masza76 16.02.05, 12:34 Hej, czy znacie może jakieś fajne second handy w wawie, gdzie można kupić dobre ciuszki, gdzie wybór jest spory i ciekawy, a dostawy regularne? I gdzie nie czuć stęchlizną i badziewiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prolens Re: second handy w Warszawie 24.02.05, 20:36 Na rondzie Wiatraczna jest olbrzymi sklep "kiermasz odzieży" - naprawde fajne ciuchy, dla dorosłych i dzieci. Często tam kupuje!!!!! Odpowiedz Link
pokonewka Re: second handy w Warszawie 10.04.05, 16:14 Watek wprawdzie juz stary, ale na tyle krotki, ze chyba nie ma sensu go dublowac. Czy ktos moze zna jakies warte odwiedzania sklepy w okolicach Mokotowa lub Centrum? Odpowiedz Link
malgoraptor Re: second handy w Warszawie 10.04.05, 17:51 Uwielbiam lumpeksy. Przede wszystkim dlatego, że można do woli grzebać, oglądać i mierzyć. Mogę w lumpeksie spędzić godzinę i dłużej, jedyny warunek: żeby pani sprzedająca nie chciała mi "pomagać". Mokotów: fajny lumpeks jest w Landzie na os. Służew, a po drugiej stronie stacji metra drugi, na parterze bloku przy ul. Mozarta. Odpowiedz Link
okruszek100 Re: second handy w Warszawie 17.05.05, 15:39 ogrodowa, przy Jana Pawla oraz Nowolipki- polecam. a najbardziej na hali mirowskiej-w srodku hali oraz blaszak na zewnatrz, w alejce z jarzynami Odpowiedz Link
sloggi Re: second handy w Warszawie 19.05.05, 01:51 Bródno Eurociucholand - Wyszogrodzka 5 Odpowiedz Link
very_martini Re: second handy w Warszawie 22.05.05, 21:24 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24662 przypadeczkiem do Was zajrzałam Pozdrr 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link