psiaki_i_ferajna 29.08.05, 09:33 własnie do dzisiejszej GW dołączono reklamówkę Rossmanna i są spore obniżki, np. karma dla psiaka, musze też wypróbowac ich płyn do naczyń - za 1,99 i żel pod prysznic, chyba też taka cena. Czy znacie tę markę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daimona TAK I POLECAM 29.08.05, 16:42 Naprawdę mają niezłe rzeczy pod własną marką - np.: podpaski i tampony - taniocha! - a nie widzę różnicy w jakości w porównaniu np.: do Allwaysów czy OB. Podobnie z płynami do naczyń, odświeżaczami powietrza, ręcznikami papierowymi.... można sporo zaoszczędzić, a nie stracić specjalnie na jakości. Odpowiedz Link
mistan Re: TAK I POLECAM 29.08.05, 17:38 Ja w Rossmanie zaopatruje się w produkty Frosch, a także w Rossmanowe kostki do czyszczenia WC i świeczki, często są w promocyjnych cenach - a duży wybór. Odpowiedz Link
hotcoffee Re: rossmann 29.08.05, 19:35 Dziewczyny, polecam ten wątek do przejrzenia na Wizażu: www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=54849&highlight=rossman 395 wypowiedzi na temat kosm. z tego sklepu. Można się zorientować co warto a czego nie warto u nich kupić Odpowiedz Link
mistan Re: rossmann 29.08.05, 22:22 Bardzo fajny ten link - dzięki. A tak poza-kosmetycznie to jest tam mnóstwo rzeczy do domu itd i radzę zwracać na nie uwagę, bo pośród, że tak powiem "badziewia" zdarzają się prawdziwe perełki. Kiedyś kupiłam 3 różnej wielkości puszki na herbatę - bardzo gustowne, które kosztowały razem tyle, co 1 puszka w innym sklepie. A także śliczne tacki malutkie, stylizowane na stare - które po kilku tyg. zobaczyłam w necie w pewnym sklepie - galerii, oczywiście z kilkakrotnie wyższą ceną i opisem typu "stylizowane na stare angielskie malowidła" czy jakoś tak Odpowiedz Link
psiaki_i_ferajna Re:byłam, sprawdziłam 30.08.05, 08:25 kupiłam tabletki do zmywarki - 50 szt. za 10,99 (są ok) i karmę dla psa - i suchą, i w puszkach. Puszka za 1,19, a chappi w puszce 2,39 czyli 2 razy drożej. Kupiłam tez żel pod prysznic za 2,5. I pomysleć, że nie znałam wczesniej tego sklepu... czysta oszczędność Odpowiedz Link
vernalis1 Re:byłam, sprawdziłam 30.08.05, 08:35 A w moim miescie nie ma tego sklepu!!!....(((((( najblizszy w Łomży(35km)- a tam przeciez jeżdzic nie będę....( Odpowiedz Link
sweetkiss Re:byłam, sprawdziłam 30.08.05, 12:01 Vernalis jeśli jesteś z Ostrołęki (moja decukcja) to rossman będzie podobno od grudnia, w nowobudownym obiekcie pss spolem przy Prądzyńskiego Odpowiedz Link
vernalis1 Re:byłam, sprawdziłam 30.08.05, 14:18 Dedukcje masz NIEZAWODNA!!! ) Tak, jestem z Ostrołeki.. koło grudnia powiadasz?? super!!! Dzieki!!!! Pozdrawiam!!!! Odpowiedz Link
sweetkiss Re:byłam, sprawdziłam 30.08.05, 18:50 Tak tak, z pięknego grodu nad Narwią pozdrawiam Odpowiedz Link
vernalis1 Re:byłam, sprawdziłam 31.08.05, 08:46 )) I pomyslec,ze może prawie dzień w dzień mijamy sie na ulicy, w sklepie np. Minimalu czy Gośce......) Odpowiedz Link
kawa_inka1 kupiłam tonik... 02.09.05, 14:08 z kwiatu pomarańczy. Z promocji za 1,99zł! Produkowany przez nich w ciemnej szklanej buteleczce. Zapach mi odpowiada, skóry nie ściąga (mam cerę raczej suchą). Polecam. Acha! I próbowałam krem różany! Rewelka! Odpowiedz Link
agab51 Re: rossmann 04.09.05, 19:24 w moim mieście Rossmann jest w centrum handlowym. jest tam też market (całkiem spory i jest sporo promocji). i co się okazuje, ze wszystkie artykuły, które są w obu sklepach (w Rosmanie i w markecie) cenowo wypadają na korzyść R. tak więc jeśli mam kupować coś z chemii, to zawsze kupuję to w R, bo jest taniej. poza tym w R. kupuję zawsze produkty dziecięce - Bebiko, soki i deserki oraz pieluszki jednorazowe, te produkty w R. są najtaniej w całym mieście. Odpowiedz Link
kiwigirl Re: rossmann 05.09.05, 12:57 a w Wa-wie niestety często odwrotnie. wiele "markowych" kosmetyków czy środków czyszczących taniej sprzedają markty typu carefour. ostatnie zakupy: żel do WC taki w tubie trójkątnej (nie pamiętam nazwy) rossmann 5pln z groszami, w Carefourze poniżej 5pln. Podpaski bella perfecta blue podwójna paczka - to samo dokładnie, kilkadziesiąt groszy taniej. na pojedyńzych rzeczach faktycznie nie ma co jeździć daleko, ale jak sie robi spore zakupy to jednak rossmann przegrywa. Odpowiedz Link
monidelko Re: rossmann 19.09.05, 10:16 a ja odkryłam chusteczki 'rossmanowskie' do pupy dla dzieci. Rewelacja!!! 80szt za 3,99!!! Chyba nigdzie nie ma taniej. Nawilżone, ładnie pachną a mojej córci nic po nich nie jest. Polecam! Kupuje w rossmanie też tabletki, sól i zapach do zmywarki ( firmy ORO lub ich rosmannowskie ). Czasem można znależć bardzo fajny prezent dla dziecka - ostatnio wielkie pudełko farb brokatowych za 14zł, zabawa przednia, dla małej kupiłam 'misia szmatkę' - taka zabawka, główka misia z doszytą frotte szmatką która ma zawiązane rogi a przy jednym jest gryzak, do gryzienia świetna i jedna z tych ulubionych - można prać w pralce. Co jeszcze... a zdjęcia. Można u nich tanio zrobić odbitki a w lato była promocja cyfrowych. Jakość bardzo dobra. Polecam ten sklep! Odpowiedz Link