Dodaj do ulubionych

wrocław-zadar

IP: *.jawor.vectranet.pl 24.02.13, 08:36
Pewnie temat przewijał się już...
Kto chce odpowiedzieć "poczytaj forum"- z góry dziękuję
jestem zainteresowana nowy połączeniem samolotowym ;-)
chcę dla mnie męża i synka znaleźć tanie bilety na lot i ... właśnie co potem
nigdy nie byłam w Chorwacji
może możecie polecić jakieś tanie kwatery? lub ogólnie napisać jak jest w Zadarze będzę wdzięczna.
Pozdrawiam P.
Obserwuj wątek
    • Gość: Modric Re: wrocław-zadar IP: 5.174.117.* 24.02.13, 13:10

Boshe, co za tupet
    • wislok1 Re: wrocław-zadar 24.02.13, 16:39
      Jakim nowym połączeniem ?
      Najtańsze znane połączenie Wrocław-Zadar z 2 przesiadkami w lipcu dla 3 osób
      ( w tym małe dziecko )
      to koszt około 3000 złotych
      • wislok1 Re: wrocław-zadar 25.02.13, 00:32
        A ha
        No i baaaaaaaaardzo nie wypada rzucać takich tekstów, że dotychczasowe
        dyskusje o tym jak dolecieć do Chorwacji i co robić w Zadarze pani nie interesują.

Kogo mają interesować ? Panią i pani rodzinę, czy kosmitów ?
      • Gość: gość Re: wrocław-zadar IP: *.jawor.vectranet.pl 26.02.13, 19:53
        prosiłam nie udzielać odpowiedzi nie na temat !
        w takim razie zapraszam do zapoznania się z ofertą ryanair-a jak już tak bardzo Pan chce się udzielać w temacie !
        • wislok1 Re: wrocław-zadar 26.02.13, 23:19
          Moja odpowiedź była na temat,
          no, ale skoro odrzuca pani tak arogancko rady mądrych ludzi o lotach do Zadaru i o samym Zadarze,
          to pani problem

PS: samolotem wychodzi 100% drożej niż autem z Wrocława dla rodziny 2+2, czy to jest tanio, kwestia gustu
          • Gość: ga Re: wrocław-zadar IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.03.13, 13:53
            Dla 2 osób w maju 790 zł z Wrocławia to b. dobra cena.Lepiej nie odpowiadaj. Może ktoś poda ciekawe kwatery, w Zadarze lub okolicy. pa.
            • wislok1 Re: wrocław-zadar 03.03.13, 15:37
              W lipcu 2 osoby -
              Łącznie 1,066.02 PLN

• wislok1 Re: wrocław-zadar 03.03.13, 15:48
                Rodzina 2+1
                w lipcu cena łączna
                1,459.20 PLN

Rodzina 2+2 w lipcu
                Łącznie 1,945.60 PLN

Do podanej ceny trzeba doliczyć koszt dojazdu do miejsca noclegowego, koszt dojazdu na lotnisko we Wrocławiu.
                No i jeszcze na miejscu trzeba płacić za autobusy i przepłacać za wycieczki z biura podróży.
                Trzeba też pamiętać o ograniczonym bagażu przy podróży lotniczej

No, ale kwestia gustu
                • wislok1 Re: wrocław-zadar 03.03.13, 15:55
                  A ha, jeszcze jedno,
                  TRZEBA dopasować wynajęcie apartamentu do daty przylotu i odlotu, co może być wyzwaniem, bo samoloty przylatują we wtorek, a większość kwater preferuje przyjazdy i odjazdy w weekendy,
                  najczęściej w sobotę
                  • croana2 Re: wrocław-zadar 04.05.13, 08:20
                    Mieszkam w Zadarze i pracuje firme, ktora posiada 5 wlasnych obiektow (4 z nich to pierwsza linia brzegowa). Lacznie ponad 120 miejsc noclegowych. Nie mamy ograniczenia jezeli chodzi o booking w sobote. Jezeli jest Pani zainteresowana, moge sprawdzic dostepnosc terminow.
                    • Gość: OmilanM Re: wrocław-zadar IP: *.xdsl.centertel.pl 27.05.13, 18:43
                      Witam wybieramy się z żoną do Chorwacji w terminie od15-22.06.13 r.
                      Czy ma Pan jakieś ciekawe kwatery dla 2 osób.
                    • Gość: x Re: wrocław-zadar IP: *.230.40.180.gl.digi.pl 04.07.13, 21:02
                      bardzo proszę o sprawdzenie terminów wolnych kwater 03.08.2013-10.08.2013 3 osoby dorosłe 1 dziecko 9 lat oraz podanie ceny madziakarsy@op.pl
    • Gość: Rafti Re: wrocław-zadar IP: *.promax.media.pl 04.05.13, 23:37
      Jeśli chodzi o stare miasto Zadaru, to moim zdaniem jest piękniejsze od Dubrownika (zaznaczam - moim zdaniem). Za każdym razem kiedy jesteśmy koło Zadaru (nawet 100km jest dla nas "koło" Zadaru) zawsze odwiedzamy to miejsce. A zachód słońca przy "Morskich organach", mógłbym tam siedzieć i siedzieć...
      • Gość: Chorwat Re: wrocław-zadar IP: *.adsl.net.t-com.hr 27.05.13, 22:56
        Czesc, wynajmuje apartamety w miescowosci Vodice nie daleko plazy. Wiecej info i zdiecia moge wyslać na mail: cro80@net.hr POZDRAV POLJSKOJ IZ ZADRA!
    • jakanu Re: wrocław-zadar 06.05.13, 15:49
      Ostatnio Scandjet miał w promocji loty (tyle że z Warszawy) do Zadaru za 99 zł w dwie strony. Warto zaglądać na ich stronę, nawet teraz (bez promocji) nieliczne terminy są za 299 zł tam i z powrotem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka