29.08.05, 09:33
własnie do dzisiejszej GW dołączono reklamówkę Rossmanna i są spore obniżki,
np. karma dla psiaka, musze też wypróbowac ich płyn do naczyń - za 1,99 i żel
pod prysznic, chyba też taka cena.

Czy znacie tę markę?
Obserwuj wątek
    • daimona TAK I POLECAM 29.08.05, 16:42
      Naprawdę mają niezłe rzeczy pod własną marką - np.: podpaski i tampony -
      taniocha! - a nie widzę różnicy w jakości w porównaniu np.: do Allwaysów czy OB.

Podobnie z płynami do naczyń, odświeżaczami powietrza, ręcznikami
      papierowymi.... można sporo zaoszczędzić, a nie stracić specjalnie na jakości.
      • mistan Re: TAK I POLECAM 29.08.05, 17:38
        Ja w Rossmanie zaopatruje się w produkty Frosch, a także w Rossmanowe kostki do
        czyszczenia WC i świeczki, często są w promocyjnych cenach - a duży wybór.
    • hotcoffee Re: rossmann 29.08.05, 19:35
      Dziewczyny, polecam ten wątek do przejrzenia na Wizażu:

www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=54849&highlight=rossman
      395 wypowiedzi na temat kosm. z tego sklepu. Można się zorientować co warto a
      czego nie warto u nich kupić smile
      • mistan Re: rossmann 29.08.05, 22:22
        Bardzo fajny ten link - dzięki.
        A tak poza-kosmetycznie to jest tam mnóstwo rzeczy do domu itd i radzę zwracać
        na nie uwagę, bo pośród, że tak powiem "badziewia" zdarzają się prawdziwe
        perełki. Kiedyś kupiłam 3 różnej wielkości puszki na herbatę - bardzo gustowne,
        które kosztowały razem tyle, co 1 puszka w innym sklepie.
        A także śliczne tacki malutkie, stylizowane na stare - które po kilku tyg.
        zobaczyłam w necie w pewnym sklepie - galerii, oczywiście z kilkakrotnie wyższą
        ceną i opisem typu "stylizowane na stare angielskie malowidła" czy jakoś tak wink
        • sloggi Re: rossmann 30.08.05, 01:15
          Mają dobre jakosciowo szampony.
          • psiaki_i_ferajna Re:byłam, sprawdziłam 30.08.05, 08:25
            kupiłam tabletki do zmywarki - 50 szt. za 10,99 (są ok) i karmę dla psa - i
            suchą, i w puszkach. Puszka za 1,19, a chappi w puszce 2,39 czyli 2 razy
            drożej.
            Kupiłam tez żel pod prysznic za 2,5. I pomysleć, że nie znałam wczesniej tego
            sklepu... czysta oszczędność
            • vernalis1 Re:byłam, sprawdziłam 30.08.05, 08:35
              A w moim miescie nie ma tego sklepu!!!....sad(((((( najblizszy w Łomży(35km)- a
              tam przeciez jeżdzic nie będę....sad(
              • sweetkiss Re:byłam, sprawdziłam 30.08.05, 12:01
                Vernalis jeśli jesteś z Ostrołęki (moja decukcja) to rossman będzie podobno od
                grudnia, w nowobudownym obiekcie pss spolem przy Prądzyńskiego smile
                • vernalis1 Re:byłam, sprawdziłam 30.08.05, 14:18
                  Dedukcje masz NIEZAWODNA!!! smile) Tak, jestem z Ostrołeki.. koło grudnia
                  powiadasz?? super!!! Dzieki!!!! Pozdrawiam!!!!
                  • vernalis1 Re:byłam, sprawdziłam 30.08.05, 14:19
                    Ty także Waćpanna z Ostrołeki ???
                    • sweetkiss Re:byłam, sprawdziłam 30.08.05, 18:50
                      Tak tak, z pięknego grodu nad Narwią smile pozdrawiam
                      • vernalis1 Re:byłam, sprawdziłam 31.08.05, 08:46
                        smile)) I pomyslec,ze może prawie dzień w dzień mijamy sie na ulicy, w sklepie
                        np. Minimalu czy Gośce......smile)
                        • sweetkiss Re:byłam, sprawdziłam 31.08.05, 15:54
                          Może i tak jest... smile
                          • vernalis1 Re:byłam, sprawdziłam 31.08.05, 19:07
                            smile)
    • sunny_day rossmann 02.09.05, 12:50
      www.rossmann.com.pl/firma/rossmann_w_polsce

--
    • kawa_inka1 kupiłam tonik... 02.09.05, 14:08
      z kwiatu pomarańczy. Z promocji za 1,99zł! smile Produkowany przez nich w ciemnej
      szklanej buteleczce. Zapach mi odpowiada, skóry nie ściąga (mam cerę raczej
      suchą). Polecam.
      Acha! I próbowałam krem różany! Rewelka! smile
    • agab51 Re: rossmann 04.09.05, 19:24
      w moim mieście Rossmann jest w centrum handlowym. jest tam też market (całkiem
      spory i jest sporo promocji). i co się okazuje, ze wszystkie artykuły, które są
      w obu sklepach (w Rosmanie i w markecie) cenowo wypadają na korzyść R. tak więc
      jeśli mam kupować coś z chemii, to zawsze kupuję to w R, bo jest taniej.
      poza tym w R. kupuję zawsze produkty dziecięce - Bebiko, soki i deserki oraz
      pieluszki jednorazowe, te produkty w R. są najtaniej w całym mieście.
      • kiwigirl Re: rossmann 05.09.05, 12:57
        a w Wa-wie niestety często odwrotnie. wiele "markowych" kosmetyków czy środków
        czyszczących taniej sprzedają markty typu carefour.
        ostatnie zakupy:
        żel do WC taki w tubie trójkątnej (nie pamiętam nazwy) rossmann 5pln z groszami,
        w Carefourze poniżej 5pln. Podpaski bella perfecta blue podwójna paczka - to
        samo dokładnie, kilkadziesiąt groszy taniej. na pojedyńzych rzeczach faktycznie
        nie ma co jeździć daleko, ale jak sie robi spore zakupy to jednak rossmann
        przegrywa.

• monidelko Re: rossmann 19.09.05, 10:16
          a ja odkryłam chusteczki 'rossmanowskie' do pupy dla dzieci. Rewelacja!!! 80szt
          za 3,99!!! Chyba nigdzie nie ma taniej. Nawilżone, ładnie pachną a mojej córci
          nic po nich nie jest. Polecam! Kupuje w rossmanie też tabletki, sól i zapach do
          zmywarki ( firmy ORO lub ich rosmannowskie ). Czasem można znależć bardzo fajny
          prezent dla dziecka - ostatnio wielkie pudełko farb brokatowych za 14zł, zabawa
          przednia, dla małej kupiłam 'misia szmatkę' - taka zabawka, główka misia z
          doszytą frotte szmatką która ma zawiązane rogi a przy jednym jest gryzak, do
          gryzienia świetna i jedna z tych ulubionych - można prać w pralce. Co
          jeszcze... a zdjęcia. Można u nich tanio zrobić odbitki a w lato była promocja
          cyfrowych. Jakość bardzo dobra. Polecam ten sklep!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka