aaguna 03.02.09, 21:21 Czy możecie mi napisać jakieś banki internetowe oprócz Inteligo i mBankiem? Które polecacie? Mam konto w mBanku ale jak widzę oprocentowanie spada z miesiąca na miesiąc więc szukam czegoś nowego. Dzięki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majka.da Re: Bankowośc internetowa. 03.02.09, 21:43 W ING Bank coś internetowego otworzyli, bo dostałam od nich pismo żeby sobie załozyć, ale jakie warunki nie wiem. Odpowiedz Link
katw1 Re: Bankowośc internetowa. 05.02.09, 10:21 Nie wiem jak jest teraz, ale mialam konto w ING to internetowe i zamknelam. Oczywiscie samo konto nic nie kosztuje, ale o czym juz w reklamach nie mowili- mozna z niego zrobic tylko jeden przelew darmowy w miesiacu, za pozostale trzeba placic jak za woly, wiec trzeba by tam trzymac naprawde duza kase zeby nie byc na minusie. Dla mnie co robie kilkanascie w miesiacu jest totalnie nieolacalne. Nie polecam tego banku Odpowiedz Link
sorbek do katw 1 05.02.09, 10:45 miałaś konto OKO - oszczędnościowe to czego się spodziewałaś - tak to jest jak się nie doczyta a potem plecie głupstwa - tam jest jeden darmowy przelew za reszte sie płąci ale za to procent znacznie wyższy niz na zwykłym RO-rze - tyle ze OKO to konto do oszczędzania a nie do robienia sobie z niego zwykłego konta do autorki pytania teraz jest konto direct w ING całkiem za free - przelewy też ale co do oprocentowania wszędzie leci na łeb na szyje takze według mnie niczego nie zminisz szukając nowego konta nawet jesli teraz jest ciut wyzsze zaraz poleci w dół Odpowiedz Link
krzysztofsf Re: Bankowośc internetowa. 05.02.09, 12:57 Korzystam od wiosny z euorobank online jest ok. Na wyplaty gotowkowe (malutko) mam pieniadze w innym banku z darmowymi bankomatami - dlatego zrezygnowalem z karty debetowej eurobanku i konto mam 100% darmowe (wplywy miesieczne powyzej 800zl zwalniaja z oplat). Bezplatny tokem GSM w komorce. bezgotowkowo place KK i reguluje przelewami z Eurobanku - w miedzyczasie pieniadze procentuja. Odpowiedz Link
wegorkie2 Re: Bankowośc internetowa. 05.02.09, 13:08 Sprawdź Alior - chyba dość dobre warunki. Odpowiedz Link
majka.da Re: Bankowośc internetowa ING 05.02.09, 15:15 Sorbek ma racje.ja mam OKO i tam jakąś kase trzymam, ale na zasadzie lokaty, tylko takiej z której moge wypłącić w każdej chwili nie tracąc odsetek.Nie można tego traktować jak ROR. A przysłali mi żebym sobie właśnie takie direct internetowe założyła, ale ja juz mam wiec nie skorzystam Odpowiedz Link