Dodaj do ulubionych

Rage Race 2009 startuje!

02.07.09, 12:29
Hmmm.... Niech zgadnę. Pewnie Dodgem Viperem RT10? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: HUN Re: Rage Race 2009 startuje! IP: *.chello.pl 02.07.09, 13:07
      Mazda rx8?
    • Gość: xxx Re: Rage Race 2009 startuje! IP: *.samar.pl 02.07.09, 14:04
      fabia TDI?
    • Gość: aspik Re: Rage Race 2009 startuje! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.09, 14:06
      fabia SDI?
    • Gość: hmmm Re: Rage Race 2009 startuje! IP: 77.79.241.* 02.07.09, 14:18
      fabia 1.1 mpi?
    • Gość: aaa Re: Rage Race 2009 startuje! IP: *.szczecin.mm.pl 02.07.09, 14:37
      czy ta g... impreza jest legalna?Jak ogladalem filmiki na YT to przepisy drogowe maja w dupie. Wystarzczy miec troche kasy, lanserską fure i już można miec gdzieś polskie prawo? Trzeba by było te linki z YT wysłać do KGP;)
    • Gość: scarface Re: Rage Race 2009 startuje! IP: *.tiger.com.pl 02.07.09, 16:35
      Oby ta impreza nie skonczyla sie tak, jak Gumball - smiercia postronnych uzytkownikow drogi. Zupelnie, jakby nie mozna bylo pojechac na tor i tam sie wyjezdzic do oporu. No tak, ale wtedy nie daj Boze wyszloby, ze niektorzy kierowcy lekko nie ogarniaja swoich samochodow - bo wyprzedzanie na podwojnej ciaglej i z lewej strony wysepki to nie to samo, co chociazby prawidlowe ustawienie samochodu w zakrecie. No, ale lans przede wszystkim.
    • Gość: scarface Re: Rage Race 2009 startuje! IP: *.tiger.com.pl 02.07.09, 16:39
      A z drugiej strony to lekko dziwne, ze jak przepisy drogowe lamie mlody kark w leciwym Audi, to zdjeci swietym oburzeniem dziennikarze pisza o nim 'bandyta za kierownica'.
      A jak ten sam kark ma kase, zeby kupic Audi R8, to staje sie 'posiadaczem oryginalnego auta i nieco ekscentrycznym fanem dobrej zabawy'.
    • Gość: stanczyk ernwopr@w Re: Rage Race 2009 startuje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 18:57
      dlaczego takl pozno ta informacja !!!!!
      pojechalby czlowiek poogladal sobie samochody..
      aszykowalem sie zeby pojechac w miejsce gdzie beda zaczynac...
      dupa nie serwis motoryazcyjny...chyba ze dzis rano zescie dostali info..
      jak ktos cos wie to poprosze:
      gg 3787531
      i to tez bys cisnal
      "Jak ogladalem filmiki na YT to przepisy drogowe maja w dupie. Wystarzczy miec troche kasy, lanserską fure i już można miec gdzieś polskie prawo?"
      - tk na tym polega ta impreza, jakbys mial Ferrari to tez cisnąlbys mu po garach...
      Zientarski przegial, nie usprawiedliwiam , ale generlanie mu sie nie dziwie..,
      czlowiek ma slabosci sorri !...
    • Gość: scarface Re: Rage Race 2009 startuje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 19:19
      stanczyk ernwopr@w, powiedz to rodzinie Zabiegi.
    • Gość: Ziomek Re: Rage Race 2009 startuje! IP: *.dip.t-dialin.net 02.07.09, 19:49
      redakcja propagujac ekojazde pojedzie jakims wtyczkowozem.
    • Gość: MS/Globy Re: Rage Race 2009 startuje! IP: *.aster.pl 02.07.09, 21:12
      Dobrej zabawy, chłopaki :-)
    • Gość: autojazda Rage Race 2009 startuje! IP: *.ip.netia.com.pl 04.07.09, 18:39
      W piatek jechałem z Warszawy do Łodzi i miałem wielkie nieszczęście
      trafić na tych idiotów na trasie ! To skandal co ta banda debili
      wyczniała na publicznej drodze - łamanie wszelkich przepisów ruchu
      drogowego to był drobiazg, najwredniejsze było traktowanie innych
      kierowców jak smieci które za wszelka cene należy usunąć z drogi i
      zabić jeżeli tylko sie da ! Najcudowniejszy był barak jakiegokolwiek
      patrolu policji - dosłownie 0 ! Sam jestem posiadaczem mocnego
      samochodu 370 KM ale nigdy nie przyszło mi do głowy aby traktowac
      innych na drodze jak g..... ! Od dzisiaj stałem sie goracym
      orędownikiem walki z tymi PAJACAMI !
    • Gość: rap Re: Rage Race 2009 startuje! IP: *.szczecin.mm.pl 04.07.09, 20:38
      autojazda trzeba było tych gnoji przyblokować;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka