Gość: Góral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 19:23 Ile km ma trasa biegnąca przez Słowenię i czy to są tylko autostrady. Chodzi o to czy płacąc te 30 Euro przejeżdżam ten kraj autostradą czy autostrady stanowią np 30% trasy przez ten kraj? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hepik1 Re: Ile km w Słowenii 11.08.10, 21:05 Nie prościej spojrzeć na jakąkolwiek mapę Sloweni? np autostradową : www.dars.si/Dokumenti/O_avtocestah_21.aspx A odleglości mozna mierzyć w planerach podróży. Odpowiedz Link Zgłoś
sylunia8080 Re: Ile km w Słowenii 11.08.10, 21:08 Ok 70% trasy to autostrada i warto zapłacić.Zdaje się że trasa ma ok.100km. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-tam Re: Ile km w Słowenii IP: *.chello.pl 11.08.10, 21:55 @Góral napisał(a): Ile km ma trasa biegnąca przez Słowenię i czy to są tylko autostrady. Chodzi o to czy płacąc te 30 Euro przejeżdżam ten kraj autostradą czy autostrady stanowią np 30% trasy przez ten kraj? ************************************************************************************************* Ale kudłate pytanie ... Trasy którymi rodacy jadą przez Słowenię ...NIE WSZYSTKIE !!! trasa 1 < zerknij trasa 2 < zerknij trasa 3 < zerknij Pozdrawiam, P.S. Polecam naszą dokładkę . Odpowiedz Link Zgłoś
lesio5 Re: Ile km w Słowenii 12.08.10, 15:41 Skąd dokąd ?? Trasa jest różna w zależności od tego czy się jedzie na Zagrzeb, na Istrię czy na Rijekę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Góral Re: Ile km w Słowenii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 17:24 lesio5 napisał: > Skąd dokąd ?? > Trasa jest różna w zależności od tego czy się jedzie na Zagrzeb, na Istrię czy > na Rijekę. Na Zagrzeb. Rozważam po prostu że jak jest duży udział autostrady w ogólnej liczbie kilometrów trasy przebiegającej przez ten kraj to może warto wykupić tę nieszczęsną winietkę i mieć spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom10 autostr w Słowenii IP: *.as.kn.pl 14.08.10, 14:41 Trafiłem tam w sobotę, po 2km okazało się, że korek na kilkanascie km. Bocznymi drogami Słowenii masakra jesli chodzi o oznakowanie. Wracałem przez Węgry, więcej o 100 km ale taniej w opłatach autastr., piękny postój nad Balatonem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Góral Re: autostr w Słowenii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.10, 17:44 Gość portalu: Tom10 napisał(a): > Trafiłem tam w sobotę, po 2km okazało się, że korek na kilkanascie > km. Bocznymi drogami Słowenii masakra jesli chodzi o oznakowanie. > Wracałem przez Węgry, więcej o 100 km ale taniej w opłatach > autastr., piękny postój nad Balatonem. Rozumiem że jechałeś autostradami a nie drogą 86. Też własnie myślę o tej trasie, mówisz 100km ale z korkami w SLO wychodzi wtedy remis Odpowiedz Link Zgłoś