maja8549 16.01.10, 12:41 Jest artykuł życie bez pieniędzy a na następnej stronie Oszczędnościowe postanowienia noworoczne z forum Oszczędzamy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daner Re: Czytałyście dzisiejsze Wysokie Obcasy? :) 16.01.10, 19:38 ja czytałam-dziwne że nie ma odzewu na forum Odpowiedz Link
agpagp Re: Czytałyście dzisiejsze Wysokie Obcasy? :) 16.01.10, 20:26 a ja nie czytałam i co? Odpowiedz Link
rydzyna1213 Re: Czytałyście dzisiejsze Wysokie Obcasy? :) 16.01.10, 20:31 jesteś cytowana jako pierwsza )) Odpowiedz Link
agpagp Re: Czytałyście dzisiejsze Wysokie Obcasy? :) 16.01.10, 20:44 to już mi się nie podoba Odpowiedz Link
rydzyna1213 Re: Czytałyście dzisiejsze Wysokie Obcasy? :) 16.01.10, 20:49 wydaje mi się - czytając tresc, ze Twój post zapoczątkował dyskusje - nie wiem dlaczego jestes nie zadowolona - wypowiedż racjonalna i rzeczowa. Odpowiedz Link
jalla1 Re: Czytałyście dzisiejsze Wysokie Obcasy? :) 16.01.10, 22:54 Nie czytałam. W temacie się nie wypowiadałam i dobrze, bo nie chciałabym być cytowana w prasie. Czułabym się dziwnie jeśli ktoś posłużyłby się bez mojej zgody moimi wypowiedziami, dlatego agpagp jak najbardziej rozumiem twoje odczucia. Odpowiedz Link
nvv Re: Czytałyście dzisiejsze Wysokie Obcasy? :) 17.01.10, 00:50 > [...] W temacie się nie wypowiadałam i dobrze, bo nie > chciałabym być cytowana w prasie. Czułabym się dziwnie jeśli ktoś > posłużyłby się bez mojej zgody moimi wypowiedziami, dlatego agpagp > jak najbardziej rozumiem twoje odczucia. Gwoli ścisłości to jednak za zgodą. Każdy z nas, kto ma konto na forum.gazeta.pl, zgodził się na publikacje treści swoich postów umieszczanych tutaj w "Gazecie Wyborczej" oraz w innych mediach wydawanych przez AGORĘ Odpowiedz Link
grosikowa Re: Czytałyście dzisiejsze Wysokie Obcasy? :) 18.01.10, 08:08 A czy można znaleźć ten artykuł w internecie.Jeśli tak to dajcie namiar na linka. Odpowiedz Link
chwalipieta Re: Czytałyście dzisiejsze Wysokie Obcasy? :) 18.01.10, 10:56 nic specjalnego tam nie piszą. Pani postanowiła "przeżyć tydzień za dychę" i jej się udało /darmowe zupy w Caritasie, przeterminowane jogurty ze sklepu za 30gr, na targu jakieś pozostałości po handlu/ Odpowiedz Link
kokkoszka ?? 18.01.10, 11:58 ale mam nadzieje te zupki z Caritasu to nie w kontekscie naszego forum?? bo jakos nie przypominam sobie, zeby ten temat byl tu podejmowany Odpowiedz Link
agpagp Re: ?? 18.01.10, 13:18 Przeczytałam i mam nadzieję że ten artykuł nie był nawiązaniem do naszego forum bo tak trochę jakbym w ryj dostała. Nie jesteśmy świrami którzy żyją za 10 zł tygodniowo - wbijając się komuś na chate by przenocować i chodząc na zakończenie targowisk by wyciagnać to co się nie sprzedało. Odpowiedz Link
kokkoszka Re: ?? 18.01.10, 13:51 To bylaby bezczelnosc i powiem tak: kolejny raz sytuacja, ze ktos wykorzystuje nasze pogaduchy i przeinacza ich sens.. I jak sie potem dziwic, ze reagujemy alergicznie na pojawiajace sie tu dziwne i zaczepne tematy Odpowiedz Link
chwalipieta Re: ?? 18.01.10, 19:44 @ agpagp myślę, że ten artykuł w żaden sposób nie nawiązuje do forum OSZCZĘDZAMY. redaktorka pokazała jakieś extremum nie mające nic wspólnego z oszczędzaniem. jeśli ktoś jest bezdomny to ma szansę zjeść coś ciepłego /caritas/ ale na 100% nie myśli o kulturze. Odpowiedz Link
agpagp Re: ?? 18.01.10, 21:09 wiesz też do takiego doszłam wniosku żeby tego nie łączyć ale ... jakiś taki niesmak mi trochę został czy nie lepiej w takim razie było sobie użyć jakieś forum ekologiczne? Bardziej by mi pasowało Ale co tam Odpowiedz Link
hardcoree link 19.01.10, 10:05 raczej nic ciekawego, ale jakby ktos chcial przeczytac: www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,53581,7454535,Tydzien_za_dyche.html Odpowiedz Link
only_marcopol Re: link 19.01.10, 11:37 albo ja ślepa jestem albo nie umiem znaleźć - nie widzę tam nic o naszym forum Odpowiedz Link
mazel_tov Re: link 19.01.10, 21:15 bo to jest inny tekst, zapożyczone fragmenty z forum są gdzie indziej Odpowiedz Link
only_marcopol Re: link 21.01.10, 11:37 mazel_tov napisał: > bo to jest inny tekst, zapożyczone fragmenty z forum są gdzie indziej a masz może linka ?? Odpowiedz Link
olesia301 Re: Czytałyście dzisiejsze Wysokie Obcasy? :) 21.01.10, 19:56 To jest raczej taki wybór życia niż oszczędzanie. Autorka wątku - p. Kozłowska (b. ją lubię, pisze w 3 miejskiej gazecie) chciała podobnie jak na Zachodzie żyć przeciwko konsupmcji. Podobno są takie stowarzyszenia nawet- ciuchy wymieniają, przenocują kogoś za darmo, zdobędę tanszą żywność W końcu autorka sama stwierdizła, że cięzkie i męczące jest takie życie. Najadła się sporo wstydu. Odpowiedz Link