Gość: agnieszka IP: *.crowley.pl 13.06.04, 16:28 czy ktos byl na wyspie Hvar w hotelu Bodul? warto sie tam wybrac prosze napiszcie a moze polecicie cos ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rositta1 Re: Choracja wyspa Hvar-hotel Bodul 22.06.04, 01:40 W Bodulu byliśmy ze 3 razy, raz w Sirenie, zdecydowanie lepsze jedzenie niż w Sirenie, hotelik w miarę przezwoity, nie warto oszczędzać paru Eur i spać w Sirenie. Jeżeli Chodzi o Hvar to zdecydowanie warto i nie raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Choracja wyspa Hvar-hotel Bodul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 01:51 wiecie jak wyglądały hotele zakładów pracy nad naszymi jeziorami? no, to standard podobny. Wszystko jest odmalowane i to tyle z nowości. plus to lokalizacja i ładny widok z okna. A sama wyspa jest przepiękna, warto wypożyczyć rower i pozwiedzaź zamiast całymi dniami byczyć się na kamienistej plaży. Polecam wybrać się do miejscowości Zarace na pyszne jagnię i koniecznie do opuszczonej wioski Małe Grablje. Co prawda na wyspie w zeszłym roku szalał pożar i roślinność jest okrutnie wyniszczona lub osmalona, ale ma to swój urok. Jakbyście mieli ochotę to troszkę dłuższa wycieczka (autem 20 min) do swojskiego lokalu Lawenda, na "starej" drodze do Starego Gradu, dają dobre wino. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Choracja wyspa Hvar-hotel Bodul IP: *.chorzow.um.gov.pl / *.chorzow.um.gov.pl 22.06.04, 08:53 Ja tez jadę 8 lipca do hotelu Bodul na wyspie Hvar i też obawiam się o hotel. Ale nie czytałam typowo negatywnych opinii. Podobno zwykły hotel, czysto i standard wszystkich pokoi jednakowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIA Re: Choracja -PROM NA WYSPĘ HVAR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 15:10 CZY KTOŚ MOŻE MI POWIEDZIEĆ JAKA JEST ORIETACYJNA CENA PROMU NA WYSPĘ HVAR, SAMOCHODM OSOBOWYM DLA 4 OSÓB? Odpowiedz Link Zgłoś