Dodaj do ulubionych

Podróz do Chorwacji

IP: 5.158.201.* 23.08.16, 15:00
Cześć,

Wraz z żoną wybieramy się na podróż poślubną do Chorwacji. Chcemy z naszego wyjazdu skorzystać jak najbardziej ale brakuje nam trochę funduszy. W załączeniu link może ktoś z was zechce nam pomóc:

zrzutka.pl/chorwacja
Szukam osób dobrej woli
Obserwuj wątek
    • wislok1 Re: Podróz do Chorwacji 23.08.16, 15:15
      Macie tupet.hehe
    • jan003 Re: Podróz do Chorwacji 23.08.16, 16:03
      A dlaczego do Chorwacjii,lepiej od razu do Japonii
      • wislok1 Re: Podróz do Chorwacji 23.08.16, 18:07
        Do Chorwacji, ale przy okazji chcą zobaczyć za wyłudzoną kasę również Wiedeń, Pragę, Triest, Lublanę itd.
        Wyjątkowa bezczelność
    • ucho03 Re: Podróz do Chorwacji 23.08.16, 16:06
      Forum dla bezdomnych i skrzywionych życiowo jest w innym miejscu
    • Gość: fdj Re: Podróz do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.16, 17:27
      Kliknąłem na link i przeczytałem, że celem trip[u(!) do Chorwacji jest m.in. Lublia­­­­­­jana i Treist
      Tekst jest pełen błędów językowych, na poziomie gimnazjum
      Jak żona jest studentką dziennikarstwa, to ty jesteś cesarzem chińskim
      • aseretka Re: Podróz do Chorwacji 23.08.16, 17:35
        Przyszła małżonka autora wpisu jest po dziennikarstwie, a nie studentką dziennikarstwa. :)
        "Zważywszy na fakt, iż moja żona jest po dzie­­­­­n­ni­­­­­­ka­­­­­r­stwie"
        • Gość: fdj Re: Podróz do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.16, 18:38
          Rzeczywiście, źle przeczytałem.
          Jakim cudem skończyła dziennikarstwo ? Powiedzmy, że skończyła.
          Nie zna żadnych zasad interpunkcji, nie potrafi pisać zwięźle i logicznie. Blog jest okropny, bardzo pretensjonalny i sztuczny
    • aseretka Re: Podróz do Chorwacji 23.08.16, 17:32
      Ciekawe... Może też zacząć się ubiegać o fundusze na podróż? Ostatecznie jestem tylko starszą panią na zasiłku przedemerytalnym, a do głupiego łba by mi nie przyszło, co by prosić o wsparcie. Jak mnie stać, to wyjeżdżam, dokładając starań, aby wyjazd był nisko budżetowy.
      Prośba jest "ciekawie" poparta: " Budżet mamy ogra­­­­­­ni­­­­­­czony ze względu na to, że mamy dwójkę dzieci". Czy należy przez to rozumieć, że i dzieci zabieracie z sobą w podróż poślubną?
      "Zważywszy na fakt, iż moja żona jest po dzie­­­­­n­ni­­­­­­ka­­­­­r­stwie zamie­­­­­­rzamy opisać nasz wyjazd z foto­­­­­­re­­­­­­lacją i opisme wartych uwagi miej­sc do odwie­­­­­­dzenia".
      Ja nie jestem po dziennikarstwie, a - durna baba - opisuję swoje podróże i miejsca warte odwiedzenia za friko. :) Jak chociażby nisko budżetowy wyjazd na Elbę:
      forum.gazeta.pl/forum/w,206,118462176,118462176,Moja_podroz_na_Elbe_prolog.html#p119979459
      Mam wątpliwości, co do umiejętności dziennikarskich małżonki po przeczytaniu bloga:
      daszenkawspaniala.blogspot.com.es/
      • wislok1 Re: Podróz do Chorwacji 23.08.16, 17:56
        I najciekawsze jest to, że prośba nie wygląda na głupi żart, jest napisana całkiem na serio...
    • jan003 Re: Podróz do Chorwacji 23.08.16, 17:40
      Gość portalu: mimus napisał(a):

> Cześć,
      >
      > Wraz z żoną wybieramy się na podróż poślubną do Chorwacji. Chcemy z naszego wyj
      > azdu skorzystać jak najbardziej ale brakuje nam trochę funduszy. W załączeniu l
      > ink może ktoś z was zechce nam pomóc:
      >
      > zrzutka.pl/chorwacja
      > Szukam osób dobrej woli

Won stąd żebraki bo kijem każe obić
      Szukasz ludzi dobrej woli ? Ja pierwszy za darmo was obije kijem jak psa żule.
      • lisia312 Re: Podróz do Chorwacji 23.08.16, 22:21
        doszłam do wniosku, ze autor chce coś sprawdzić.. . Może cierpliwość, może ilość hejtów, może ....
        • lisia312 Re: Podróz do Chorwacji 23.08.16, 22:22
          Do autora:
          a jak Wam zostanie, to ja mam w tym roku 35 lat po ślubie i 4 dzieci...
        • Gość: fdj Re: Podróz do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.16, 23:15
          Pomyślałem początkowo, że to jest głupi żart
          Jak poczytałem bloga żony autora postu, to już sam nie wiem, czy to czasem nie jest na serio.
          To co pisze, wygląda na autentyczne przemyślenia, bardzo pretensjonalne, z wielką ilością błędów językowych.
          Myślę, że wpadli na pomysł: co zaszkodzi wrzucić zrzutę na wczasy na stronie, gdzie zbiera się pieniądze na chore dzieci.
          Jak się uda, to mają wczasy za darmo. Jak się nie uda, to napiszą, że to był eksperyment artystyczny albo dorobią inną ideologię.
    • Gość: mimus Re: Podróz do Chorwacji IP: 5.158.201.* 24.08.16, 11:26
      Rzeczywiście ilość osób buszujących w interecie szuka tylko możliwości wyładowania swojej frustracji i bycia najmądrzejszym na świecie. Jak ktoś nie chce nie dorzuca się jak chce to dorzuca i sprawia, że ktoś będzie miał ciekawszą podróż - a strona zrzutka.pl oferuje zrzutki na różne cele. Hejt widzę oporowy i opinie wysnuwane w 1 minutę takie jakie myślałem, że będą. To na co się zbiera to już chyba prywatna sprawa, nie podoba się to trudno. Przynajmniej nie ściemniam, że zbieram na dziecko chorę i zabiegi, tylko podchodzę do sprawy wprost na co potzebuje. Pomagałem nie jednej osobie w potrzebie ale i osobom które chcą realizować marzenia. Chcecie wyładowywać swoją flustrację proszę bardzo. To jest forum turystyczne i moja inicjatywa nie odbiega od tematu. Jak jedna z osób napisał ktoś się dorzuci to super jak nie to przeżyjemy. I bardzo dziękuje też polonistom i polonistką za cenne uwagi i opinie.
      • Gość: darek.59.pl Re: Podróz do Chorwacji IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.16, 12:28
        No niestety widać, że ceny uwagi i opinie polonistów różnej płci, jednak nie pomogły autorowi postu tematycznego. A co do meritum to życzę powodzenia w akcji "zbieractwa" datków.
      • wislok1 Re: Podróz do Chorwacji 24.08.16, 12:48
        Nie wstyd ci tak kaleczyć język polski ?
        I żebrać o pieniądze ?
        Naprawdę nie masz ani trochę godności osobistej ?
        • Gość: Mi Re: Podróz do Chorwacji IP: *.play-internet.pl 24.08.16, 14:28
          Żebrać? Korzystam z tego co dają nam możliwości w naszycj czasach i bawią mnie tego typu komentarze i opinia anonimowych osób. Czyli pieniądze świadczą o godności żal mi was, że nie umiecie się zachować...
          • wislok1 Re: Podróz do Chorwacji 24.08.16, 14:58
            W sumie jest to bardzo smutne, co ty piszesz,
            że ani trochę nie rozumiesz tego, co ci inni starają się wytłumaczyć...
      • Gość: Reh Re: Podróz do Chorwacji IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.08.16, 14:20
        Poproś o pomoc na innym forum o Chorwacji
        Największe to cro.pl
        • olga400 Re: Podróz do Chorwacji 24.08.16, 14:26
          To jak juz bedziecie w tej Chorwacji to moze kupcie mi w Polsce kabanoski i ogórki kiszone bo pewnie sporo uzbieracie to co Wam szkodzi :) i podrzućcie bo mam smaki w ciąży :)
    • wislok1 Re: Podróz do Chorwacji 24.08.16, 16:17
      Tu 2 dziewczyny piszą książkę o Toskanii i zbierają fundusze:
      www.kickstarter.com/projects/1275141822/peoples-tuscany
      forum.gazeta.pl/forum/w,206,162239467,162239467,Zbieramy_na_ksiazke_o_Toskanii_w_zamian_przewodnik.html

Coś NAJPIERW dają od siebie, proszą o wsparcie na ich projekt...
      Zupełnie inna bajka...
      • wislok1 Re: Podróz do Chorwacji 24.08.16, 16:21
        No, zaczynam mieć wątpliwości...
        Dziewuchy robią spam na forum Włochy i wkleiły swoją zbiórkę w wielu wątkach...
      • wislok1 Re: Podróz do Chorwacji 24.08.16, 20:06
        Czy ja wiem, czy to jest taki dobry pomysł ?
        Jeśli przewodnik ma być w formie elektronicznej, to prawie nikt go nie kupi.
        Za darmo jest mnóstwo informacji w internecie.
        I są one dostępne w telefonie komórkowym.
        Jak już to ludzie kupują przewodniki książkowe, szczególnie w formacie kieszonkowym, które łatwo schować w torbie czy plecaku.
    • kolpik124 Re: Podróz do Chorwacji 24.08.16, 23:20
      Może zamiast robienia dzieci, trzeba było zacząć normalnie od ślubu i podróży?
    • wislok1 Re: Podróz do Chorwacji 13.09.16, 23:20
      Zebrano trochę mało kasy...

zrzutka.pl/tfjbna

• Gość: fdj Re: Podróz do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.16, 20:29
        Spisek
        Wina Tuska
        • wislok1 Re: Podróz do Chorwacji 25.09.16, 23:45
          Niewątpliwie
    • Gość: fdj Re: Podróz do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.16, 20:27
      Twoje autokary, że je reklamujesz ?
      Na pewno jest dużo taniej i na pewno warto zwiedzić Chorwację.
      Takiej odpowiedzi się spodziewałeś.
      Na pewno jest niepewna pogoda i na pewno jest zimniej niż latem.
      Taka odpowiedź się nie spodoba.
      Pierwsza i druga są prawdziwe.
      Wszystko ma swoją cenę.
      • lisia312 Re: Podróz do Chorwacji 26.09.16, 09:13
        byłam w Chorwacji 6-13 września, było zimno, morze 21 stopni, fakt tańsze kwatery, ale jedzenie niekoniecznie i to ni tylko w miejscowościach nadmorskich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka