Gość: Kamirsen IP: 62.29.137.* 07.09.04, 10:19 Jade 10.09 w okolice dubrovnika czy może mi ktoś przekazać pożyteczne informacje takie jak ceny noclegów dla 2 osób i czy cos znajde na własną reke. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika Re: Informacje o Dalmacji IP: *.pleszew.sdi.tpnet.pl 07.09.04, 10:38 wróciłam w niedzielę z Chorwacji. Przez pierwsze 4 dni byliśmy na płw Peljesac w Stonie tj ok 50 km od Dubrovnika. Jest to fajny punk wypadowy na Korculę, do Dubrovnika. Kwaterę znajdziesz bez problemu, my w Stonie za apartament 3 osobowy płacilismy 40 euro za dobę. Najlepiej iśc do biura informacji turystycznej, który da namiary na kwatery. Później jeszcze z właścicielem mozna było sie targować i opuścił nam cenę o 5 euro. Jakby coś to pytaj Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamirsen Re: Informacje o Dalmacji IP: 62.29.137.* 07.09.04, 13:17 Dziękuje serdecznie za informacje, bardzo mi sie przydadzą w obliczeniach:) Mam nadzieje ze we wrześniu bedzie troszke taniej:) Dziekuje Moniko!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś