Dodaj do ulubionych

Podaca-był ktoś?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.12, 12:14
Mam możliwość rezerwacji apartamentu u rodziny Ćuk w tej miejscowości, czy ktoś może tam był ? Czy warto tam jechać. Szukamy małej miejscowości, ale by było gdzie pospacerować.
Obserwuj wątek
    • turystka-chorwacka Re: Podaca-był ktoś? 20.07.12, 10:16
      witam,niedawno wróciłam z Podacy i polecam tą miejscowość dla ludzi którzy chcą odpocząć od zgiełku, bardzo spokojna mała mieścina, gdzie naprawdę można odpocząć z dziećmi.
      W Podace są dwie plaże północna(mała) i południowa (większa), na jedną jest zejście płaskie na drugą schodami. Chodziliśmy zawsze na południową, gdzie roztacza się piękny widok na pozostałe miejscowości Brist i Gradac, do którego szliśmy plażą 6km.
    • henr171 Re: Podaca-był ktoś? 12.08.12, 14:48
      Byliśmy w lipcu 2012 w Podacy, a noclegi konkretnie w pensjonacie BARISA przy ulicy Ribarskiej. Byliśmy tam na pewno ostatni raz a to dlatego że przebywać tam to taka „mała szkoła przetrwania” : pokój 2 osobowy w części B ciasny i bez szafy z półkami, klimatyzacji oczywiście brak, wyżywienie ( dwa posiłki ale racje szpitalne, małe, zimne, jednostajne) beznadziejne. Internet
      tylko w barze na parterze pensjonatu ale tylko po konsumpcji (np. piwo ) każdego dnia bo codziennie zmieniano kod. Dodatkowe atrakcje to kierowca biura podróży MaMaJo z Wałbrzycha który też do tego pensjonatu przywiózł turystów i próbował do późnych godzin nocnych głośnymi imprezami urozmaicić (czyli uprzykrzyć ) wszystkim nam pobyt w tym nieszczęsnym pensjonacie. Wprawdzie tłumaczył się prostatą, ale my przyjechaliśmy odpoczywać a nie brać udział w nocnych imprezach ( właściciel lokalu nie reagował ). Ten pensjonat to dla ludzi bardzo, bardzo mało wymagających.
      Ale za to ogólnie Chorwacja i sama Podaca to wspaniałe i niezapomniane przeżycia. Pogoda wspaniała, morze przepiękne, woda czysta i ciepła, raczej bez jeżowców. Ceny napojów wysokie no ale... jesteśmy na wczasach. Chorwacja – Riviera Makarska, Park Narodowy Krka zaćmiły te niemiłe wrażenia z naszego pensjonatu BARISA.
    • Gość: sava Re: Podaca-był ktoś? IP: *.e-wro.net.pl 12.08.12, 19:06
      A może Zaostrog z biura ju-ka z Wrocławia. Byliśmy. Było super!!!!
    • Gość: zbynio Re: Podaca-był ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.12, 10:57
      Jeśli jesteś jeszcze zainteresowany tym apartamentem Cuk to napisz do mnie koniecznie - zbynio.zakopane@wp.pl - byłem u niego, bo właściciel nazywa się właśnie Miszo Cuk - i powiem Ci wszystko o dojeździe, cenach co warto zwiedzić i zobaczyć - A Miszo i jego apartament po prostu WSPANIAŁY. JEŚLI MASZ MOŻLIWOŚĆ TAM JECHAĆ - NIE WAHAJ SIĘ.
    • Gość: Dorota Re: Podaca-był ktoś? IP: *.teleinfo.grajewo.net 18.07.16, 20:33
      Byłem w czerwcu i było wspaniale. Mała miejscowość to i miejsc do spacerowania niewiele. Woda wspaniała, czysta i ciepła. Plaża kamienista, więc trzeba zabrać klapki do chodzenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka