Dodaj do ulubionych

do Chorwacji- nocleg podczas podrozy

07.08.11, 23:39
witajcie,
w przyszłym tygodniu wreszcie wybieram się do Chorwacji- wreszcie, bo pierwszy raz i wreszcie, bo wreszcie urlop;)
jako że jedziemy samochodem, a trasa jest długa (start wycieczki z okolic Szczecina), mam do Was pytanie- czy możecie polecić jakiś niedrogi i sprawdzony nocleg w Austrii? chodzi dosłownie o przenocowanie, bez zbędnych wakacji.
pozdrawiam!:)
Obserwuj wątek
    • deoand Re: do Chorwacji- nocleg podczas podrozy 08.08.11, 00:51
      Chyba jedziesz przez Niemcy to jak juz dojedziesz do Austrii to jak mówił mój kolega , który tak jeździ to po prostu zjeżdza się do jakiegoś małego miasteczka i na pewno tam znajdziesz jakis nocleg
    • wislok1 Re: do Chorwacji- nocleg podczas podrozy 08.08.11, 01:06
      Jak z okolic Szczecina, to trasa przez Niemcy i Austrię ?
      No bo jednak większość ludzi jedzie do Chorwacji inaczej.
      Najpierw napisz, jaka ma byc ta trasa, potem może ktoś coś zna fajnego.
      Choć przez Austrię trudno o złe noclegi, jedyny problem to ilość osób i cena
    • bah77 Re: do Chorwacji- nocleg podczas podrozy 08.08.11, 08:23
      > czy możecie polecić jakiś niedrogi i sprawdzony nocleg w Austrii? chodzi dosłownie o przenocowanie, bez zbędnych wakacji.

Skoro nie ma to być kuszące turystycznie miejsce, to polecam 'Oekotel', np. w Traiskirchen, obok tego ronda:
      fotoforum.gazeta.pl/72,2,91,113560939,118214731.html

Pozdrawiam

bah77
    • lesio5 Re: do Chorwacji- nocleg podczas podrozy 08.08.11, 08:59
      Po co spać po drodze? Przejazd ze Szczecina na Chorwację (przez Niemcy) to ca 12-13 godzin.
    • Gość: e-tam Austria noclegi przy trasie IP: *.dynamic.chello.pl 08.08.11, 09:00
      konwalia.bez napisała:
      ...czy możecie polecić jakiś niedrogi i sprawdzony nocleg w Austrii?...

Krok 1. wyznaczenie trasy Szczecin - granica SLO/HR < Wasza trasa

Krok 2. [ from: Szczecin to: Trasa 9/E59 ] < ten napis skasuj/wytnij

Krok 3. w puste pole=ramkę wpisz/wklej zimmer

Krok 4. powiększ/przybliż mapę przy trasie na terenie Austrii
      (widok od granicy niemieckiej do granicy sloweńskiej) kliknij szukaj=lupa

Krok 5. czerwone punkty i punkciki na mapie przy Waszej trasie=noclegi wg potrzeb

Pozdrawiamy,

Nasza Chorwacja < zapraszamy

Nasz powrót z Chorwacji 2011 < zapraszamy

• Gość: darek.59.pl Re: do Chorwacji- nocleg podczas podrozy IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.11, 10:03
      Dokąd zmierzasz w Chorwacji (południe, północ)?
      • deoand Re: do Chorwacji- nocleg podczas podrozy 08.08.11, 10:33
        Wszystkie odpowiedzi kolegów sa oczywiście merytoryczne i pewno przydadzą się tobie skoro zamierzasz nocowaćw Austrii .

Ja jednak zaproponowałbym ci coś innego jakoś tak pomijanego na forum a mianowicie nocleg w Postojnej w Słowenii - noclegów czyli zimmer frei jest dużo w samej Postojnej jak i w okolicznych wioskach . A rano trzeba pojechać i zwiedzić wspaniałe jaskinie właśnie w Postojnej - widok niesamowity a potem spokojnie do samej Chorwacji gdzie masz zaplanowane .. chyba że jedziesz w ciemno .

Pozdrawiam
        • Gość: e-tam Słowenia Postojna Jama IP: *.dynamic.chello.pl 08.08.11, 10:48
          Słowenia Postojna Jama < jest w linku Nasza Chorwacja, tam znajdziesz więcej...
          Tylko ciekawscy i dociekliwi tam zaglądają.

Pozdrawiamy,
          • konwalia.bez Re: Słowenia Postojna Jama 08.08.11, 21:27
            Witajcie, jedziemy ze Szczecina i chcemy przejechać przez całe Niemcy, żeby ominąć polskie drogi.
            A zmierzamy do Pakostane.
            Nocleg zaplanowaliśmy gdzieś w Autsrii, przeglądałam ofertę poleconego tutaj Oekkotel i wydaje mi się najrozsądniejsza.
            • bah77 Re: Szczecin - Chorwacja... 09.08.11, 12:25
              > jedziemy ze Szczecina i chcemy przejechać przez całe Niemcy...do Pakostane...

Przy tej wersji trasy, to raczej 'Oekotel' w Grazu. :)

Pzdr

bah77
          • tommur3 Re: Słowenia Postojna Jama 09.08.11, 08:33
            Polecam Oekotel. Już 3 razy korzystałem z ich usług. Blisko trasy, czysto, niezłe śniadanie, przystepna cena. W sam raz na nocelg w podróży.
            Miłego pobytu w Chorwacji. My mamy to już niestety za sobą.
            • Gość: ron5 Re: Słowenia Postojna Jama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.11, 15:40
              często jeżdżę do Hr i wiele dobrego czytałem o Okotelach w Austrii.Jednak nigdy w nich nie rezerwowałem,odstrasza mnie to,że trzeba w nich być do 22.
              Po drodze do Hr są hotele w Mariborze w sensownych cenach z całodobowymi recepcjami,znalazłem je na booking.com.
              Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka