Dodaj do ulubionych

last minute?

IP: 67.159.5.* 04.08.11, 17:56
korzystacie z usług biur oferujących wyjazdy last minute? chodzi mi konkretnie o wyjazd do chorwacji. Takie wyjazdy są porządnie zorganizowane i można wiele zobaczyć i nie trzeba się o nic martwić
Obserwuj wątek
    • Gość: Foxer żeby nie było last money IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 20:44
      Nie wiem dokładnie, o jakie wyjazdy chodzi:
      pobytowe czy zwiedzanie ?
      Z konkekstu domyślam się, że chodzi o wycieczkę objazdową.
      Najlepiej zapytać się na forum, ale trzeba podać dokładny termin, nazwę biura podróży.
      Różne rzeczy się zdarzają, czasem za taie wyjazdy biorą się ludzie niepoważni i też to jest oficjalnie biuro turystyczne.
    • wislok1 Re: last minute? 04.08.11, 22:52
      Ale jakie usługi, z jakich biur ?
      Zupełnie czym innym jest wycieczka objazdowa, czym innym wyjazd autokarem z noclegami w jednym miejscu, czym innym dojazd we łwsnym zakresie z rezerwacją apartamentów/hotelu z wyżywieniem/bez wyżywienia.
      Jeśli, jak twierdzisz wyjazdy są porządnie zorganizowane, to pytanie jest retoryczne.
      • wislok1 No, tylko żeby nie była to ta oferta last minute 10.08.11, 19:15
        forum.gazeta.pl/forum/w,201,127526823,127795705,Ale_tu_masz_racje.html
    • Gość: Irek Re: No, tylko żeby nie była to ta oferta last min IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.11, 20:58
      Wyjazd autokarem za ok. 1650 zł (1369+70e) z 4 noclegami i 4 x HB we wrześniu określasz jako bardzo korzystny. Toż to prawdziwa głupota i zdzierstwo kogos kto jak widać potrafi na to złapać ludzi. Za te pieniadze to we wrześniu można znaleźć Last minute do dowolnego miejsca basenu morza Śródziemnego ale na 7 noclegów i to z All inclusive z przelotem samolotem i jeszcze zostanie ci na fakultety. Gratuluję samopoczucia z tak dobrze wydanej kasy.
      • Gość: Foxer Re: No, tylko żeby nie była to ta oferta last min IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.11, 23:38
        Z tym dowolnym miejscem to przesadziłeś. We Francji i we Włoszech we wrześniu nie znajdziesz.
        Gdzie indziej znajdziesz, ale bez fakultetów i hotele nie zachwycą, pod szyldem all inclusive nie będzie cudów. Ale jak ktoś nie ma żadnych wymagań co do jakości, to znajdzie spoko
        • Gość: Irek Re: No, tylko żeby nie była to ta oferta last min IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.11, 15:26
          Rzeczywiscie o Hiszpanię, Francję, Włochy czy szczególnie Chorwację trudno, choć myślę, że w niemieckich biurach by coś znalazł. W polskich przede wszystkim Turcja i Grecja ale jest też Tunezja, Bułgaria i Egipt. Myślę, że bez problemu można wybrać dobry hotel 3 lub 4-ro gwiazdkowy (choćby czytając opinie lub pytając na forum) a w wielu z nich znaleźć też fajne wycieczki. Przykładowo http://www.traveligo.pl/e4u.php/1,ModTravel/Search/?search[submit]=1&search[category][0]=0&search[category][1]=0&search[ID_RATING]=3&search[date_from]=03.09.2011&search[days]=&search[price]=-%2F1500&search[departures]=&search[date_to]=04.11.2011&search[ID_CATERING]=4&search[ID_TRANSPORT]=2&search[ID_TYPE][0]=1&search[phrase]=&x=94&y=18&search[order]=price_pln
          • Gość: Foxer Re: No, tylko żeby nie była to ta oferta last min IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 20:40
            W tej cenie znaleźć dobry nie jest tak łatwo, ale przy szczęściu da się. Z gwiazdkami trzeba uważać, bo 4* w Egipcie, Bułgarii i Tunezji to 3* w Chorwacji.
    • wislok1 Re: No, tylko żeby nie była to ta oferta last min 02.09.11, 21:55
      Tekst mi wygląda na reklamę, zresztą dość podejrzaną.
      Bo ceny wycieczek są faktycznie wygórowane
      • hepik1 Re: No, tylko żeby nie była to ta oferta last min 02.09.11, 22:49
        Patrząc na całokształt,pani pracuje w marketingu szept(r)anym
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka