Gość: oliwia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.13, 17:50 Prosze o opinie moze juz ktos tam był Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: halina Re: Hotel Aleksander Czarnogora IP: *.dynamic.chello.pl 14.07.13, 13:21 Całkiem niedawno mieszkałam w hotelu "Aleksander" w Budvie. Hotel jest świetnie położony przy plaży, w otoczeniu zieleni. Każdy pokój ma własny taras wychodzący na piękne patio. Pokoje są przestronne b.dobrze wyposażone. Wiele kawiarenek, knajpeczek na wyciągnięcie ręki, świetna obsługa. Do centrum Budvy piękną promenadą zaledwie idzie się 10 min :) Jest pięknie !!!!! Polecam ogromnie wizytę na wyspie św.Mikołaja ;) p.s zazdroszczę wyjazdu właśnie tam !!!!!! Proszę pytać gdyby jakieś się urodziły wątpliwości, chętnie odpowiem ;) pozdrawiam.Halina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwia Re: Hotel Aleksander Czarnogora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.13, 16:57 Dziękuje bardzo i proszę jeszcze opisz jedzenie w wersji all.Oraz pokoje i wogule wszystko co sobie przypomnisz co warto zobaczyc itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Hotel Aleksander Czarnogora IP: *.kalisz.mm.pl 08.09.13, 22:25 Dobry wieczór.Najlepszym rozwiązaniem na temat tego hotelu i Czarnogóry byłaby rozmowa przez telefon jeżeli Pani może ze mna porozmawiać zostawiam nr. telefonu ja oddzwonie na komórkę tylko proszę zadzwonić lub podać numer.mój numer 669-189-941 .do usłyszenia krzysiek. Odpowiedz Link Zgłoś