hsd1.ma.comcast.net 01.02.09, 22:34
      Ludzie na swiecie mowia ze samochody dziela sie na niemieckie i na reszte swiata...
      Troche prawdy w tym jest...
    • uteczek Re: Golf najlepszym kompaktem? 01.02.09, 22:38
      KKUDII - żyjesz w świecie iluzji... takim samym jak niektórzy w czasie komuny gdy wydawało im się, że na zachodzie pieniądze leżą na ulicy.
      To raczej jest tak, że największe czasopisma motoryzacyjne są w rękach niemieckich...
    • Gość: Gość: Gość: Re: Golf najlepszym kompaktem? IP: *.chello.pl 01.02.09, 23:17
      Znaczy największy odsetek czytających stanowią dresiarze?
    • Gość: ksenia Re: Golf najlepszym kompaktem? IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.09, 01:48
      Nie rozumiem, dlaczego jest Auris a nie Corolla? Maja identyczny rozstaw osi, ale jesli ktorys z tych modeli konkuruje z Golfem, to na pewno nie Auris...
    • uteczek Re: Golf najlepszym kompaktem? 02.02.09, 07:09
      Auris to właśnie Corolla ale z tyłem typu hatchback a więc takim jaki ma Golf.
    • Gość: dsa Re: Golf najlepszym kompaktem? IP: *.toya.net.pl 02.02.09, 07:20
      ilu tu gimnazjalistow co w zyciu za kolkiem nie siedzieli ale slyszeli ze golfy sa be...
      a tu na zlosc im golf zapewne znowu bedzie najlepiej sprzedajacym sie samochodem w europie!to bez watpienia najlepszy samochod w klasie czy sie to komus podoba czy nie
    • Gość: Kapitan Bomba Re: Golf najlepszym kompaktem? IP: *.chello.pl 02.02.09, 08:26
      Jak by nie kombinować Golf VI i technicznie i jakościowo zostawił absolutnie wszystki kompakty na rynko daleko z tyłu. Jedynie Fiat Bravo ma jakieś szanse, reszta odstaje na milę ;-)
    • Gość: dimitr Re: Golf najlepszym kompaktem? IP: *.128.c85.petrotel.pl 02.02.09, 08:33
      Prawda jest taka że Golf jako samochód do testów dla pismaków to bardzo dobre auto. Niestety... Jego jakość już ocenili pierwsi polscy uzytkownicy na forum o golfach (poszukajcie w google). Po prostu masakrycznie niedopracowany, po setce kilometrów wymiany skrzyń, rdza od nowosci, problemy ze zbierznością itp itd. Dla prasy zawsze podstawią jedno udane auto.
    • Gość: mati3 Re: Golf najlepszym kompaktem? IP: 78.131.194.* 02.02.09, 09:45
      Niemcy maja fioła na punkcie golfa to jest taki ich narodowy pojazd
      i że w gazetach niemieckich wygrywa to normalka tak jak passat i inne niemieckie tylko jak się poczyta po forach jakie ludzie maja problemy z nowymi VW to się odechciewa wszystkiego dla mnie zwycięzcą jest Honda civic za bardzo odważne wzornictwo dobre właściwości jezdne oraz za niezawodność którą sami niemcy potwierdzają w raporcie dotyczącym zadowolenia klijenta z posiadanej marki i tak 1. miejsce Toyota 2. Mazda razem z Hondą bodajże na miejscu 15.VW to też jest prawda raport opublikowany w pażdzierniku 2008
    • uteczek Re: Golf najlepszym kompaktem? 02.02.09, 09:55
      Macie swoją niemiecką technologię:
      www.wyhacz.pl/Wyhacz/1,88542,5187978,Uwaga__Twoj_Volkswagen_albo_Honda_moze_nagle_stanac.html
    • Gość: gość Re: Golf najlepszym kompaktem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 12:11
      Nigdy nie kupie niemieckiego gówna wielkie mi halo jeżdzić golfem
    • Gość: jerry Re: Golf najlepszym kompaktem? IP: *.all.de 02.02.09, 13:47
      ale nikt nie powie auto trwałe, mocne i wygląda ok
    • Gość: p Re: Golf najlepszym kompaktem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 14:00
      wydaje mi sie ze za audi a3 sportback mozna kupic ze dwa golfy
    • Gość: Lestek Re: Golf najlepszym kompaktem? IP: 217.20.112.* 02.02.09, 14:55
      Lepszy jest i tak Leon jest zwyczajnie ładny oparty w sumie na rozwiązaniach z A3 chociażby sama podłoga a przy ich tym silniku 1,8 TSI jazda jest niezła wiem bo byłem z kumplem na próbnej tak jak go przecenili teraz to dla mnie najlepszy wybór
    • Gość: Gość Bobik Re: Golf najlepszym kompaktem? IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.09, 15:28
      Myślę że najlepszy byłby Nissan Tida, tylko powinni go sprzedawać za takie pieniądze jak w USA 9900 dolarów, wersja 1,6 bez klimy na kołach 14 cali heheh
      www.nissanusa.com.
    • Gość: berdys Re: Golf najlepszym kompaktem? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.02.09, 15:53
      jak niemiecki, to wiadomo dlaczego golf. Zapomnieli dodac - najnudniejszym.
    • Gość: Lolek Re: Golf najlepszym kompaktem? IP: *.chello.pl 02.02.09, 17:05
      Najbardziej mnie śmieszy gadanie, że to Niemcy nakręcają sprzedaż Golfa, gdyby nie oni to wogóle by go nie było ;-) Ja wiem, że to dla wielu niewygodne ale Golf VI jest obecnie najczęściej kupowanym samochodem w europie (w wartościach bezwzględnych) nie tylko w swojej klasie. A europa to nie tylko Niemcy! Klienci sami decydują i wybieraja właśnie Golfy - to jakiś spisek może?
    • Gość: h Re: Golf najlepszym kompaktem? IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.09, 11:27
      h

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka