Dodaj do ulubionych

Istria Fazana apartament

07.10.16, 12:14
Witajcie, wybieram się na wakacje 2017 na Istrię, najchętniej do Fazany. Znalazłam fajny apartament Mibi 2+3 ale włascicele nie odpisują na maile. Czy był ktoś może w tym apartamencie? A może polecicie mi coś innego na Istrii? Zależy mi na fajnej plaży dla dzieci.
Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • wislok1 Re: Istria Fazana apartament 07.10.16, 16:11
      Jak nie odpisują, to znaczy, że apartament jest fajny, ale właściciele nie...

Co to znaczy fajna plaża ?
      Ładna plaża żwirkowa jest w Banjole koło Puli
      • hepik1 Re: Istria Fazana apartament 10.10.16, 09:32
        Niekoniecznie.Włascicielami moze byc jakas para staruszków(55-65l ;) )A ich stronkę obsługuja ich dzieci (wnuki)np mieszkający w Niemczech albo Australii.Tegoroczny sezon sie skończyl i zapomnieli o zagladaniu tam.Jeśli kwatera "fajna" zajrzą w marcu i zdążą sprzedać przed nowym sezonem,bedąc na czasie z nowymi cenami(podwyzkami,obniżkami itp)
        • 12olga Re: Istria Fazana apartament 10.10.16, 13:58
          No tak, ale w marcu to może być po temacie, ostatnio rezerwowałam wakacje w listopadzie, a moja koleżanka w marcu już nic nie znalazła ciekawego.
        • wislok1 Re: Istria Fazana apartament 10.10.16, 15:30
          Może też tak być...
          Ale raczej im się nie chce odpisać, bo w tym terminie mają zajęte
          • hepik1 Re: Istria Fazana apartament 10.10.16, 16:06
            I tak możemy sobie snuć rózne opowieści.W googlach po wpisaniu "mibi fazana" nie wyskakuje żaden apartament.
            Tak czy siak albo chcą,albo nie chcą ich sprawa a kolezzanka musi albo czekac albo znaleźć cos równie fajnego.
            Osobiscie w życiu bym nie rezerwował czegos na prawie rok wcześniej.Ale to może kwestia wieku ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka