Gość: nalepas Re: Volkswagen Lingyu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 08:46 same Panie z rana na moto? ;) a kto sniadanie zrobi?:) pozdr.;p Link Zgłoś
Gość: majagoda Re: Volkswagen Lingyu IP: *.zchpolice.com 24.02.09, 09:06 Lubie motodziennik ale jestem faciem ;) Link Zgłoś
Gość: Bejbe Re: Volkswagen Lingyu IP: *.chello.pl 24.02.09, 09:07 Mam wrażenie, że ta wersja Passata na chiński rynek to ... Skoda Superb 1 generacji ze zmienionym lekko przodem i tyłem ;-) W sumie pomysł świetny, po co odstawiać udane i cenione auto do lamusa skoro w Chinach to ekskluzywna limuzyna. Goście z VAG wiedzą jak kaskę zarabiać ;-) Link Zgłoś
Gość: Bielas Re: Volkswagen Lingyu IP: *.chello.pl 24.02.09, 10:14 Tiguan wyciągający X-1 haha to dobre, VAGowcy spece od marketingu powinni to wykorzystać :) Link Zgłoś
Gość: chicken. Re: Volkswagen Lingyu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 11:25 Ampera - bardzo fajne auto. A skoro już jesteśmy przy takich nazwach to może om albo farad :) oto przed państwem Fiat Farad lub następca Forda F150 - Ford Om :P Link Zgłoś
fresz_drajwer Re: Volkswagen Lingyu 24.02.09, 11:34 ...i tylko czekać aż na naszym krajowym rynku pojawi sie specjalna ZIELONA odmiana koreańskiego CHEVROLET'a o nazwie AKUMULATOR Link Zgłoś
Gość: interesujące Re: Volkswagen Lingyu IP: *.multimo.gtsenergis.pl 24.02.09, 12:37 te chińskie passaty wyglądają jak skoda superb poprzedniej generacji tak mi się coś wydaje Link Zgłoś
Gość: a Re: Volkswagen Lingyu IP: 212.191.0.* 24.02.09, 12:37 Panów prosimy o pozostawienie w komentarzu literki a Link Zgłoś
Gość: Yarpen Re: Volkswagen Lingyu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 12:46 Bo skoda superb poprzedniej generacji byla zbudowana na tej samej plycie podlogowej :) . To przedluzona plyta Passata. Link Zgłoś
Gość: Karolina (współwid Re: Volkswagen Lingyu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.09, 12:49 X Link Zgłoś
Gość: Bielas Re: Volkswagen Lingyu IP: *.chello.pl 24.02.09, 13:47 Mi to wygląda na Paska B5 z przodem jak B6. Może być przedłużony, bo z tego co kiedyś czytałem to np. A6 też są przedłużone w Chinach. Link Zgłoś
Gość: zenonnex Re: Volkswagen Lingyu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.09, 14:54 Fiesta ładna ale jeśli chce kupić ją lub Ka to Ford nie pozostawia mi wyboru Link Zgłoś