06.11.14, 14:23
Chodzę właściwie tylko w dżinsach, mam kilka par i co jakiś czas kupuję nowe/wyrzucam stare. To oczywiste wink

Moje pytanie: jaką cenę dżinsów uważacie za sensowną? Mam na myśli cenę regularną w sklepach (nie wliczam lumpexów i wyprzedaży). Dla mnie to 150zł. Więcej nie wydam.
Obserwuj wątek
    • j_rutka Re: Dżinsy 06.11.14, 14:33
      My z m jeździmy do outletów - typu Factory i "firmowe" typu Levis zdarzają sie często i za 100. Dla mnie sensowna cena to do ok 200zł. W zeszłym roku w Niemczech obkupiliśmy się w takie droższe marki typu Ralph L po ok 30-40 Euro - jakby kogoś interesowało to jest taki kompleks w Volsburgu - vis a vis AutoStadt. Prochowce Bugatti były po 50 Euro. Normalnie byśmy za tyle nie kupili niczego, a tam zostawiliśmy sporo kasy smile
      • j_rutka Re: Dżinsy 06.11.14, 14:35
        Normalnie byśmy za tyle nie kupili niczego tego typu marek - no oczywiście nowych rzeczy , bo w lumpeksie to i dużo taniej się zdarzają smile
      • blasphemy Re: Dżinsy 06.11.14, 14:54
        > kogoś interesowało to jest taki kompleks w Volsburgu

Reszcie świata to miejsce jest znane jako Wolfsburg.
    • coralin Re: Dżinsy 09.11.14, 11:58
      Też uwielbiam dżinsy i najlepiej wspominam te z firm specjalizujących się w dżinsach, za które sporo płaciłam. Teraz mam levisy, kupione za 250 (kosztowały ponad 400, udało mi się kupić na wyprzedaży) i uwielbiam je. Amerikanosy kosztowały 250 i trochę nie trafiłam z kolorem, ale leżą super. Ostatnio kupiłam Cross za 150 i mimo paska cały czas podciągam, mimo że są dość niskie. Ale kolor super.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka