Dodaj do ulubionych

Market POLO

11.02.11, 14:38
Znacie? Kupujecie? Czy "polana"- jogurty, serki to ich marka?
Obserwuj wątek
    • jagoda85 Re: Market POLO 11.02.11, 16:29
      Znam. Czasem coś kupuję. Najczęściej owoce. Polanę kupowałam dwa razy, ale śmietanę. Czytałam skład, wygląda na to, że jest to śmietana, a nie wyrób śmietanopodobny. Smakowała jak normalna niegdysiejsza śmietana.
      • meliba Re: Market POLO 11.02.11, 19:39
        Znam, nie lubię, bo w mojej okolicy ten sklep jest jednym z gorszych pod względem czystości, rozłożenia towaru i obsługi klienta, brrr. A szkoda, bo mam blisko.
        • mala-mila Re: Market POLO 11.02.11, 20:23
          u mnie też słabo wygląda w Polo, brudno, bardzo ograniczony asortyment, jak rzucą "parówki" po 3,99 (widziałam w gazetce) to cała lodówka parówek, a innych wędlin brak. Ceny raczej przeciętne, marki własnej nie odkryłam ale nawet gdyby to raczej wolę uderzyć do biedronki.
          • anula36 Re: Market POLO 11.02.11, 20:57
            znam bo mam blisko,ale jakos nie lubie. Slaby wybor towaru, wieczne tlumy do kasy i jakas nieprzyjemna obsluga z ochrona wlacznie. Zagladam tylko jak musze- jedyny plus - mam ten sklep po drodze z przystanku do bloku.
    • figrut Re: Market POLO 11.02.11, 22:14
      Znam bardzo dobrze od wielu la. Produkty produkowane dla PoloMarket często są kiepskiej jakości (chemia szczególnie, głownie seria Sundex). Mają jednak bardzo duży wybór wędlin (przynajmniej u mnie) i dużo promocji. Dość często można też spotkać śmiesznie tanie naczynia w promocyjnej cenie. Produkty Polana jako nieliczne produkowane dla Polo są naprawę niezłe.
      U nas Polo jest bardzo czyste i obsługa grzeczna.
    • alfa36 Re: Market POLO 12.02.11, 20:54
      Wlasnie porownalam sklad serka z polo i z biedronki (serek topiony ze strogardu czy szczecina chyba) i jest identyczny. Tyle, ze jeden marki "polana" a biedronkowy "nasze smaki".
    • zuzanka79 Re: Market POLO 13.02.11, 14:14
      Z 'polany' kupuję śmietanę. Serki i jogurty wolę te produkcji Zotta.
      Ale często w Polo kupuję mięso. Mięso mają smaczne i zawsze świeże.
      Ostatnio np. łopatka bez kości 7,99 za kg (kupiłam kawałek ponad 3 kg) mam z tego dwie porcje po trzy duże rolady, dwie porcje mięsa na gulasz ( ok 400-500 gram) oraz mięso mielone na spaghetti, pulpety, klopsy czy coś ( 3 woreczki po ok 400 gram)
      w czwartek kupiłam schab bez kości po 11,99, za cały kawałek zapłaciłam 23 zł mam 4x4 porcje kotletów oraz porcję ( 8 cienkich plastrów) na zawijańce z boczkiem i suszoną śliwką, i polędwiczka przy tym była - poszła do ryżu i pieczarek ze śmietaną i ziołami.
      Tak więc za ok. 50 zł mam mięsa na 12 obiadów. Wychodzi co drugi dzień mięcho tongue_out A gotuję dla męża 8 letniego syna i córy 17 miesięcznej.
      Lubię nasze Polo, w zasadzie miejscowe zakupy robię tylko tam.
    • prunio4 Re: Market POLO 13.02.11, 15:57
      znam, nie znoszę. Właściwie już nie chodzę, choć mam bardzo blisko.

Ze względu na koszmarną organizację i obsługę: tłumy ludzi, otwarta jedna kasa plus monopolowy, opryskliwe i plotkujące panie tam, gdzie nie ma samoobsługi ważące zawsze więcej, niż klient prosi.

Choć wystrój i czystość lepsza od Biedronki czy Lidla, mam wrażenie, że PIP znalazłby temat na kolejną sensację typu Biedronka.

*****/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*****
      www.youtube.com/watch?v=WVk5OfJ_D_o&feature=more_related
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka