duchess85 13.08.08, 20:20 Cześć Znacie jakiś nieinternetowy sklep zoologiczny o przystępnych cenach w Warszawie? Z internetowych polecam przy okazji sklep animalia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siliana1 Re: sklep zoologiczny 13.08.08, 20:58 znam tansze, niz animalia (krakvet, animalglob). w tym 2 nie ma limitu zakupow, dostawa w wwie gratis. w zasadzie to przestalam kupowac w nieinternetowych. kurier dzwiga ciezkie karmy i akcesoria, nie ja. a do tych realnych ide tylko wtedy, jak czegos mi nagle zabraknie. duzy wybor jest np. w kakadu w arkadii, poszlam tam obejrzec kontenerek, po czym kupilam go w necie 50 zl taniej. Odpowiedz Link
joanna_poz Re: sklep zoologiczny 14.08.08, 13:24 z internetowych ja kupuję w grandecane.pl (z ciekawości weszłam na animalia, ktorą polecasz - ale cena tej karmy, która ja kupuję, jest bardzo wysoka). ja tez zrezygnowałam z kupowania karmy w sklepach nieinterntowych. karma jest tam droga, problemy z dzwiganiem itp. Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: sklep zoologiczny 14.08.08, 14:01 Animalia jest moim zdaniem dość droga, polecam Krakvet zdecydowanie - kupowałam tam zawsze zanim żona naszego ulubionego pana weterynarza otworzyła swój realny sklep - zawsze daje mi takie rabaty, że muszę już zamawiać przez internet. Odpowiedz Link
duchess85 Re: sklep zoologiczny 14.08.08, 19:45 Dziękuję Wam za komentarze, dzisiaj się przeszłam po zwykłych sklepach i przeraziły mnie ceny Animalia była mi polecana, zresztą różnica w cenach w sklepach "stacjonarnych" a tu jest ogromna i na moje niewprawne oko początkującej Ale dzięki za te nazwy, na pewno tam zajrzę. Gdyby ktoś miał jeszcze mimo wszystko na jakiś sensowny sklep stacjonarny, to też poproszę. Odpowiedz Link
siliana1 Re: sklep zoologiczny 16.08.08, 14:05 biorac pod uwage te oferte, krakvet jest najtanszy: www.krakvet.pl/includes/languages/polish/najtanszy.php Odpowiedz Link
under-grund Re: sklep zoologiczny 16.06.09, 17:45 czemu nieinternetowe? ja tam zawsze przez neta kupuje wszystko dla mojego psiaka, jak narazie to chyba najbardziej jestem zadowolona z delazoo.pl i ceny maja przystepne i wybor spory Odpowiedz Link
ofelia1982 Re: sklep zoologiczny 16.06.09, 20:52 ja jeszcze polecam telekarmę (allegro) - najtanszy żwirek dla kotków (ten ekologiczny zbrylający się, co mozna w kibelku spłukiwac i nie zapycha). najtaniej wychodzi jak sie kupi 40L - Pan dźwiga, jest o 50% taniej niz w tradycyjnym sklepie i starcza na pół roku bodajże. Odpowiedz Link
kasia_piet Re: sklep zoologiczny 17.06.09, 09:17 Moje koty jedzą karmę specjalistyczną, porównałam ponownie ceny w sklepach, które wymieniliście (bo może coś się zmieniło ostatnio) - dla mnie zdecydowanie cały czas najtańsza jest animalia - mam tu spore już rabaty, zamawiam rzadko i dużo, więc dostawę mam za darmo. Odpowiedz Link
lady2009 Re: sklep zoologiczny 17.06.09, 13:18 z internetowych to ostatnio na alegro zamowilam saszetki dla kota i za 45 zaplacilam 134,55. W sklepie zwykłym wyszłoby 220,05 - dlatego polecam allegro. nie wiem jakie atykułu Cie interesują ale jeśli dla psa/kota to polecam sklep stacjonarny jakieś 500 m za Warszawą jadąć prosto Górczewską w kierunku Sochaczewa - ulica bodajże Warszawska. Tam sa "Diety dla psa i kota' - ceny porównywalne ze sklepami internetowymi, nie czekasz na dostawe i spory wybór karm typu Animoda, RC, Purina. Odpowiedz Link
duchess85 Re: sklep zoologiczny 22.06.09, 14:54 ten sklep nieinternetowy to chciałabym dlatego, że zdarza się, że coś się kończy, a nikt nie pomyślał, żeby zamówić. Wszelkie dalsze sugestie mile widziane. Odpowiedz Link
the_money_diet Re: sklep zoologiczny 25.06.09, 12:00 specjalistyczna karmę dla kota (Royal urinary) kupuję na Allegro. Zwirek (Hilton) w markecie. W zwyklych sklepach zwykle dokupuje małe przegryzki czy zabawki, czasem jakąś niewielką torebkę suchego żarcia. Odpowiedz Link