Gość: Ada IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.11, 15:23 Czy może ktos z Was był na tygodniowej autokarowej wycieczce do Chorwacji? Jeśli tak to bardzo prosiłbym o wrażenia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szunaj67 Re: Chorwacja z Rainbow Tours 10.05.11, 22:32 Wycieczka b.fajna polecam opcje dla wygodnych Noclegi: Mozirje(1), Vodice(1), Donji Seget(3) Zachwycająca przyroda i piękne miasta. Polecam świeże figi i burek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Chorwacja z Rainbow Tours IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.11, 22:46 O dziękuję :-). no to chyba się skuszę. Muszę tylko szybko wyrobić sobie paszport, bo właśnei mi się skonczył... Odpowiedz Link Zgłoś
szunaj67 Re: Chorwacja z Rainbow Tours 10.05.11, 23:09 Nie potrzebujesz paszportu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Chorwacja z Rainbow Tours IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.11, 23:18 Naprawdę nie jest potrzebny? To super! A czy naprawdę dużo sie zwiedza w ciagu tych kilku dni? Aha, czy hotele są przyzwoite tzn. czy nie ma robakó, bo słyszałam, ze to różnie bywa... Czy na obiado-kolacje jako wege też cos dla siebeu znajdę? Odpowiedz Link Zgłoś
szunaj67 Re: Chorwacja z Rainbow Tours 13.05.11, 20:54 Dowód wystarczy!!! Zwiedziliśmy Lublanę - stolicę Słowenii wielkości mojego rodzinnego Torunia, cudowną pod każdym względem jaskinię w Postojnej (1 dzień) Park Narodowy Krka , Split i Trogir (2 dzień) - ten ostatni urzekł mnie na tyle że kiedyś do niego wrócę Dubrownik ( 3 dzień) - odpuść rejsik wokół wyspy Lokrum i idź na mury obronne! I na lody z pokazem żonglowania nimi:-) 4 dnia był fakultet do Mostaru i Medjugorie. Odpuściliśmy i za kilkadziesiąt kun popłyneliśmy z pobliskiego Trogiru na kameralną wyspę Veli Drvenik. Byliśmy jedynymi turystami na dużym towarowo-osobowym statku. Po powrocie kilka godzin w Trogirze i powrót taksówką wodną do hotelu. Jeziora Plitvickie ( 5 dzień) Jak na kilka dni chyba wystarczy prawda!? Wrażenia wspaniałe. Hotele co najmniej przyzwoite , na jedzenie także nie narzekaliśmy. Jeśli chcesz jeszcze coś wiedzieć - pytaj Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Chorwacja z Rainbow Tours IP: *.icpnet.pl 13.05.11, 21:27 jak były dobierane miejsca w autokarze ??? każdy siadał jak chciał ?? czy było to jakoś ustalone ?? Kąpałeś się ?? jak woda ?? Odpowiedz Link Zgłoś
szunaj67 Re: Chorwacja z Rainbow Tours 14.05.11, 21:19 Miejsca przydziela pilot! Możesz w umowie zażyczyć sobie miejsca na dolnym lub górnym pokładzie (przy piętrowym autokarze), z przodu lub z tyłu autokaru. Byłem pod koniec września i woda miała temperaturę 20 st. C więc trochę ciężko było o długie kąpiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: Chorwacja z Rainbow Tours IP: *.icpnet.pl 14.05.11, 22:32 Nic nie możesz zaznaczyć! miejsca są rozdzielane wg kolejnosci zgłoszeń.Najgorsze co moze być to jechać w upale piętrusem.To juz lepiej wybrać samolot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Chorwacja z Rainbow Tours IP: *.dynamic.mm.pl 15.05.11, 08:31 Witam, właśnie niedługo wybieram się na imprezę "Zapach wina i lawendy" gdzie na objeździe korzysta się z tych samych lub podobnych hoteli co inne objazdówki , dlatego proszę o informację czy w łazienkach są suszarki do włosów. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś