Dodaj do ulubionych

złote wyprzedaże...

• 4robson Re: złote wyprzedaże... 24.12.12, 11:26
      lenka to ty też w kolejce za zakupami-ciekawe ile takich osób mają,wielka porażka jestem taki wqr......ny co za pajace tam siedzą ponad miesiąc czekać na towar to istne jaja
      • lenkaa_88 Re: złote wyprzedaże... 24.12.12, 14:37
        Dokładnie 4robson, to miał być prezent na święta, zapewniali na 100 %, że produkt zostanie dostarczony, więc nie szukałam innego prezentu, na ostatnią chwilę dali znać, że nic z tego nie będzie i dzisiaj jak głupia szukałam prezentu. Pokazali jak szanują klientów, ale ja im nie odpuszczę tego.

Wesołych Świąt smile
        • weronika2422 Re: złote wyprzedaże... 28.12.12, 10:22
          Tez sie naciełam. tylko ja zlozylam zamowienie jeszcze w listopadzie, nawet do glowy mi nie przyszło, że jeszcze nie bede go miała ! Nie odpisują na maile, nie odbieraja teleofnu. na facebooku jest mnostwo ludzi, ktorzy tez maja problem z ZW.
          trzymam kciuki za Was / Nas wszystkich, w kupie sila wink
        • 1mario82 Re: złote wyprzedaże... 02.01.13, 12:16
          widzę ze mój poziom IQ jest podobny do piszących na forum,też chyba dałem się nabrać na zegarek za prawie 600 zł mijają 4 tyg. ani zegarka ani email z informacją a do dzwonić się to cud!!Ale zemnie głąbsmiletak się nabrać.Czekam do jutra piszę oficjalne pismo o zwrot kasy jak nie idę do prokuratury.A może w wersji optymistycznej dostane zegarek do Piątkuwink
          • jolam67 Re: złote wyprzedaże... 02.01.13, 13:45
            No bez przesady z tym IQsmilePróbowałam zasięgnąć opinii o sklepie na opineo,ale nie drążyłam tematu i to mój błąd,bo na opineo ta firma jest ,ale inaczej wpisana,a mianowicie :zlote wyprzedaze,więc wpisując nazwę po polsku nie uzyskałam odpowiedzi.I to był błąd: teraz nie odpisują na maile, telefonowanie zostało opisane już szczegółowo przez wielu naciągniętych.Też się zastanawiam ile odczekać przed zgłoszeniem na Policję,myślę,ze 3 tygodnie od zwrotu wystarczy.
      • mala-anya Re: złote wyprzedaże... 03.01.13, 02:51
        jaja jak beretysmile
    • dani8542 ZŁOTE WYPRZEDAŻE 28.12.12, 16:43
      Witam Państwa
      Opiszę Państwu swoją przygodę z "firmą" złotewyprzedaże.
      Zakupiłem u nich w listopadzie 3 perfumy na łączną kwotę prawie 600 zł.
      Będziecie w szoku ,ale do dnia dzisiejszego nie dostałem zamówionego towaru!!!!
      Na infolinii nikt nie odbiera telefonów,bo ta ich infolinia to jedna wielka ściema.Panuje u nich mega bałagan ,bo jak po 100 telefonach po których i tak się nie mogłem dodzwonić napisałem w końcu do nich kilka maili,to wyobraźcie sobie ,że po dwóch tygodniach ktoś mi odpisał!!!!!
      A CO ODPISALI???
      ŻE DOSTAŁEM TOWAR!!!! CZUJECIE BLUSA???!!!!
      PERFUMY WCALE NIE SĄ W TAK DOBRYCH CENACH ,BO JAK CZŁOWIEK DOBRZE POSZUKA TO W NORMALNYM SKLEPIE ZNAJDZIE DOBRĄ CENĘ!!!
      GENERALNIE FIRMA PORAŻKA!!!!!
      NIE POLECAM FIRMY ZŁOTE WYPRZEDAŻE!!!!!!!!!!!
      2 STYCZNIA PLANUJĘ UDAĆ SIĘ DO PROKURATURY ZGŁOSIĆ ZAWIADOMIENIE O POPEŁNIENIU PRZESTĘPSTWA ZWIĄZANEGO Z WYŁUDZENIEM ODE MNIE PIENIĘDZY PRZEZ FIRMĘ ZŁOTEWYPRZEDAŻE.
      • mala-anya Re: ZŁOTE WYPRZEDAŻE 31.12.12, 02:37
        Ja chyba tez tak zrobie, też czekam już 4 tygodniesad Ja zrobiłam przelew a oni mi wmawiali, że nie zrobiłam i chcieli mi anulować zamówienie.
        • mala-anya Re: ZŁOTE WYPRZEDAŻE 07.01.13, 01:41
          mala-anya napisała:

> Ja chyba tez tak zrobie, też czekam już 4 tygodniesad Ja zrobiłam przelew a oni
          > mi wmawiali, że nie zrobiłam i chcieli mi anulować zamówienie.

Cicho, cicho słuchajcie dostałam inf. mailową iż wysłali mi towar, czekam na potwierdzenie.
          • pani.truskawka Re: ZŁOTE WYPRZEDAŻE 07.01.13, 14:33
            Do mnie kolejna przesyłka ze Złotych Wyprzedaży dotarła bezproblemowo w terminie, który podany był na stronie i trochę dziwi mnie to, że i ja i moi znajomi dostajemy zamówione towary na czas, a tutaj mnóstwo poślizgów i niedomówień.
            • linn_linn Re: ZŁOTE WYPRZEDAŻE 07.01.13, 14:37
              Prawdopodobnie pisza tu organizatorzy swiatowego spisku.
          • mala-anya Re: ZŁOTE WYPRZEDAŻE 08.01.13, 01:10
            mala-anya napisała:

> mala-anya napisała:
            >
            > > Ja chyba tez tak zrobie, też czekam już 4 tygodniesad Ja zrobiłam przelew
            > a oni
            > > mi wmawiali, że nie zrobiłam i chcieli mi anulować zamówienie.
            >
            > Cicho, cicho słuchajcie dostałam inf. mailową iż wysłali mi towar, czekam na po
            > twierdzenie.

Zwracam honor. Towar otrzymałam, pomimo wczesniejszych nieporozumień. Towar jest dobrej jakości. Mam nadzieję, że wszyscy zawiedzeni też otrzymają to co zamówili.
          • maurycy1010 Re: ZŁOTE WYPRZEDAŻE 11.02.13, 14:04
            4 tygodnie, a ile mają w regulaminie po zakończeniu wyprzedaży, chyba jeszcze dłużej.
      • marada0565 Re: ZŁOTE WYPRZEDAŻE 02.01.13, 14:07
        Dodać trzeba jeszcze do tego handel podrobionym towarem, gdzie w myśl art. 305 ust. 1 Ustawy prawo własności przemysłowej, za dokonywanie obrotu towarami oznaczonymi podrobionymi znakami towarowymi, grozi kara grzywny, ograniczenia lub pozbawienia wolności.
    • mala-anya Re: złote wyprzedaże... 03.01.13, 02:28
      No właśnie ja też kurde kupuje ciągle przez internet i jeszcze nikt mi takiego nr nie wywinął, masakra, nawet na to forum weszłam dopiero jak zaczęły sie problemy z dostawą, gdyż zwykle nie kieruje sie opinniami ludzi.
    • mala-anya Re: złote wyprzedaże... 03.01.13, 02:35
      Ja włacilam 184, pociaszmy się tym, ze niektórzy dali im zarobić 400-600 zł.
    • jolam67 Re: złote wyprzedaże... 03.01.13, 13:44
      Ludzie! Dodzwoniłam się!Z tej radości nawet nie zjechałam konsultanta za brak odpowiedzi na maile.Dziwne,ze on mógł mi potwierdzić przyjęcie zwrotu ustnie natomiast twierdził,że nie może wysłać maila z potwierdzeniem?A przelew z dzisiaj ma być na moim koncie ok. środy???Cóż, pozostaje czekać i tyle.
      • 1mario82 Re: złote wyprzedaże... 03.01.13, 14:59
        Pisałem wczoraj że nie mogę się dodzwonić itd.Udało się,nawet dostałem email z nr paczki,
        przyszła paczka dziś jak mi obiecano,dam jutro znać czy przyszło to co zamówiłem.Jeżeli tak
        to zmieścili się w 4 tyg. i będę musiał wszystko co napisałem złego "odszczekać"
        ale wstrzymuje się do jutra bo dziś wieczorem dopiero zweryfikuje co przyszłosmile
        • linn_linn Re: złote wyprzedaże... 03.01.13, 17:33
          ... czyli wyglada na to, ze wysyp prezentow gwiazdkowych dopiero sie zaczal smile
          • 1mario82 Re: złote wyprzedaże... 04.01.13, 08:05
            chał,chał,chał......... - odszczekałem!Paczka przyszła w terminie dokładnie 4 tygodni.Miałem obawy czy jakieś podróbki nie będzie ale zegarek jest oryginalny!!Z opakowaniem,itd.zaoszczędziłem jakieś 1200 - 1500 zł w zależności w jakim sklepie sprawdzałem koszt zakupu zegarka.Nic mu nie brakuje bardzo profesjonalnie zapakowany,zwracam na to uwagę gdyż mam kilka zegarków markowych kupionych w galeriach i były dużo droższe a ten mnie zdziwił pozytywnie!Zwracam honor ZWwink
            Jak będą takie okazje to skorzystam!
            ps. nie jestem podstawioną osobą z ZW jak by ktoś mi zarzuciłsmilesam się przestraszyłem w pewnym momencie że nici z kasy i zegarka ale wyszło super!!!!!
            • borowka82 Re: złote wyprzedaże... 04.01.13, 11:16
              moja trzecia paczka też przyszła cała i zdrowa.Poprzednie dwie zamawiałam z dostawą przed świętami i tak było. Zamówiłam kozaki , kampania skończyła się 17 grudnia, a wczoraj przyjechał kurier z kozakami. Cudne, takie jak miały być. Na przesyłkę czekałam około 14 dni.
              • 4robson Re: złote wyprzedaże... 04.01.13, 16:25
                uuuuuuuuuuffffffffffffffffff ludzie dostałem paczke z zegarkiem po ponad 4 tygodniach zegarek ok taki jak zamawiałem,myślałem że już będą jaja -jeszcze czekam na adidasysmile,zobaczymy czy przyjdą?
                • anita1707 Re: złote wyprzedaże... 06.01.13, 19:44
                  Ja już czekam pięć tygodni. 2x email bez odpowiedzi. W końcu się dodzwoniłam , konsultant stwierdził, że zamówienie jest przekazane do wysyłki i do końca tygodnia dostanę. Tydzień minął i nic . Jestem wciekła . Czy ktoś ma taką sytuację. Dodzwonić się do nich to tragedia.
                  • 4robson Re: złote wyprzedaże... 06.01.13, 19:56
                    anita też czekałem tak samo wkońcu dostałem meila że towar zostanie doręczony ups,też się spóżnili o 1 dzień z przywozem ale jest ok,teraz jeszcze czekam na adidasy i nigdy niczego u nich nie zamawiam-istne jaja tutaj się dzieją żeby czekać ponad miesiąc na zrealizowanie zmówienia,to cyrk
                    • anita1707 Re: złote wyprzedaże... 06.01.13, 20:05
                      robson dzięki Tobie mam nadzieję,że dostanę, bo mnie normalnie skręca. Żeby za darmo dawali to już u nich niczego nie zamówię . Pierwszy raz coś takiego mnie spotkało a często korzystam z wysyłek.
                      • 4robson Re: złote wyprzedaże... 07.01.13, 14:16
                        anita podam ci mój nr.gg 177852,chciałem popisać gdzie robić pewne zakupy
                      • maurycy1010 Re: złote wyprzedaże... 04.03.13, 19:52
                        Taki jest system sprzedaży, przecież to nie bułki w piekarni, towar trzeba ściągnąć zza granicy.
                  • ewelina.witkow Re: złote wyprzedaże... 21.03.13, 13:39
                    MASAKRA!!!!Trampki nie te które zamawiałam,botki niby te same,ale miały być Włoskie a śmierdzą klejem i chemią (czyt. Chińszczyzną)na odległość!!!! Poza tym w botkach na zwykłe pudełko(made in China),naklejona nalepka tej rzekomo Włoskiej firmy...Będę odsyłać towar,ale to nie o to przecież w tym chodziło.Mam nadzieję,że pieniądze dostanę w miarę możliwości szybko,ale bez pogróżek przy zwrocie się nie obejdzie,bo widać że to jakaś parodia sklepu internetowego. Te pozytywne komentarze na tym forum wystawiają najprawdopodobniej pracownicy firmy,żeby ocieplić wizerunek... Nigdy więcej,mówię stanowcze NIE! złotym wyprzedażom!!!!!!!!!!!!
                  • iwona-123 Re: złote wyprzedaże... 10.08.15, 15:45
                    Tragedia!!!to jest firma poczatkujaca w sprzedazy produktow ,czekalam na przesylke 6 tygodni i wreszcie doszla ,ale ...Z wielka przyjemnoscia bym wszystko odeslala bo kosmetyki bez foli ,opakowania zdeformowane na dodatek jednego kremu jest polowa soiczka,widac ze ktos juz sie obsluzyl .Jest tylko jeden problem nie odesle, bo jak czytam opinie to moge sie nie doczekac zwrotu pieniedzy i moge zostac bez niczego.WNIOSEK NA PRZYSZLOSC WOLE PARE GROSZY ZAPLACIC WIECEJ I Z USMIECHEM BYC OBSLUZONA I KUPIC W SKLEPIE OD REKI ,OPAKOWANE,I WIEDZIEC CO A NIE TRACIC CZAS I PIENIADZE NA TELEFONY KIEDY DOJDZIE PRZESYLKA.
            • alexx42 Re: złote wyprzedaże... 08.01.13, 11:58
              dobre...dziesiątki osób piszą o oszustwie, opóźnione paczki, zapakowane podróbki a Tobie wszystko doszło i to w oryginale...
        • dani8542 Re: złote wyprzedaże... 07.01.13, 19:01
          Zdecydowanie nie polecam tej instytucji.Infolinia to jedno wielkie oszustwo.Kaźą Ci czekać jak debil ,a po kilku minutach słyszysz w słuchawce ,że proszę zadzwonić później.Na maile nikt nie odpisuje.Generalnie nie polecam tej instytucji.Fatalna obsługa i totalna ignorancja klienta.
          • anita1707 Re: złote wyprzedaże... 07.01.13, 22:44
            Ja też zdecydowanie nie polecam tej pseudo firmy. Kontakt zerowy . Informacja błędna. I jeszcze nie wiem jak z odzyskaniem zwrotu kasy. U mnie się okazało, że jednak przesyłki nie bedzię tylko zwrot wpłaty. A początkowo jak się w końcu dodzwoniłam to niby już wysłali no więc czekałam tydzień ale ile można. Więc znowu po dzwonieniu i dzwonieniu dorwałam konsultanta a ten jakby nigdy nic ; niestety ale przesyłka nie doszła do skutku więc będzie zwrot kasy do końca tygodnia ma wpłynąć na konto ( podobnie miało być z przesyłką) . Zero wyjaśnień. Jeszcze raz ostrzegam daleekooo od nich. No a teraz znowu nerwy ; jak będzie z odzyskaniem kasy. Czy ktoś miał podobną sytuację.
            • 1mario82 Re: złote wyprzedaże... 08.01.13, 11:37
              to nie moja sprawa,naturalnie trzymam kciuki za wasze pieniądze,przesyłki itd.ale też miałem z nimi trochę nerwów ale udało się załatwić temat i jest ok!wydaje mi się że te opóznienia nie odbieranie telefonów, mail wynika z ilości zleceń jakie mają, na moje odpowiedzieli już jak dostałem paczkęsmile a wysłałem mail z 7 ostatni z rezygnacją. Nerwy chyba tu są nie potrzebne
              !
            • ao137540432yx Re: złote wyprzedaże... 10.07.14, 20:20
              Przestrzegam przed tą pseudo- firmą ,. Zamówiłam niby markowe trampki przyszła jakaś podróba zafarbowana, zdeformowana- zwróciłam natychmiast towar i od kwietnia nie mam zwrotu pieniędzy, żadnego kontaktu telefonicznego, możecie spróbować dzwonić będziecie czekać jako kolejni w kolejce i tak od 1 do 7 i od nowa, istna kpina z klienta. Próbowałam swoją opinię opublikować na opineo i tu również nie macie szans piszą sobie wzajemnie co chcą Na moje 3 kolejne opinie negatywne natychmiast opublikowano 2 opinie pozytywne - żenada to opineo. Nie dajcie się okradać. Myślę , że tego tak nie pozostawię i to nie ze względu na pieniądze bo one nie są "duże" ale ze względu na zasady i chociażby dlatego, że jestem prawnikiem
          • maria98989 Re: złote wyprzedaże... 21.08.14, 11:14
            dokonałam trzech zamówień na samym początku tego miesiąca i oto efekty:
            - pierwsze przyszło ale tylko w połowie, bez wcześniejszego informowania mnie o takiej zmianie, a w związku z tym, iż miał to być prezent, to co miałam zrobić z połową prezentu???? Odesłałam im to, ale koszt przesyłki sama musiałam ponieść... (na pieniążki ciągle czekam....)
            - drugie powinno dojść tydzień temu i tu problem - na maile nikt nie odpowiada, a na infolinii ponad pół godziny ( i to nie jest wyolbrzymienie) cierpliwego czekania i dowiedziałam się, ze w końcu jestem pierwsza w kolejce (jupi!!!!) -aż tu nagle zamiast "dzień dobry w czym mogę pomóc" słyszę uprzejmy głos automatycznej sekretarki, że jestem znowu 8 - ma!!!! tu nie wytrzymałam rozłączyłam się i napisałam do nich maila z reklamacją i czekam.... a tu ani odzewu z ich strony, anie towaru, ani pieniędzy...
            - z trzeciego towaru już sama zrezygnowałam, bo pewnie też byłyby jakieś problemy
    • biejtiej1970 Re: złote wyprzedaże... 05.01.13, 20:25
      witam, mnie się to samo przydarzyło: 31.12.2012 zamówiłam towar (zegarek), wysłałam pieniądze.... 02.01.2013 dostałam maila od ZW, że anulują moje zamówienie bo kasy nie dostali....zadzwoniłam do payu i dowiedziałam sie, że faktycznie pieniądze "się zapodziały" ale zaraz zrobią z tym porządek.... dzwonię zatem do ZW i...czekam....czekam....czekam....tak przez pół dnia, no i w końcu....odebrali telefon; mówię o co chodzi, że kasa zaraz u nich będzie, że to payu miało "bałagan" a oni mi na to, że już za późno....proszę, żeby przywrócili moje zamówienie (wyprzedaż trwała jeszcze 5 godzin)... a oni swoje...trochę się zdenerwowałam a koleś w połowie rozmowy rozłączył się.............dzwonię kolejny raz i czekam...czekam...czekammm.... odbiera panienka....mówię o co chodzi, że koleś się rozłączył.... po czym ona zrobiła to samo-cisza w słuchawce...kolejny raz nie próbowałam się dodzwonić.... zadzwoniłam do payu i poprosiłam o zwrot pieniędzysad Odradzam zakupy w tym miejscu!!!!!
    • anna041978 Re: złote wyprzedaże... 08.01.13, 13:18
      Nie korzystajcie z tego portalu towar badziewny wysłany w ostatniej chwili do tego nie kopletna zawartość a moje pieniądze trzymali do końca NIE POLECAM NIKOMU
      • beroniq5 Re: złote wyprzedaże... 11.06.13, 14:02
        a ja polecam ten portal, absolutnie nie mam złych doświadczeń... kupowałam parę tygodni temu u nich buty i wszystko się zgadzało - rozmiar, kolor, firma, fason. Z pieniędzmi też nie było żadnych zawirowań...
    • sunshine29 Re: złote wyprzedaże... 09.01.13, 13:24
      Stanowczo odradzam. Niepoważni ludzie, nawet nie usiłujący udawać poważnych.. Wysłałam zapytanie o produkt, bo te ich zdjęcia bez żadnego opisu są żenujące. Krótka historia korespondencji:

JA

Grudzień 19, 2012 17:04 (CET)

Witam,
      z czego wykonana jest bransoleta w zegarku :
      www.zlotewyprzedaze.pl/produkt/zegarek-damski-139 i czy jest
      regulowana?
      Pozdrawiam

cisza, cisza, cisza (poza automatycznie generowaną wiadomością- dziękujemy, konsultant niezwłocznie udzieli informacji) Więc dzwonię, bo naprawdę zależało mi na towarze... Najpierw oczywiście byłam ktoras w kolejce, pozniej musialam czekac 10 minut az w koncu łaskawie pan jakiś miły odebrał, podyskutował i powiedział, że ustali i oddzwoni lub odpisze (jako że mialam juz numer zgłoszenia) tego samego dnia.
      cisza.
      Więc piszę:

JA
      Grudzień 22, 2012 11:07 (CET)

Mimo ponownego kontaktu wciąż nie otrzymałam odpowiedzi na zadane pytanie.
      Produkt będzie niedostępny a ja dalej nie otrzymam informacji? Proponuję
      zacząć poważniej traktować klienta, pozdrawiam

cisza, cisza, cisza i dziś:

Złote Wyprzedaże

21:39 (15 godz. temu)

do mnie
      ##- Odpowiedzi prosimy pisać powyżej tej linijki -##

Twoje zgłoszenie (36488) zostało rozwiązane i zamknięte. Jeśli potrzebujesz dodatkowych informacji odpowiedz na ten e-mail, aby otworzyć zgłoszenie ponownie.

Aneta (Złote Wyprzedaże)

Sty 08 21:39 (CET)

Dzień dobry,

przepraszamy najmocniej za opóźnienie w odpowiedzi na Państwa pytanie. Mieliśmy w okresie świątecznym bardzo dużo zapytań dotyczących produktów i nie zdążyliśmy odpowiedzieć na wszystkie wiadomości. Bardzo nam przykro, na ten moment widzimy, że Państwa pytanie już jest nieaktualne.

pozdrawiamy,
      Zespół Złotych Wyprzedaży

No, już jest nieaktualne.. tyle ode mnie w temacie... Zamawiałam kiedyś sporo rzeczy z innych tego typu "firm" i nigdy nie bylo problemow. Pytanie, gdzie to zglosic, na stronie nawet nie ma komuwink)) Ciekawe czy faktycznie maja fizycznie ten towar albo chociaz jego opis ...
      • purpurowa_komnata Re: złote wyprzedaże... 29.01.13, 18:07
        Ciekawe czy faktycznie maja fizycznie
        > ten towar albo chociaz jego opis ...

nie mają towaru- to działa w ten sposób, zCiekawe czy faktycznie maja fizycznie
        > ten towar albo chociaz jego opis ...
        Nie mają towaru-tzn. nie mają magazynu z prawdziwego zdarzenia.
        Po zakończonej sprzedaży oferty występują o konkretną ilość sprzedanych sztuk u dostawcy towaru i wysyłają je do klienta. Czyli pośredniczą w sprzedaży,,,
    • stona693 Re: złote wyprzedaże... 10.01.13, 23:22
      Witam ............korzystałam z tej strony ,odradzam od miesiąca nie mam zamówionej przesyłki i nie można się nigdzie dodzwonić ....kompletna cisza
    • stona693 Re: złote wyprzedaże... 17.01.13, 21:10
      złote wyprzedaże to koszmar minął miesiąc i nie ma ani przesyłki ani kasy ,,,,,,,,,,,,4 godziny dzwoniłam na ich infolinie i cóż z tego nie ma echa mmo zapewnienń że paczka będzie ...........ODRADZAM WSZYSTKIM ZKODA NERW
    • 4robson Re: złote wyprzedaże... 29.01.13, 00:46
      witam,ja zamawiałem zegarek i adidasy,zegarek dostałem jak najbardziej jest ok taki jak na zdjęciu i jest super,lecz adidasy nie ponieważ dzwoniąc do nich powiedzieli że ktoś się nie wywiązał z ich zamówień i zwracają pieniądze-to powiedziałem kobiecie by zwróciła kase na adres domowy powiedziała ok,lecz czekałem tydzień i ponownie zadzwoniłem ,odebrała inna kobieta nawet grzeczna i powiedziała że nie jest zaznaczony zwrot pieniędzy to poprosiłem ją by zaznaczyła zwrot kasy pocztą na adres domowy-udało się dostałem zwrot po dwóch dniach-----próbujcie do nich dzwonić może ktoś nie odznacza zwrotu,upewnijcie się -powodzenia
    • roninnnn Re: złote wyprzedaże... 18.06.13, 01:12
      U mnie transakcja przebiegla pomyslnie, kupilem zegarek za 60 procent ceny sklepowej, polecam.
      • roninnnn Re: złote wyprzedaże... 30.06.13, 13:24
        Zamowilismy tez z dziewczyna fajne spodnie crocs na promocji, za 70 procent ceny, od niedawna jest ta promocja, tez wszystko ok.
        • palma-kokosowa Re: złote wyprzedaże... 30.06.13, 22:39
          To może i ja się skuszę na tę promocję crocsów, te ceny robią wrażeniewink Muszę znajomym powiedzieć.

Ale pisałam już w innym poście, że da się na tych złotych wyprzedażach fajne rzeczy znaleźć, to teraz mam potwierdzeniesmile
      • roninnnn Re: złote wyprzedaże... 13.09.13, 18:56
        kupilem dziewczynie fajny zegarek na zlotych, cena zaskakujaco niska zobaczcie sami www.zlotewyprzedaze.pl/catalog/zegarki-alberto-fioro wszystko bylo ok wiec polezam.
    • klerykanty70 Re: złote wyprzedaże... 19.06.13, 00:00
      ceny wielokrotnie wyższe niż na rynku!!!!!!!
      • palma-kokosowa Re: złote wyprzedaże... 19.06.13, 01:26
        To chyba na innych rynkach porównujemy ceny, Klerykantywink na naszym, polskim rynku złote wyprzedaże dają radę - można trafić na rzeczy nawet kilkadziesiąt procent tańsze niż w sklepie. Parę rzeczy tam już kupiłam, a jak przeliczyłam ile zaoszczędziłam... drugie tyle bym mogła kupićbig_grin
      • joannakwiatkowska-oe Re: złote wyprzedaże... 19.06.13, 11:59
        Witam serdecznie.

Ceny wyjściowe są podane bezpośrednio przez dostawców, z którymi współpracujemy. Niestety mogły zdarzyć się takie sytuacje, że dostawca celowo zawyżał ceny, jednakże pragnę zaznaczyć, że nasz klub wprowadził dodatkowe procedury weryfikacyjne. Usprawnienia te mają za zadanie uchronić nas przed takimi sytuacjami. Polecam śledzić promocje na naszej stronie internetowej, a zobaczą Państwo, że ceny są konkurencyjnesmile

W razie ewentualnych pytań oczywiście służę pomocą.

Pozdrawiam,
        Joanna Kwiatkowska

• linn_linn Re: złote wyprzedaże... 20.06.13, 06:41
      O tym, jak fajnie bylo przed Bozym Narodzeniem, juz sie naczytalismy. O tym jest wiekszosc postow.
      • palma-kokosowa Re: złote wyprzedaże... 22.06.13, 13:08
        Widocznie Doni się wtedy poszczęściło, bo mnie niestety nie - zamówione ubranie dostałam na początku stycznia, chociaż zamawiałam już pod koniec listopada. Dobrze że to nie miał być prezent pod choinkę, bo byłby wstyduncertain Za to osttanio (bo się skusiłam znowu na te złote wyprzedaże, zaryzykowałam), bluzkę od Hilfigera dostałam w ciągu trzech tygodni. Chyba nie muszę dodawać, że było taniej niż w sklepietongue_out
        • jopek83 Re: złote wyprzedaże... 23.06.13, 18:30
          Daliśmy się nabrać na tą ściemę...pół roku temu zamawialiśmy na tej stronie do teraz nie widać nic na horyzoncie..Mamy całą korespondencję z nimi i nie pomogły nawet groźby zawiadomienia policji, wiedzą co robią. Szkodliwość tego czynu była za niska by wszczynać dochodzenie. Ale ostrzegać na forum nikt nam nie zabroni.
          • joannakwiatkowska-oe Re: złote wyprzedaże... 25.06.13, 15:32
            Witam,
            przykro mi, że spotkała Panią tak nieprzyjemna sytuacja. Jednak nasza firma dokłada wszelkich starań, tak aby każdy klient był zadowolony, a nasza praca efektywniejsza. Zapewniam, że staramy się aby takie przykre sytuacje, które Panią spotkały, już się nie zdarzały.
            Pozdrawiam, Joanna Kwiatkowska.
            • jopek83 Re: złote wyprzedaże... 26.06.13, 12:22
              Rozumiem ,że Pani przykro gdyż na forum ludzi zainteresowanych zakupem na tej stronie zostały napisane przykre słowa a to raczej zniechęca to zakupu. Ale gdyby komukolwiek zależało na uczciwym rozwiązaniu sprawy to przesyłka trafiła by do nas prędzej czy później a tak sie nie stało, widzi Pani wyjście z tej sytuacji? Bo nikt już się nie interesuje się nami i nie odpowiada na nasze zgłoszenia. To jest dopiero przykre.
              • joannakwiatkowska-oe Re: złote wyprzedaże... 12.07.13, 16:38
                Zapewniam, że zależy mi, żeby ta sytuacja została rozwiązana pomyślnie dla Pani. Dlatego też, proszę o podanie numeru zamówienia, a obiecuję, że dołożę wszelkich starań, by rozwiązać tę nieprzyjemną sytuację.

Czekam na odzew,
                Joanna Kwiatkowska.
                • jopek83 Re: złote wyprzedaże... 14.07.13, 11:07
                  Witam,
                  Numer zamówienia: #100032844.
                  Bardzo dziękuję za zainteresowanie i czekam na informację co dalej i dlaczego transakcja nie została sfinalizowana.
                  • joannakwiatkowska-oe Re: złote wyprzedaże... 15.07.13, 17:09
                    Numer tego zamówienia świadczy o tym, że to nie w naszym klubie dokonywała Pani zakupów, a w klubie z Japonii 66procent.pl lub 66prezent.pl, który oszukał kilkadziesiąt tysięcy osób (było o tym dosyć głodno w mediach).
                    Zaznaczam, że nasz klub złotewyprzedaże.pl absolutnie nie jest z nim powiązany w żaden sposób.

Żałuję, że taka sytuacja miała miejsce. Tym bardziej zapraszam Panią do zapoznania się z ofertą Złotych Wyprzedaży, dodatkowo mogę zaoferować bon zakupowy o wartości 10zł, aby mogła się Pani sama przekonać, że warto dołączyć do naszego klubu zakupowego.

Wystarczy, że poda mi Pani adres e-mailowy, podany przy rejestracji na Złotych Wyprzedażach.

Pozdrawiam,
                    Joanna Kwiatkowska
                    • linn_linn Re: złote wyprzedaże... 15.07.13, 19:30
                      To nie ja, to kolega... PRL wiecznie zywy.
                      Skoro nie jestescie z nimi powiazani, to skad znacie ich numery zamowien?
                      • joannakwiatkowska-oe Re: złote wyprzedaże... 17.07.13, 18:12
                        Jesteśmy liderem wśród klubów zakupowych, dlatego też takie rzeczy musimy wiedzieć. Ponadto, wielokrotnie mieliśmy zapytania od klientów, którzy składali zamówienia w innych klubach zakupowych, a kontaktowali się z naszym Biurem Obsługi Klienta. I na potrzeby takich zdarzeń sprawdziliśmy jakimi numerami zamówień posługują się konkurencyjne kluby zakupowe, tak abyśmy mogli kierować klientów w odpowiednie dla nich miejsce.

Pozdrawiam,
                        Joanna Kwiatkowska.
                        • jopek83 Re: złote wyprzedaże... 18.07.13, 20:10
                          Bardzo dziękuję Pani za informację , nie rozumiem jeszcze dlaczego strona która nie była Wasza wygląda tak samo oryginalna ze "Złotych wyprzedaży" ..skąd mam wiedzieć następnym razem gdzie robię zakupy i jak to sprawdzić??
                          • joannakwiatkowska-oe Re: złote wyprzedaże... 24.07.13, 20:32
                            Jedyną stronę, którą prowadzimy, to ta, pod adresem www.zlotewyprzedaze.pl Pod żadną inną stroną ani nazwą nie prowadzimy naszego klubu zakupowego. Dlatego, jeśli chce Pani uniknąć takich sytuacji jak wcześniej, proszę zwracać uwagę na adres strony. smile
                            Pozdrawiam,
                            Joanna Kwiatkowska
                            • falufani Re: złote wyprzedaże... 07.08.13, 15:57
                              Witam
                              Zdecydowanie odradzam.Ściema i nic więcej. Zamawiałem czterokrotnie , tylko dwukrotnie towar dotarł zgodny z zamówieniem. Jeden raz nie otrzymałem zamówionego towaru. Owszem pieniądze zostały oddane , jednak niesmak pozostał. Oczekujesz miesiąc na zamówiony towar a nagle okazuje się , że nie ma tego co zamówiłeś. I sytuacja z dzisiejszego dnia: kurier przywozi przesyłkę , po otwarciu okazuje się , że nie jest to ten towar który został zamówiony.sadsad bez problemu dodzwoniłem się na infolinię , jednak tłumaczenia Pani były żałosne.Nie mam ochoty cytować mimo , że posiadam nagranie. Przy składaniu zamówienia zrobiłem zdjęcia zamawianych towarów , więc nikt mi mnie wmówi co zamawiałem. Chcecie ryzykujcie , czekajcie ponad miesiąc a później przykra niespodzianka i frustracja..........ja uciekam jak najdalej .....pozdrawiam.....absolutnie odradzam
                              • joannakwiatkowska-oe Re: złote wyprzedaże... 09.08.13, 20:47
                                Witam,
                                pragnę Pana bardzo przeprosić za zaistniałą sytuację. Trzeba to jak najszybciej wyjaśnić, dlatego prosiłabym Pana o numer zamówienia. Dzięki temu, sprawdzimy i wyjaśnimy tę sytuację. Zapewniam Pana, że sprawę przekażę do dyrektora Customer Care.
                                Opinie naszych Klientów są dla nas najważniejsze, dlatego dokonamy wszelkich starań, by wyjaśnić tę sprawę jak najszybciej.

Jeszcze raz bardzo przepraszam,
                                Joanna Kwiatkowska.
                                • falufani Re: złote wyprzedaże... 10.08.13, 09:06
                                  witam
                                  opisałem całą historię , tak jak było , podam Pani numery zamówień , jednak dalsza rozmowa na tym forum nie ma sensu , zdecydowanie odradzam zakupy w firmie , którą Pani reprezentuje
                                  zamówienia numer : 196916 oraz 218770
                                  pozdrawiam
    • ania_waw3 Re: złote wyprzedaże... 24.09.13, 18:13
      Ja kupuję dość często na ZW. Kiedyś różnie bywało z zamówieniami, teraz już się poprawili, wszystko dociera na czas. Zawsze fajnie kupić coś w okazyjnej cenie smile
    • ania_waw3 Re: złote wyprzedaże... 09.12.13, 10:28
      W porządku, dobre marki, niezłe ceny. W zeszłym roku w okresie przedświątecznym przesyłki nie docierały na czas, ale pod koniec listopada zmawiałam buty dla chłopaka i nie było opóźnień wink
      • palma-kokosowa Re: złote wyprzedaże... 12.12.13, 22:40
        A ja zamówiłam dla siostry bluzę od Mr Gugu & miss go. Nie wiem, jak długo będę czekała na przesyłkę, ale podali termin 18-23 grudnia, więc mam nadzieję, że naprawdę go dotrzymają! Zdziwiłam się za to, że jakaś kobieta od nich zadzwoniła do mnie, żeby zapytać co z przelewem (bo robiłam go po 23, tuż przed zamknięciem aukcji), a już przed południem następnego dnia się dopytywali, czy aby na pewno przelew zrobiłam. A jak już zaksięgowali pieniądze, do zadzwonili do mnie znowu, żeby mnie uspokoić i wszystko potwierdzić. W sumie nie uwierzyłabym, gdybym się sama nie przekonałasmile
        • 5pk Re: złote wyprzedaże... 08.03.14, 11:03
          Wielokrotnie kupowałem na złotych wyprzedażach towar ok jednak jeśli coś pójdzie nie tak zaczynają się schody. Ostatnio na skutek bałaganu otrzymałem nie swoje zamówienie wg sugestii odesłałem towar jednak od ponad miesiąca nie mogę doprosić się zwrotu pieniędzy. Raz ktoś dzwoni że niby otrzymali zwrot za kilka dni pytają o dowód nadania......... dlatego nie polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka