Dodaj do ulubionych

Jaki jest najleszy dekoder?

16.02.13, 07:18
Chciałam zapytać jaki dekoder jest najlepszy? Im droższy tym lepszy? Jaki model i firmę polecacie? Nie mam kablówki i nie zamierzam jej mieć. Natomiast do 31 lipca 2013 r. trzeba kupić nowy dekoder, a w sklepach jest duży wybór i zupełnie nie wiem na jaki się zdecydować.
Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA POMOCsmile
Obserwuj wątek
    • linn_linn Re: Jaki jest najleszy dekoder? 16.02.13, 09:23
      Chodzi o to pewnie:
      biznes.gazetaprawna.pl/artykuly/609188,uwaga_na_falszywe_dekodery_do_naziemnej_telewizji_cyfrowej.html
      Napisze jak to wyglada "w parniu". Ja ten temat przerabiam od prawie roku we Wloszech. Jeden wielki koszmar. Mam tv z dekoderem wewnetrznym i dekoder zewnetrzny w kuchni. Kazdy z nich lapie inne kanaly. W dodatku dzis lapie, jutro nie, rano lapie, wieczorem nie. Bardzo duzo zalezy od miejsca zamieszkania, pogody smile Mam nadzieje, ze w Polsce bedzie to wygladac lepiej, ale za bardzo bym nie liczyla.
      Rezultat jest taki, ze po wielu miesiacach zdecydowalam 1. wymienic w koncu tv w kuchni na nowy z dekoderem wewnetrzym 2. skontrolowac antene i cala instalacje
      Swoja droga jeszcze raz docenilam zalety tv satelitarnej.

• joanna_poz Re: Jaki jest najleszy dekoder? 18.02.13, 10:37
      Natomiast do 31
      > lipca 2013 r. trzeba kupić nowy dekoder,

trzeba, o ile masz telewizor bez wbudowanego tunera mpeg 4.
      wiekszosc plazm, Lcd nawet sprzed kilku lat to ma, wiec nie trzeba nic dokupowac.

no chyba ze masz tv kineskopowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka