Dodaj do ulubionych

Koszule męskie

11.02.18, 15:25
Jakie noszą Wasi bliscy Panowie ?
typ chętnie slim fit
Konsul
Vistula
Kastor
Szukam jakości relatywnej do ceny
Jutro mają być w Lidlu ale jak z jakością ?
Byliśmy w Outlecie ale nic nie było fajnego w ładnym kolorze
Obserwuj wątek
    • liliawodna222 Re: Koszule męskie 11.02.18, 18:47
      Carry smile
    • joanna_poz Re: Koszule męskie 12.02.18, 09:09
      u nas koszula z Lidla wylądowała w smietniku (recycligowym).
      teoretycznie miała 100% bawełny, ale mażlonek stwierdził, że czuje się w niej jak w najgorszym poliestrze..

co do innych firm:
      Wolczanka (i Vistula tez) mają bardzo często promocje z 2-gą koszula gratis. moze tanie one nie są, ale już w takiej kompozycji - a jakośc jest super - wypada to korzystnie.
      • monika887 Re: Koszule męskie 12.02.18, 10:58
        Ostatnio Lambert/Wólczanka miał promocję 3 za 2 przy cenach wyprzedażowych. Można nabyć 3 koszule łącznie za 200 zł, gdzie każda ma na metce cenę wyjściową 249,99 zł. Jakość extra.
        • joanna_poz Re: Koszule męskie 12.02.18, 11:14
          no wlasnie.
          przy okazji warto sobie tam zalozyc karte klienta - bo wtedy dostaje się powiadomienia o tego typu promocjach.
          • gingers73 Re: Koszule męskie 13.02.18, 17:02
            Kurczę a wczoraj 2 w Lidlu kupiłam
            Ehhh
            Trudno
            Idę popatrzeć na Wolczanke
    • adam2405 Re: Koszule męskie 13.04.19, 16:11
      Z najbardziej dostępnych koszul na rynku to Lambert czasem coś z zwykłej kolekcji Wólczanki ale tu z jakością już różnie odnośnie ceny. Jak szukam koszuli na co dzień czyli w normalnej cenie a dobrej jakości to biorę koszule z hektora z ich sklepu internetowego gdzie mam duży wybór i mogę też zamówić koszulę na miarę co prawda po przez maila ale wymyślać mogę dużo i dostanę taką koszule jaką chcę
      sklep-hektor.pl
    • banowanyzaprawde1 Re: Koszule męskie 13.04.19, 19:20
      Camp David i Camel.
    • mlodyniedowziecia Re: Koszule męskie 13.04.19, 20:20
      Zdecydowanie Wólczanka lub jeszcze lepiej Lambert. W styczniu/lutym i lipcu/sierpniu nawet w outlecie mają promocje 3-cia gratis. Ostatnio kupiłem 6 szt. za niespełna 3 stówy. Ceny z metek duużo wyższe (200-300 zł/szt). Wybór kolorów, wzorów całkiem spory, a jestem wysoki i szczupły.
      Co do slim fit. Zawsze mnie to bawi setnie. Teraz firmy jadą z marketingiem po bandzie, prawie wszyscy są slim. Jest super slim - dla prawdziwego chudzielca, slim fit - dla normalnego faceta (L,XL) i regular - to dla miśka z brzuchem (odpowiednik XXL). Oczywiście decyduje jeszcze wzrost i numer kołnierzyka.
    • wiktor_bog Re: Koszule męskie 14.04.19, 00:08
      Witam,
      osobiście polecam Bytom - dość często można trafić na różne promocje (promocja 50% lub druga koszula gratis). Dobrej jakości bawełna, odpowiedni wybór rozmiarów.
      Wólczanka - dobra jakość, niestety koszule o nieco dziwnych rozmiarach - mnie osobiście ciężko jest trafić w swój smile
      Na koszule Kastor, Lavard, etc. - polecam uważać, często mają dużą domieszkę poliestru!
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka