Dodaj do ulubionych

apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-)

11.01.12, 13:14
do tej pory wydawało mi sie ,że ceny sieci "Dbam o Zdrowie" sa rewelacyjne , jednak ostnaio szukałam jednego produktu i wyszło mi ,ze 2 apteki mają go o 20 zł taniej .
Jednak w gre wchodzi przesyłka ...wiadomo
końcowo i tak wyjdzie taniej , ale tylko przy odbiorze w aptece można spawdzic termin do spozycia .A to jest istotne , by był jak najdłuższy .

Dlatego szukam innych aptek , która mają oddziay w Katowicach , Sosnowcu ,Mikołowie itp, gdzie leki mozna odbierac osobiście .
Jeżeli macie sprawdzone to poprosze namiary smile
z góry dziękuje
Obserwuj wątek
    • kugorki Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 11.01.12, 13:20
      Ziko smile www.e-zikoapteka.pl/

chociaż taniej wychodzi najpierw pójść do apteki, zamówić, żeby sprowadzili z hurtowni i kupić wink za odbiór zamówienia z netu życzą sobie 3zł.

maja oddziały w Katowicach i Chorzowie.

Mi rachunek wyniósł ostatnio o ponad 10zł. mniej niż w DOZie na lekach typu trilac, rutinacea itp. także bardzo przeciętne.
      • beatrix_75 Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 11.01.12, 13:34
        przy kazdej kwocie doliczają te 3zł ?bo na stronie pisze ,ze powyzej 50 zł - gratis

ale taniej rzeczywiście jest ..pierwsze z brzegu krople visine -3 złote różnicy
        ten produkt , którego szukam 4-5 zł , ale zastanawiam sie skąd taka różnica ceny
        DOZ ponad 50 , a w innej 33 zł ....
    • sagittarius_84 Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 11.01.12, 14:15

No ale teraz to chyba i tak bez znaczenia bo w kazdej aptece sa te same ceny?
      • kugorki Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 11.01.12, 14:51
        równa cena dotyczy chyba tylko leków refundowanych
        • beatrix_75 Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 11.01.12, 15:16
          tak , reszta lekow i preparatów zielarskich jest poddawana prawom rynku , jak do tej pory smile
          • sagittarius_84 Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 12.01.12, 13:06

Każdy się już chyba w tym pogubił smile
            Moja znajoma pracuje w aptece, jak z nią rozmawiałam to zrozumiałam że np. Gripex wszędzie będzie kosztował tyle samo. Dlatego skończyły się promocje w aptekach, karty lojalnościowe itp itd.
            Kosmetyki apteczne może i mogą być w różnych cenach ale leki moim zdaniem są jednakowe.
            • beatrix_75 Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 12.01.12, 14:13
              no to nie wiem jak jest w rzeczywistsci , bo ostatno zamamwiałam w grudniu
              na tą chwilę różne apteki róznie oferują wspomniany Gripex ( akurat popatrzyłam na 24 tabl.)
              --DOZ -17.99
              --Ale Leki 14,90
              --Gemini 15.99

Bawie sie w te porówniania i wychodzi mi ,ze jednak w DOZie przepłacałam ....
              Na ich korzyśc przemawia jednak fakt ,ze mają baaaardzo bogaty wybór leków ( nawet leki omeopatyczne -naprawde szeroka ofera )
              realizacja jest do 24 h ( a nawt szybciej , tylko trzeba dzownic do apteki czy juz dotarły )
              no blisko ich mam .....
              ALe świadomosc że można taniej jest wkurzająca smile
              • dziennik-niecodziennik Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 12.01.12, 15:30
                mozna taniej. nie jest regułą ze taniej jest w internecie, w sieciówce czy w małej aptece samodzielnej. jesli komus zależy na cenie az tak bardzo to najpierw lepiej pochodzic po okolicznych aptekach i posprawdzac.
              • bwportal.pl Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 20.01.12, 22:34
                > Na ich korzyśc przemawia jednak fakt ,ze mają baaaardzo bogaty wybór leków ( na
                > wet leki omeopatyczne -naprawde szeroka ofera )

Niby jak to przemawia na ich korzyść? Przecież homeopaty to tak na prawdę tylko placebo jest.
                Ja polecam nieinternetową www.aptekadyzurna.pl/
                • beatrix_75 Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 23.01.12, 08:25

placebo , nie placebo , na mnie działa i kropka .smile
            • dziennik-niecodziennik Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 12.01.12, 15:28
              jednakowe są ceny leków na receptę. leki bez recepty, suplementy diety i cała reszta "Pewexu" ma normalne ceny, które mogą się różnic w aptekach.
              koniec promocji, kart lojalnościowych itd jest zwiazany z zakazem reklamowania aptek. aptekom nei wolno dokonywac czynnosci nakłaniających ludzi do robienia w nich zakupów.
              • xxxtabxxx Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 12.01.12, 18:42
                dziennik-niecodziennik napisała:

> jednakowe są ceny leków na receptę. leki bez recepty, suplementy diety i cała r
                > eszta "Pewexu" ma normalne ceny, które mogą się różnic w aptekach.
                > koniec promocji, kart lojalnościowych itd jest zwiazany z zakazem reklamowania
                > aptek. aptekom nei wolno dokonywac czynnosci nakłaniających ludzi do robienia w
                > nich zakupów.

Prawie masz rację. Jednakowe są ceny leków z ceną urzędową - tych, które są refundowane, leki z ceną umowną mają różne ceny, bez znaczenia jest to czy są na receptę czy bez recepty.
    • teresk.a Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 11.01.12, 19:14
      apteka e- lek tanio , powyżej 190 zł. dostawa gratis
      • goodlokacja Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 12.01.12, 20:17
        www.hygieia.pl/e_apteka/index.html?m=sklep&szukaj=1 Ostatnio tutaj sudafed taniej o 6 niz w aptece w hipermarkecie. Znacie jeszcze jakies internetowe? Ja korzystam gl. z doz.pl, ale tam ten nieszczesny Septolux byl drozszy niz w hygeia. W tej podanej zico tez tani jest, choc troszke drozszy niz hygeia.
        • kasiasjs Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 12.01.12, 20:30
          www.aptekaeskulap.com.pl/
          Kupuję w tej aptece, powyżej 250zł przesyłka bezpłatna, mają ciekawe promocje na kosmetyki, wiele rzeczy dużo taniej niż w stacjonarnej.
          • limet Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 12.01.12, 20:43
            Dzieki - testowy sudafed jest najtaniej. Zaraz sie przyjrze jakie maja warunki zakupow.
            • kama-25 Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 13.01.12, 11:54
              ja kupuje tu, ostatnio było najtaniej

www.cefarm24.pl/
              z tym ze przesyłaka od 200 zł za darmo, ale mozna zawsze z kims zamawiac.
              • beatrix_75 Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 13.01.12, 12:18
                Dzięki za ten namiar ,przyznam szczerze ,ze zapomniałam o Cefarmie smile
                znalazłam tam preparat , którego szukam ,a i reszta też jest OK ,koszty przesyłki zróżnicowane w zależnosci od wart. zamówienia ... wiec chyba sie skuszę
                opcja powyżej 100 zł ( powinno sie uzbierac ), przesyłka 8 zł
    • beatrix_75 Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 20.01.12, 11:03
      jeszcze raz dziękuje za namiary , w końcu ..porównawszy wszytkie ceny i koszty przesyłki tym razem zdecydowałam sie na Cefarm24 ( realizajcja od wpłaty 3 dni , wiec nie jest żle )
      ale mam reszte aptek w zakładce Ulubione i będe porównywac big_grin
      Jeśli jednak bede potrzebowac czegos szybciej ( do 24 h ) , a cena mnie nie porazi , zamówie w DOZ-ie .
      pozdr.
    • natti13 Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 14.02.12, 13:11
      Ja jestem wierną klientką internetowej Apteki Volfarm. Tam zawsze mają taniej ,w porównaniu to tych, dużych, przereklamowanych aptek, jak właśnie Doz.pl czy Dbam o Zdrowie. Daje namiary: www.aptekavolfarm.pl/ . Obejrzyjcie sobie i porównajcie ceny. Przez internet oczywiście mają tańsze leki i kosmetyki jak w aptekach stacjonarnych, wiem bo się przekonałam...Dzisiaj mają fajną promocję na Walentynki - darmowa dostawa, warunek trzeba wydać minimum 50 zł, co okazuje się małą kwotą, bo z reguły wysyłają paczki za darmo od minimalnej kwoty zamówienia za 199,99 zł.
      • beatrix_75 Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 14.02.12, 14:14
        DOZ i " dbam o zdrowie " , to to samo smile
        sprawdziłam apteke z Twojego linka , ceny są niestey podobne , jak DOZ

ale oczywiscie ja patrze opd kątem leków kupowanych przeze mnie najczęściej ( żelazne typy wink
        przy innych lekach byc może opłaca sie
        • natti13 Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 14.02.12, 14:41
          Dzięki za uwagę, chodziło mi o Dom Zdrowia smile Ceny leków są według mnie tańsze w volfarm, ale nie ukrywam niektóre faktycznie są podobne do doz.pl, zależy które produkty oczywiście smile ja kupuję w volfarmie w głównej mierze kosmetyki, czasem się zdarzy jakiś lek, ale sporadycznie...
          • annex81 Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 14.02.12, 14:55
            Ja jak czegoś drożeszgo potrzebuję to szukam w necie i na allegro,wysyłkowo kupuję głównie kosmetyki apteczne, lekarstwa w doz.pl. Zamówiłam teraz w necie(na allegro z www.apteka-melissa.pl ) emulsję Atoperal baby 3 razy tańszą niż w doz, ale np. Traumeel s jest droższy niz w doz.
      • sergeevna1987 Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 14.02.12, 15:02
        Ja też od jakiegoś czasu robię zakupy w aptece internetowej Volfarm smile. Odkryłam ją jakiś czas temu, gdy szukałam w internecie swojego ulubionego kremu i tam właśnie kosztował on najmniej.
      • marczaaa Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 14.09.12, 17:11
        A czy któraś z Was pomyślała o zakupach grupowych? Jest taka stronka trochę jak allegro, ale można kupować po kilka sztuk, albo w kilka osób, żeby było taniejbig_grin www.mergeto.pl/auctions/16,2199,2200/witaminy-i-mineraly Mają duzo suplementów i kosmetyków
    • 70upartykrasnal Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 11.09.12, 15:19
      apteki Cefarmu też mają niskie ceny.
      • ale_to_ja Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 12.09.12, 23:36
        70upartykrasnal napisała:

> apteki Cefarmu też mają niskie ceny.

ale odbiór osobisty tylko w Białymstoku uncertain
    • ladyjm Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 12.09.12, 21:44
      nigdy nie kupowalam lekow przez internet nie wiem czy to jest w ogole dozwolone ale czesto kupuje kosmetyki apteczne na allegro wlasnie od aptek i wychodzi duzo taniej.
      • beatrix_75 Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 13.09.12, 11:23
        (..) nigdy nie kupowalam lekow przez internet nie wiem czy to jest w ogole dozwolone (..)

jest dozwolone wink , nawet leki na receptę można zamawiać ... jelli odbior osobisty jest rzecz jasna
        bez recept nie wydadza po prostu towaru
    • pindzia.lindzia Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 14.09.12, 19:45
      Ja też kupowałam w DOZie póki nie znalazłam najtańszej apteki w Lublinie. Kupując różne leki bez recepty za 100zł zaoszczędziłam 20zł! Dzikie kolejki, ale aż osiem stanowisk i w sumie stoi się max. 10 minut jak się trafi w dobrą porę.

Lepiej popytajcie się starszych sąsiadek, które nie znają dnia bez Polopiryny albo Rapacholinu gdzie kupują swoje leki.
      • gosia_i_lenka Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 14.09.12, 20:07
        Możesz napisać gdzie ta apteka? Tez jestem z Lublinasmile
        • pindzia.lindzia Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 15.09.12, 14:26
          To chyba już jest Narutowicza, ale zaraz po zakończeniu Nadbystrzyckiej, zaraz za skrzyżowaniem, naprzeciwko Poczty Polskiej. Poznasz po sznurze emerytów stojących w kolejce. Nierefundowanych leków na receptę nie opłaca się kupować, ale wszystkie nie na receptę - jak najbardziej. Oszczędzam po parę złotych na każdej rzeczy w stosunku do DOZu.
          • ivonme Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 30.09.12, 20:07
            Przy lekach refunfowanych nie ma znaczenia gdzie wykupisz leki bo wszędzie cena jest ta sama i trzeba być naiwną żeby stać tam w kolejce. Ja chodzę do swojej apteki osiedlowej i nawet zdarza mi sie mniej płacić niż w tej przereklamowanej aptece na końcu Nadbystrzyckiej
      • ivonme Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 30.09.12, 20:12
        Wiesz może ile kosztuje Malarone w tej "taniej" aptece bo wybieram sie do Kenii i muszę się zabezbieczyć od Malarii.
    • sundayevening Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 15.09.12, 22:43
      A ja bardzo polecam aptekę lekileki.pl bo mają (w większości) bardzo dobre ceny, a niektóre właśnie sporo taniej niż DOZ. Przesyłka kosztuje tylko 9 zł, co wg mnie jest do przyjęcia, chyba że ktoś mieszka w Łodzi, to może odebrać osobiście.
      • 70upartykrasnal Re:lelileki.pl 16.09.12, 11:33
        wpisuję nazwę leku w ich wyszukiwarkę i nic nie ma~~~!!!. Albo mają słaby asortyment leków albo wyszukiwarkę do kitu
        • marysiaskw Re:lelileki.pl 17.09.12, 15:49
          ja ostatnio dla mamy zamawiałam tutaj apteka.podbaranem.pl/?page=produkctsearch&root=1 apteka z Pszczyny Mimo opłaty za kuriera dużo taniej od DOZ
          • goodlokacja Re:lelileki.pl 18.09.12, 13:10
            Porównałam aviomarin doz.pl 6,55, ta apteka 4,66. Zapisuję na przyszłość - dzięki smile
            • erivela Re:lelileki.pl 18.11.13, 16:29
              Warto sprawdzać ceny, ja też próbowałam kupować w różnych aptekach, ale jednak stwierdziłam, że w domu zdrowia całkiem nie jest drogo.
    • gosia_i_lenka www.apteka.podbaranem.pl 19.09.12, 15:28
      Kupiłam
      > Lactovaginal 10 kapsułek vaginalnych
      >Immunotrofina syrop 200ml
      >Juvit C 0,1g/1ml krople 40 ml
      > Polopiryna C 10 tabletek musujących
      > Cerutin 125 tabletek powlekanych
      > Ceruvit Junior żelki smak owocowy 240g
      >Ibuprom Zatoki 12 tabletek
      >Ibum 200mg 10kapsułek
      > Bioaron C 200 g syrop
      Z przesyłką niecałe 120zł
      W doz ten sam zestaw 131zł bez dostawy, no i nie mieli 2 produktów.
      Pierwszy raz kupiłam leki przez internet, mam nadzieję, że dostawa będzie w miarę szybko..
      --
    • black_08 Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 02.10.12, 09:27
      Polecam Aptekę Melissa, mają www i sprzedaż przez Allegro. Kupuję witaminy ciążowe, emolienty, leki p/grypowe. Ceny są moim zdaniem bardzo atrakcyjne. Cena przesyłki zależy od wartości zamówienia, powyżej 100 zł kurier kosztuje 9 zł.
      • goodlokacja Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 04.10.12, 13:13
        Właśnie w tej aptece znalazłam najtaniej tabletki, których szukałam. Tylko trochę małą mają ofertę. Nie było innym leków, które usiłowałam tam też kupić.
        • adarn Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 04.10.12, 21:41
          www.alleco.pl
          Duży wybór dobre ceny i możliwy odbiór osobisty bez opłat
          • beatrix_75 Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 05.10.12, 10:43
            Dziekuje Ci za ten namiar smile
            jestem ze Sląska smile i aptek widze ,ze duzo do dyspozycji
            no i jak widze , mają także wybór leków homeopatycznych ,które stosuję
          • goodlokacja Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 05.10.12, 12:47
            Dzięki za kolejny namiar. Te tabletki tam dość tanie, ale i tak 4 zł droższe niż w tej melissa. Aviomarin (mój testowy produkt smile ) sporo droższy.
            • miskakolargolka Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 18.11.13, 15:42
              ja kiedyś kupowałam w DOZ i chwała im za bogaty asortyment, ale rzeczywiście nie należą do najtańszych. Ja od siebie moge polecić wapteke, albo aptekaprima24.pl - można odbierać w paczkomatach jeżeli komuś wygodnie
      • gochalodz Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 26.02.14, 23:34
        Rowniez polecam Melisse smile
        Ponadto Apteka Gemini
        www.aptekagemini.pl/
        ceny sa podobne,a jak ktos jest z 3miasta czy okolic to odbior osobisty polecam smile
        • kosmiczna23 Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 27.02.14, 11:11
          Wystarczy popatrzeć na porównywarki cen. Najtańsza apteka jaką znalazłam to Prima. Mają dobre ceny i przeceny, kompletnie taniej niż w innym aptekach. Tutaj:apteka internetowa Prima
          • gruppi Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 28.02.14, 14:01
            wapteka.pl - dla mnie najlepsza
          • bluszczynski Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 13.05.14, 15:32
            Witaj,
            moja żona kupowała w DOZ i była zadowolona do czasu jak zaczęli podnosić ceny na produkty, które kupowała dla maluszków. Później sprawdziliśmy jeszcze dwie apteki ale z grzeczności nie napiszę jakie bo współpraca nie ułożyła się (lekko mówiąc). Sprawdź sobie Świat Leku . Żona jest zadowolona. Mają dużą sieć aptek odbioru osobistego.
            Pozdrawiam
          • malinowamaba Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 10.06.14, 13:05
            Najtańszą apteką na jaką trafiłem jest chyba www.apteka.magiczna.com/

Mają super asortyment i naprawdę bardzo niskie ceny, niższe nawet niż w "stacjonarnych" kwiatach polskich.
      • kronial Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 28.02.14, 20:06
        również polecam melisse!!
        Witaminy jakie stosowałam w ciąży w stacjonarnej aptece kosztowały nawet 70 zł (Femibion) a tam ok 40 wtedy! Różnica ogromna!
        Teraz kupuję tam Emolium dla dziecka i też rewelacyjna cena.
        A przy zamówieniu ponad 250 zł (kompletuję dla rodziny) wysyłka 0,99 zł.
      • jaco1940 Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 29.05.18, 10:16
        Chyba wszytko zależy od produktów, ale tak tańsze od doz.pl są melisa www.aptekagemini.pl
        • jaco1940 Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 29.05.18, 10:17
          jaco1940 napisał(a):

> Chyba wszytko zależy od produktów, ale tak tańsze od doz.pl są melisa www.aptekagemini.pl
    • ofelia1982 Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 16.10.12, 11:17
      A ktoś zna tańszą niż doz aptekę z odbiorem osobistym w WARSZAWIE?
      • cotti Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 04.11.13, 09:43
        byłam ostatnio w stacjonarnej aptece w Hebe i byłam zdziwiona, że na przykład pigsy anty mają najtaniej (zazwyczaj kupuję w doz) - a że mijam codziennie hebe, więc chyba zaprzyjaźnię się z ichniejszą apteką smile
      • mariola_1986 Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 27.11.16, 13:05
        Apteka AMICA www.apteka-amica.pl odbiór w 5 aptekach w Warszawie
    • mama_dorota Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 27.02.14, 14:02
      Sprawdź aptekagemini.pl
      • majkowskibartlomiej Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 30.03.14, 22:03
        polecam Waptekę! wapteka.pl
    • potimarron A jakaś apteka z soczewkami i płynami? 01.04.14, 04:13
      możecie polecić?
      • bluszczynski Re: A jakaś apteka z soczewkami i płynami? 13.05.14, 15:34
        ja kupuje w kontaktowe.pl Całkiem niezłe promocje.
        Pozdrawiam!
        • brooks44 Re: A jakaś apteka z soczewkami i płynami? 13.05.14, 19:22
          Ja kupuję jednodniowe tu:
          www.daysoftcontactlenses.com/IE/CountryHomepage.aspx?
          Nie jestem do końca pewna, czy wysyłają do Polski, ale podejrzewam, że tak.
    • gojapio Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 30.05.14, 23:32
      Kupuje duzo z uwagi na problemy młodego (zespol krótkiego jelita) i moja trojka to: cefarm24 (najtańsze nutridrinki w pl), Gemini i aleleki.pl
    • militta3 Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 02.06.14, 13:43
      mysle, że konkurencyjne ceny znajdziesz w Waptece. mają sporo promocji także warto zaglądać na ich stronkę wink
      • 82qwerty Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 29.06.14, 21:14
        ja tez kupuje w waptece smile jest taniej i szybciej i nie trzeba nosic wink glownie suplementy diety
    • tosix1984 Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 09.09.16, 12:58
      Apteka z Melissa - jest co prawda z Łodzi, ale dostarcza przesyłki w całym kraju, można je odebrać na każdej poczcie. I jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się, żebym dostała produkt z krótką datą ważności.
      • anetapzn wapteka.pl 09.09.16, 13:17
        Tania apteka
    • agnzimka Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 09.09.16, 20:56
      aptekagemini.pl
      • mama_dorota Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 12.09.16, 14:20
        Warto jeszcze to sprawdzić, bo niektóre leki są naprawdę tanie, ale szczerze mówiąc, dopiero niedługo będę kupować osobiście i przekonam się na własnej skórze.
        zamowlek.recepta.pl/
        Najbardziej mi się podoba możliwość odbioru w wybranej aptece.
        • mama_dorota Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 18.10.16, 11:27
          Sprawdziłam osobiście link aptekę, którą tu zalinkowałam, a mianowicie zamowlek.recepta.pl i okazało się, że rzeczywiście kupiłam szczególnie jeden drogi lek 40% taniej, niż w aptekach stacjonarnych, jednak podczas odbierania zamówienia w wybranej przeze mnie aptece usłyszałam kwotę do zapłaty o 100 zł wyższą, niż w zamówieniu (czytałam regulamin i tam było jasno napisane, że cena nie ulegnie zmianie). Byłam gotowa zrezygnować z zakupu, ale wtedy pani farmaceutka poprosiła mnie o przesłanie tego zamówienia mailem, a potem zaprosiła do odbioru leków po cenie z zamówienia. Płaciłam przy odbiorze.
    • agni71 Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 05.10.16, 12:38
      Ja ostatnio w Warszawie tutaj kupuję, ale takie droższe rzeczy jak np. szczepionka przeciw HPV aptekagold.pl/
      Nie wiem, czy inne leki itp. mają w dobrych cenach.
    • ulotkazdrowia Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 12.10.16, 13:19
      Ja na Twoim miejscu sprawdziłbym ulotkazdrowia.pl posiadają bardzo dobre ceny produktów. Dla suplementów odżywek i leków mają przygotowane specjalne porównywarki cenowe oraz produktów zamienników.
    • yo_anka apteka internetowa z odbiorem osobistym w Poznaniu 14.12.16, 14:31
      DOZ już tak podniósł ceny że szukam dalszych opcji uncertain
      W przypadku recept i tak po zamówieniu w necie muszę mieć oddział - stacjonarną aptekę z odbiorem w Poznaniu aby pójść odebrać z receptą
      Jeśli znacie coś godnego polecenia z oddziałem w Poznaniu podrzucicie!
    • mmoni Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 17.06.18, 00:48
      Ostatnio najlepsze ceny znajduję na aptekamanada.pl. Mają też w miarę niskie limity, powyżej których wysyłka jest darmowa. W Melissie i wapteka.pl niedawno je podwyższyli i musiałabym kupować zapas leków chyba na rok z góry. Sprawdzam też zawsze te apteki, które w moim mieście maja odbiór osobisty w takim miejscu, że nie muszę do niego specjalnie jechać przez pół miasta - Niezapominajka, Ziko, DOZ, Hygieia.
    • eve_ja Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 13.09.18, 10:27
      Witamina D to akurat dużo taniej wychodzi na doz.pl, bo za opakowanie 60 sztuk zapłacisz 6-8 zł, więc nie szalałabym z porównaniami tutaj. wink
    • arlam_28 Re: apteka internetowa -szukam taniej niż DOZ :-) 26.09.18, 15:24
      ja kupuję online w Melissie, według mnie najlepsza łódzka apteka internetowa smile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka