agata.szelag 17.11.03, 16:06 Cześć! Poszukuję właścicieli tego - wbrew pozorom - cudnego autka, celem zdobycia opinii na temat eksploatacji. Planuję zakup JTD. Będę wdzięczna za odzew. Pozdrawiam. Link Zgłoś Obserwuj wątek
qreenblack Re: MULTIPLA MY LOVE... 17.11.03, 16:37 agata.szelag napisała: > Cześć! Poszukuję właścicieli tego - wbrew pozorom - cudnego autka, celem > zdobycia opinii na temat eksploatacji. Planuję zakup JTD. Będę wdzięczna za > odzew. Twój gust jest co najmniej kontrowersyjny i do tego tien diesel,który się pewnie nigdy nie zwróci;) Pozdrawiam. Link Zgłoś
Gość: vd Re: MULTIPLA MY LOVE... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.03, 16:55 super auto, w 2004 bedzie nowa multipla, bardziej ucywilizowana - niestety, bedzie napewno lepsze wyposazenie i lepsza jakosc wykonczenia wnetrza, moze warto zaczekac ?? widzialem kiedys w Krakowie egzemlarz multipli w kolorze wisniowy metalik z polakierowanymi zderzakami, chromowana rura z przodu przed zderzakiem, przyciemnionymi szybami i 17 calowymi pieknymi felgami, jak nie przepadam za tuningiem to ten widok mnie rozlozyl na ulicy, cos wspanialego, auto mialo slowackie blachy. pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: MULTIPLA MY LOVE... IP: *.trzebinia.net 17.11.03, 17:14 widzialem kiedys w Krakowie egzemlarz multipli w kolorze > wisniowy metalik z polakierowanymi zderzakami, chromowana rura z przodu przed > zderzakiem, przyciemnionymi szybami i 17 calowymi pieknymi felgami, jak nie > przepadam za tuningiem to ten widok mnie rozlozyl na ulicy, cos wspanialego, > auto mialo slowackie blachy. Ja tez widziałem w Krakowie coś podobnego (lakierowane zderzaki,felgi 17,rura)w kolorze srebrnym na polskich blachach ;-) na giełdzie pozdr Link Zgłoś
karburatorek Re: MULTIPLA MY LOVE... 17.11.03, 21:18 Gość portalu: Sławek napisał(a): > widzialem kiedys w Krakowie egzemlarz multipli w kolorze > > wisniowy metalik z polakierowanymi zderzakami, chromowana rura z przodu pr > zed > > zderzakiem, przyciemnionymi szybami i 17 calowymi pieknymi felgami, jak ni > e > > przepadam za tuningiem to ten widok mnie rozlozyl na ulicy, cos wspanialeg > o, > > auto mialo slowackie blachy. > > Ja tez widziałem w Krakowie coś podobnego (lakierowane zderzaki,felgi 17,rura) w > > kolorze srebrnym na polskich blachach ;-) na giełdzie > > pozdr W latach sześćdziesiątych Multiple zazwyczaj były białe, lakierowane lub chromowane zderzaki, felgi, o ile pamiętam dwunastki, silniczek 600, to się było czym zachwycać! Ale to se ne wrati... (Kto pamięta?) Link Zgłoś
Gość: vd Re: MULTIPLA MY LOVE... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.03, 22:05 ... to dobrze ze ktos widzial to samo co ja, bo myslalem ze cos mi sie przewidzialo :) ale przyznaj fajny woz byl ... Link Zgłoś
Gość: Misio Paskudne i sie psuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 17:20 Karykatura pojazdu , i do tego fiat grat. Link Zgłoś
Gość: kanciak Re: Paskudne i sie psuje IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 17.11.03, 17:22 Ale z ciebie debil. Idz lepiej wyruchac swojego malucha w rure wydechowa. Link Zgłoś
Gość: Misio Ciekawe co za wariat to kupuje,pewnie kwazimodo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 17:22 :))))))))))) Link Zgłoś
Gość: Joasia Re: Ciekawe co za wariat to kupuje,pewnie kwazimo IP: *.dip.t-dialin.net 17.11.03, 17:45 nie tylko, jeden exemplarz jest na wystawie w Museum of Modern Art w NY na nowoczesnej sztuce sie nie znasz i tyle. Link Zgłoś
Gość: gradient Re: MULTIPLA MY LOVE... IP: 62.233.167.* 17.11.03, 19:36 Jak o to samo pytalem wczoraj, to cisza, a jak zobaczyli, że dziewczyna to od razu mędrkuja...:-)) Link Zgłoś
Gość: Sławek Do gradient IP: *.trzebinia.net 17.11.03, 20:00 W Warszawie facet ma firme z taksówkami.Kilka miesięcy temu miał ponad 160 ! Multipli.Wiekszość JTD reszta na gaz. Mówi,ze nie wyobraża sobie nic innego jak Multipla,a jak juz na wstepie napisałem nie jest to organizacja charytatywna tylko interes. Żadnych sensacyjnych napraw,a samochody tłuką po W-wie rocznie około 100 tyś km każdy. Korporacja była opisana kilka miesiecy temu chyba w VanEkstara. Na jutro moge poszukać jeśli kogos to interesuje. Zobaczcie na ogłoszenie uzywanych Multipli - większośc ma grubo ponad 100 000 km,a często nawet koło 200 000 km więc ludzie jeżdzą i są zadowoleni. Jesli chodzi o właściwości jezdne Multipla zostawia konkurentów daleko,daleko w tyle. pozdr Link Zgłoś
agata.szelag Re: Do gradient 19.11.03, 19:12 Dzięki za odzew! A Misiowi to w ogóle dzięki - czekam na opinie ludzików, którzy nie brzydzą się spojrzeć na M. Mnie się akurat podoba bardziej niż przeciętny Merc, ale ja blondynka nie jestem, to może dlatego... hłe, hłe... Żarty na bok! Joasiu - wylałaś miód na moje serce. Właśnie tak postrzegam to autko - AWANGARDA!!! Sławku - poproszę o wspomniane info. Chętnie poczytam. Czy uważacie, że M. to dobry pomysł na wóz dla pary jeżdżącej na wakacje i nie tylko z kupą sprzętu turystycznego, wózkiem dziecięcym, babcią, kotem i ....? Pozdrawiam, AS. Link Zgłoś