ron5 01.07.12, 22:38 Witam,czy ktoś z Was leciał OLT z Poznania do Zadaru,chciałbym zapytać czy loty są punktualne i czy samoloty są porządne.Będę wdzięczny za informacje,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
troms Re: Poznań -Zadar samolotem OLT 03.07.12, 22:21 Jeśli cena jest taka jak myślę to każdy powinien być zadowolony, nawet jeśli samolot ciut się spóźni, a stewardesy będą miały gorszy dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
ron5 Re: Poznań -Zadar samolotem OLT 04.07.12, 11:07 cena i połaczenie sa bardzo atrakcyjne,chciałbym przeczytać opinię osób,ktore już leciały tym połączeniem.pzdr rj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breskva Re: Poznań -Zadar samolotem OLT IP: *.adsl.net.t-com.hr 09.07.12, 00:30 Leciałam 30 czerwca, ani minuty opóźnienia, nowiutki airbus, lot spokojny i szybki. Polecam zwłaszcza za tę cenę - my zrezygnowaliśmy z jazdy samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś
ron5 Re: Poznań -Zadar samolotem OLT 09.07.12, 06:08 Dziękuję i cieszę się,że Wam poszlo dobrze.Z ciekawości-jak poradziliście sobie w Zadarze,czy wypożyczyliście samochód czy dalej pojechaliście autobusem? Ja chcę się dostać na Pag i bedę się starał dotrzeć autobusem.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breskva Re: Poznań -Zadar samolotem OLT IP: *.adsl.net.t-com.hr 09.07.12, 11:28 Z Zadaru odebrali nas gospodarze i zawiezli swoimi samochodami do Szybenika na prom - pierwszy tydzień spędzilismy na wspanialej wysepce Kaprije. Teraz jestesmy na Bracu, dojechalismy z Szybenika do Splitu autobusem - bez problemu, klima dzialala, więc na powrotny lot do Zadaru pewnie tez wybierzemy autobus. Koszt Szybenik-Split to 60 kun, dzieci płacą połowę. AUtobusow jest bardzo duzo, ale są też zazwyczaj pełne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: Poznań -Zadar samolotem OLT IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.12, 10:31 400 zł za Poznaań-Zadar-Poznań + 20 kg bagażu spowodowało, ze żałuję iż w tej chwili mieszkam na Podkarpaciu. Niestety muszę jechać autem sam za kierownicą bo żona nie prowadzi na trasie. Odpowiedz Link Zgłoś
grekan Re: Poznań -Zadar samolotem OLT 09.07.12, 11:37 Warto zmienic decyzje, wykupis samolot i pojechac samochodem do Poznania, zostawiajac samochod na parkingu. Bedzie taniej i bardzo szybko, wygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marty Re: Poznań -Zadar samolotem OLT IP: *.ibd.gtsenergis.pl 09.07.12, 14:00 popieram! W dodatku podpowiem, żeby zostawić auto na płatnym parkingu 1 km przed lotniskiem - jest o połowę tańszy niż na lotnisku i dowiozą Cię na lotnisko i po powrocie odbiorą - cena parkowania to ok. 150 PLN za 2 tygodnie. I pomyśl - polecisz 1,5h zamiast 16-18h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: Poznań -Zadar samolotem OLT IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.12, 16:13 No tak ale juz zdecydowałem. Mając auto przy sobie jestem niezalezny a wypozyczenie kosztuje. Dodam, ze musze jeszcze dojechać pod Primoszten a poza tym nie jestem typowym "plażusiem" tylko co trzeci dzien robie wypady na zwiedzanie. No i ta piękna droga przez Velebit i tamtejsze tunele oraz Budapaszt nocą. Na pewno opcja tymi liniami to swietna rzecz dla 2 osób zwłaszcza mieszkajacych bliżej Poznania. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ron5 Re: Poznań -Zadar samolotem OLT 09.07.12, 21:13 ta linia w tej cenie i jeśli utrzyma jakość to absolutna rewelacja.Ja jestem z Wrocławia i na pewno opłaci się lecieć. Połączeń lotniczych do Hr w niedrogiej cenie nie jest zbyt wiele,nawet z Berlina.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: Poznań -Zadar samolotem OLT IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.12, 23:06 też byłem w szoku patrząc na cenę. Niestety jestem z pod Rzeszowa więc jazda do Poznania to dla mnie pół drogi do Primosztenu. Gdybyśmy byli w dwie osoby to by sie opłacało ale jest nas 2+2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AREK Re: Poznań -Zadar samolotem OLT IP: *.183.252.94.dsl.dynamic.t-mobile.pl 21.07.12, 11:50 WITAM, z tym Olt nie jest tak kolorowo dziś miałem odlecieć 0 6:30 , a odleciałem ok 12 . Linia ma dwa samoloty , jeden dzś się zepsół , jedyny ich plus , że szybko zorganizowali jedzenie + cieple napoje po 30 zł na osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breskva Re: Poznań -Zadar samolotem OLT IP: *.183.212.43.dsl.dynamic.t-mobile.pl 23.07.12, 12:17 Powrotny lot też miałam opóźniony o 4 godz - wulot o 1 w nocy zamiast 21:( ale zadzwonili kilka godzin wcześniej, więc mogliśmy zostać na plaży dłużej, a na lotnisku dostaliśmy przekąski i napoje za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś