IP: *.ima.pl 08.04.02, 11:04
Czy ktoś korzystał z ofert biura podróży Sindbad S.A. z Opola? Mają ciekawe
propozycje wczasów w Chorwacji ale nie wiem czy są pewni...Bedę wdzięczna za
jakąś podpowiedź.Czy Rabac to dobry wybór na spędzanie wakacji?
Obserwuj wątek
    • Gość: Bartek Re: Sindbad? IP: 195.205.73.* 16.04.02, 14:02
      Pierwszy raz do Chorwacji pojechałem w 1999 roku właśnie z Sindbadem do Rabaca.
      Na temat Sindbada już kiedyś coś się wypowiadałem na tym forum ale nie ma
      poroblemu żeby się powtórzyć. Sindbad jest wg mnie pewnym biurem, w tym sensie,
      że jest tak jak piszą w katalogu. Jeżeli chodzi o sam Rabac to jest to w sumie
      fajne miasteczko. Fotki są chyba dostępne gdzieś na stronach www.istra.com
      Bardzo atrakcyjna wydaje się oferta Sindbada w hotelach "Blumen Komplex" - 220
      euro w sezonie. Są to jednak obiekty nie najwyższej klasy i jedzenie też jest
      takie sobie. Mimo wszystko myślę, że za taką cenę warto. Jeżeli interesuje Cię
      coś szczególnego to sprecyzuj pytanie. Pozdrawiam
    • Gość: gem Re: Sindbad? IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 09:54
    • Gość: gem Re: Sindbad? IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 18.04.02, 10:04
      Jeżdżę do Chorwacji każdego lata od 1997 r. Najczęściej tydzień spędzamy
      podróżując po wybrzeżu Adriatyku i nocując w prywatnych apartamentach, a
      tydzień w hotelu. Jeździmy własnym samochodem. Dwa lata temu byliśmy właśnie z
      Sindbadem w Puli i ogólnie zgadzam się z Bartkiem, że oferta katalogowa zgadza
      się z rzeczywistością. Trzeba jednak zwrócić uwagę na standart oferowanego
      hotelu, bo za tę samą cenę można różnie mieszkać. Nie byliśmy zadowoleni tylko
      z rezydentki. Rabac może być dobrym wyborem, jeżeli będzie ładna pogoda - w tej
      okolicy może być jednak różnie, np. przez tydzień będzie padało. Lepszym
      pomysłem ze względu na pewną pogodę byłby wyjazd do Dalmacji. Bajka!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka