Dodaj do ulubionych

noclegi omiś

22.06.12, 13:21
witam.
wybieram się w dn.07.07.2012 do 14.07.2012 z rodziną 2+3 dzieci do chorwacji , chciałbym zatrzymać się w okolicy omiś ,szukam namiaru na fajny apartament w przyzwoitej cenie. dobrze byłoby z widokiem na morze i o przyzwoitym standardzie. pozdrawiam wszystkich na forum wojtek

mail guru39@ wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: chlopiec_z_plakatu Re: noclegi omiś IP: *.adsl.net.t-com.hr 22.06.12, 16:40
      Ja jestem z rodziną w Baśka Voda ale trochę jeżdżę i powiem Ci,że wszędzie jest ładnie od Omiśu na południe bo od Omiśu do Splitu to dośc brudno i mało ciekawe plaże.Jest to moje zdanie.Urzekła mnie Brela.Musisz szukac w internecie i pisac dziesiątki emaili to znajdziesz coś ciekawego.Ja trafiłem w dziesiątkę z apartamentem i miejscowością.
      • guru1966 Re: noclegi omiś 22.06.12, 20:40
        dzięki za podpowiedź . możesz mi powiedzieć jakie są tam ceny za apartament i czy jest sporo wolnych- czy można jechać w ciemno. chodzi mi o okolice omis lub brela.
        pozdrawiam wojtek
        • sztyrlic69 Re: noclegi omiś 23.06.12, 01:05
          Witaj
          Polecam spędzenie wakacji w miejscowości Stanici (około 8 km za miejscowością Omiś w kierunku Dubrownika) w apartamentach Neny Rajkovic. W przypadku pytań kontakt na priva sztyrlic69@o2.pl

Pozdrawiam
        • Gość: chlopiec_z_plakatu Re: noclegi omiś IP: *.adsl.net.t-com.hr 23.06.12, 12:16
          Jak na tę chwilę jest sporo wolnych apartamentów ale też ludzi przybywa z godziny na godzinę widac to zwłaszcza na plaży.Ceny to przeważnie 15-20 euro za osobę.Ja jestem tu spróbuj będziesz zadowolony www.villaana.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka