braciaka1 03.05.10, 19:13 poszukuje pola namiotowego koło dubrownika może ktoś mógłby coś polecić z góry dziekuje.Prosze o linka do strony Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vvv Re: pole namiotowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.10, 20:36 Czy googlarka nic nie pokazuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: pole namiotowe IP: *.chello.pl 04.05.10, 12:41 www.orasac.com/index_pol.htm sprawdzony i tani, jedyną wadą sa długie i strome schody na plaże,ale jeśli jest sie tam 3 dni przeznaczone na zwiedzanie Dubrownika nie stanowi to żadnego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: pole namiotowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.10, 19:14 > sprawdzony i tani, jedyną wadą sa długie i strome schody na plaże, Jesteś pewien co do tych schodów? Ja bym powiedział, że jest tam asfaltowa droga - też zresztą stroma. Poza tym jak ktoś pyta o pole namiotowe to nie wiem czy nie ma na mysli placyku bez wygód za free jaki mozna jeszcze trafić u nas. Takich w Cro nie uświadczy się. Wszędzie są kempingi, lepsze lub gorsze ale zawsze płatne. W samym Dubrovniku jest też kemping. A tak wogóle to proponuje skorzystać ze strony: www.visitdubrovnik.hr/accomodation/?cont=searchcamp oraz jakiejkolwiek mapy (także internetowej), wybrać opcję "in the town" i wypisać sobie interesujące adresy. "Pod maslinom" jest miejscem chwalonym przez wiele osób. Ja osobiście korzytalem z kampu PECA który leży pod drugiej stonie szosy (jest płaski, zacieniony, ma czyste toalety. Dobre wrażenie zrobił na mnie również kamp w Trsteno, parę kilometrów na płn od Orasaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kir Re: pole namiotowe IP: *.pitow.wroc.pl 07.05.10, 14:09 Od wejścia do kampingu do knajpki na plaży jest asfaltowa droga o nachyleniu pewnie ze 20%. Od knajpki do samej plaży są kamienne schodki. Odpowiedz Link Zgłoś
pavelmiest Re: pole namiotowe 05.05.10, 11:18 Nie mogę zaproponować obóz w pobliżu Dubrownika, ale dobry obóz na drodze mogą. Zobacz tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: pole namiotowe IP: *.finemedia.pl 07.05.10, 13:20 Poszukaj tutaj: www.e-camping.net/pl/region/8.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kir Re: pole namiotowe IP: *.pitow.wroc.pl 07.05.10, 14:32 W samym Dubrowniku jest kampig Solitudo. Bardzo dobry na kilka dni żeby posiedzieć w na starówce Dubrownika bo od starówki to jest ok 30min spacerkiem. Jednak żeby tam dłużej siedzieć to on się nie nadaje - to jest kemping patelnia i jest dość drogi www.camping-adriatic.com/solitudo-camp-dubrovnik/ dość blisko Dubrownika jest tez kamp Kupari. Na starówkę da się dojść w godzinę, są też autobusy. Ogólnie ciekawe miejsce, trochę wąska zatłoczona i kiepska plaża Są jeszcze małe kempingi w Orsaczu: Peca i w Mlini:Kate ale nie leżą bezpośrednio nad morzem i są małe Kamping Rudine został zlikwidowany Odpowiedz Link Zgłoś