Gość: skuti IP: 62.181.161.* 15.12.03, 21:49 Czy ktoś mi może doradzić jaką wybrać firmę. Interesuje mnie pakiet OC, AC, NW. Nie mam doświadczenia z Hestią dlatego się waham, pomimo że są korzystniejsze stawki. Z góry dzięki. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: marcinc3 Re: HESTIA CZY PZU IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.12.03, 15:54 w zaleznosci jaki region kraju ale mysle ze pzu Link Zgłoś
m0nk Re: HESTIA CZY PZU 16.12.03, 17:51 mialem doswiadczeni i z jednym i z drugim. Powiem tak, obsluga i styl zalatwienia szkody bez dwoch zdan lepszy w Hestii (podobnie jak warunki) Link Zgłoś
Gość: OGI Re: HESTIA CZY PZU IP: 62.233.164.* 16.12.03, 18:17 Ja mam pakiet w Hestii. We wrześniu tego roku rozbiłem auto ewidentnie z mojej winy. Z braku kasy auto było naprawiane z AC. Nie miałem z nimi prawie żadnych problemów. Piszę prawie bo okazało się że warsztat w którym samochód był naprawiany nie miał autoryzacji Opla, a tylko był warsztatem współpracujęcym. W OWU jest wyraźnie napisane że jeżeli samochód nie jest naprawiany w ASO właściciel samochodu pokrywa 10% kosztów naprawy. Całe szczęście warsztat wziął te 10% na siebie. Polecam Hestie bo jest dużo tańsza niz PZU Link Zgłoś
Gość: marcinc3 Re: HESTIA CZY PZU IP: *.elblag.dialog.net.pl 17.12.03, 20:47 jezeli ergo hestia to MIE Link Zgłoś
Gość: Virgin Re: HESTIA CZY PZU IP: *.gdynia.mm.pl 16.12.03, 22:46 Mam dosw. tylko z hestią, mialem w ostatnim roku kolizje z mojej winy naprawa mojego auta z ac i auta poszkodowanego z Oc bez ZADNYCH problemów. w sumie faktury na okolo 20tys. zł pzdr Link Zgłoś
Gość: H2O Re: HESTIA CZY PZU IP: 213.155.167.* 17.12.03, 12:30 W grudniu 2002r. zawarłem unowę OC AC tzw Hestia 7 obsługa kulturalna kawa herbata jak pan nie ma czasu przyjedziemy do pana prawie mnie po stopach calowali po roku czyli wczoraj zjawiam się w Hesti w celu wypowiedzenia umowy to nikt nie miał dla mnie czasu posadzili na jakimś taborecie (chyba rybacki taki składany) musiałem zorganizować we własnym zakresie papier aby napisać zerwanie dalszej umowy brak gotowych druków chociaż przy zawarciu umowy dostałem piękną umowę w fotmie książki na dobrej jakości papieru a tutaj brak kawałka druku formatu A5 o wypowiedzenie. Prawdopodobnie jest tak w każdej innej firmie ale tak nie powinno się traktować żdnego klienta a i tak wracam do PZU zaoferowali mi taniej. Link Zgłoś
Gość: Virgin Re: HESTIA CZY PZU IP: *.gdynia.mm.pl 17.12.03, 18:18 wydaje mi sie ze nie kawa kolorowe foldery i inne bzdety sa wazne ale sposob w jaki obsługuja szkody. Tak samo jezeli chcesz taniej to mozesz wybrac LINK'a - powodzenia. Ja z hestii jestem zadowolony (hestia 7) jak napisałem powyzej czego nie moge powiedzieć o Warcie (o wiele mniejsza szkoda a problemów z nimi mnóstwo) Link Zgłoś