rudakoza 23.01.09, 17:44 Jakich używacie? Ja mam akurat obecnie niemiecki ariel duze pudlo, jeszcze z czasow jak bylo wiecej kasiorki. Wczesniej używalam vizir sensitiwe, podobno bonux jest ok, ktos uzywal? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woman-in-the-city Re: proszek do prania 23.01.09, 18:00 Bonuxa uzywałam jest bardzo dobry, ale ostanio przeszłam na proszek niemiecki z Lidla, duzo tanszy i równie dobry. Odpowiedz Link
rudakoza Re: proszek do prania 23.01.09, 18:02 oooo, a mozesz podac mi nazwe tego proszku? Odpowiedz Link
woman-in-the-city Re: proszek do prania 23.01.09, 18:07 Maxi Trat Color czy jakoś tak Dla mnie swietnym testerem są ubranka mojego synka, jesli plamy nawet te trudne schodzą z nich po tanszym proszku to nie warto przepłacac kupujac te droższe, ale za to reklamowane Odpowiedz Link
dorota20w Re: proszek do prania 23.01.09, 18:19 ja ostatnio cos zawiedziona jestem na Vizirze, chyba jego skład sie pogorszył ale boję sie jakos znaleźć inny zamiennik. próbowałam Persila i było jeszcze gorzej... ile proszku sypiecie do prania? Odpowiedz Link
wanielka Re: proszek do prania 23.01.09, 18:19 używam do białego i kolorowych Rex Soda Effect i jestem bardzo zadowolona, do czarnych - płyn Kłębuszek z Biedronki. dla mnie bez zarzutu. kiedyś używałam droższych proszków (Arial, Persil, in.) ale nie widzę różnicy w jakości prania, tylko w cenie. dodam, że większość rzeczy piorę w 40st. programem krótkim. są czyste i pachnące )) Odpowiedz Link
woman-in-the-city Re: proszek do prania 23.01.09, 18:26 A mnie Rex wprawdzie color zawiódł latem,kiedy wrzuciłam spodenki dziecka do pralki zabrudzone uwaga - błotem najzwyklejszym i nie sprał Potem przez jakis czas uzywałam Bonuxa -fajny, ale droższy niż ten Z Lidla, który jest równie skuteczny , a tanszy Odpowiedz Link
rudakoza Re: proszek do prania 23.01.09, 18:24 potwierdzam, używalam raz rexa soda effect do bialego i ok porównywalne do vizira efekty. Odpowiedz Link
marzeka1 Re: proszek do prania 23.01.09, 18:26 A ja od ponad roku przestałam używać proszków, a zaczęłam żele do prania, i chyba jednak je wolę. Odpowiedz Link
woman-in-the-city Re: proszek do prania 23.01.09, 18:27 A jakie polecasz? Bo tak się zastanawiłam, czy jest jakas róznica... Odpowiedz Link
rudakoza Re: proszek do prania 23.01.09, 18:30 zele pod wzgledem ochrony srodowiska i zywotnosci pralki sa super. Odpowiedz Link
sorbek Re: proszek do prania 23.01.09, 18:54 ja uzywam żeli i płynów do prania troche z konieczności bo pralka zostawia na czarnych rzeczach białe ślady nawet jak czerne piore w płynie gdzies tam w srodku zostaje proszek i mimo dwukrotnego płukania sa te ślady dlatego zdecydowałam raz na zawsze skończyć z proszkami Odpowiedz Link
dorota20w Re: proszek do prania 23.01.09, 19:45 a jakie płyny do prania polecacie? ktos polecał biedronkowego -jaki koszt? ile płynu uzywacie na 1 pranie? Odpowiedz Link
sorbek Re: proszek do prania 23.01.09, 20:05 ja leje jak na opakowaniu 2-3 nakrętki do czarnych używam biedronkowego do białych tez albo lidlowego bardzo rozczarowąłam sie wizirem i persilem ( proszkami ) takze za płyny nie mam zamiaru przepłacać Odpowiedz Link
zonaniezona1 Re: proszek do prania 24.01.09, 21:24 Domol z Rosmana - skoncentrowany za 8 zł . Przeczytałam kiedyś niemiecki serwis konsumencki. Jest równie skuteczny jak persil. Odpowiedz Link