Dodaj do ulubionych

Bankowośc internetowa.

03.02.09, 21:21
Czy możecie mi napisać jakieś banki internetowe oprócz Inteligo i mBankiem?
Które polecacie? Mam konto w mBanku ale jak widzę oprocentowanie spada z
miesiąca na miesiąc więc szukam czegoś nowego.
Dzięki
Obserwuj wątek
    • olesia301 Re: Bankowośc internetowa. 03.02.09, 21:38
      Volkswagen Bank
      • majka.da Re: Bankowośc internetowa. 03.02.09, 21:43
        W ING Bank coś internetowego otworzyli, bo dostałam od nich pismo żeby sobie załozyć, ale jakie warunki nie wiem.
        • katw1 Re: Bankowośc internetowa. 05.02.09, 10:21
          Nie wiem jak jest teraz, ale mialam konto w ING to internetowe i zamknelam.
          Oczywiscie samo konto nic nie kosztuje, ale o czym juz w reklamach nie mowili-
          mozna z niego zrobic tylko jeden przelew darmowy w miesiacu, za pozostale trzeba
          placic jak za woly, wiec trzeba by tam trzymac naprawde duza kase zeby nie byc
          na minusie. Dla mnie co robie kilkanascie w miesiacu jest totalnie nieolacalne.
          Nie polecam tego banku
          • sorbek do katw 1 05.02.09, 10:45
            miałaś konto OKO - oszczędnościowe to czego się spodziewałaś - tak to jest jak
            się nie doczyta a potem plecie głupstwa - tam jest jeden darmowy przelew za
            reszte sie płąci ale za to procent znacznie wyższy niz na zwykłym RO-rze - tyle
            ze OKO to konto do oszczędzania a nie do robienia sobie z niego zwykłego konta

do autorki pytania

teraz jest konto direct w ING całkiem za free - przelewy też ale co do
            oprocentowania wszędzie leci na łeb na szyje takze według mnie niczego nie
            zminisz szukając nowego konta nawet jesli teraz jest ciut wyzsze zaraz poleci w
            dół sad
    • krzysztofsf Re: Bankowośc internetowa. 05.02.09, 12:57
      Korzystam od wiosny z euorobank online jest ok.
      Na wyplaty gotowkowe (malutko) mam pieniadze w innym banku z darmowymi bankomatami - dlatego zrezygnowalem z karty debetowej eurobanku i konto mam 100% darmowe (wplywy miesieczne powyzej 800zl zwalniaja z oplat).
      Bezplatny tokem GSM w komorce.

bezgotowkowo place KK i reguluje przelewami z Eurobanku - w miedzyczasie pieniadze procentuja.
    • wegorkie2 Re: Bankowośc internetowa. 05.02.09, 13:08
      Sprawdź Alior - chyba dość dobre warunki.
      • majka.da Re: Bankowośc internetowa ING 05.02.09, 15:15
        Sorbek ma racje.ja mam OKO i tam jakąś kase trzymam, ale na zasadzie lokaty, tylko takiej z której moge wypłącić w każdej chwili nie tracąc odsetek.Nie można tego traktować jak ROR. A przysłali mi żebym sobie właśnie takie direct internetowe założyła, ale ja juz mam wiec nie skorzystamsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka